utorok 27. septembra 2016

Real Techniques Core Collection



Ak sledujete môj instagram (klik:tu) tak ste si mohli všimnúť, že som pred pár týždňami dostala od manžela krásne prekvapko. Zo služobky so sebou priniesol Boots tašku, čo znamenalo kozmetické hody. Väčšinu výrobkov už mám poctivo otestovanú a dnes začnem tým, čo som mala na zozname ako prvé – Real Techniques Core Collection. Odkedy mi doniesol Real Techniques štetce som vedela, že budem určite chcieť ďalšie. Za mňa sú to najlepšie štetce na trhu – majú vážne skvelú kvalitu a znesiteľnú cenu. Tento set som si vybrala hlavne preto, že som vedela, že mi jeden stačiť nebude a set potom vychádzal cenovo najlepšie. Tak poďme na  recenziu :)




Set obsahuje 4 základné štetce, ktoré by nemali chýbať vo vašej výbave – štetec na make-up, púder, korektor a rozjasňovač. Štetce majú ako je už zvykom pekný oranžovo-čierny dizajn, ktorý jednoznačne svieti medzi inými štetcami. Ako pozerám na tú poličku oranžová sa mi páči asi ešte viac ako tá ružová. Som zvedavá za koľko sa mi zase zmažú tie popisky, dúfam, že tentokrát to vydrží dlhšie. Samotné štetce sú mäkučké a je to radosť používať ich. 



A poďme trochu na štetce jednotlivo :) ,, Detailer Brush" je určený na nanášanie korektoru alebo rúžu. Je to malý ploský štetec, bez ktorého ako jediného podľa mňa prežijete. Ja som ho brala tak, že je v sade k trom, ktoré som reálne chcela a určite pre neho nájdem využitie. Ako návod hovorí používam ho na korektor - avšak tuhý korektor, ktorý potom precízne nanášam na nedokonalosti.



 Druhý v poradí je ,,Pointed Foundation Brush" ktorý je určený na nanášanie tekutého make-upu. Štetec používam na nanášanie tekutého korektoru - pod oči, na bradu a na čelo. Je na to podľa mňa vhodnejší pretože má menšiu veľkosť a tak pekne nanesiete, čo potrebujete, kde potrebujete.



 Môj najobľúbenejší je určite ,,Buffing Brush", ktorý sa podľa návodu odporúča na púder alebo minerálny make-up. Ja ho zase používam úplne inak :) a to na tekutý make-up. Tekutý make-up nanesie podľa mňa veľmi pekne prirodzene, bez vytvárania šmúh alebo efektu masky. Za mňa určite najlepší štetec z celej sady. Je veľký takže make-up máte nanesený raz dva a navyše je extrémne hebučký čiže nanášanie je ako hladkanie.



 
A posledný v sade je ,,Contour Brush", ktorý je určený na kontúrovanie, nanášanie líčiek alebo rozjasňovača. A vidíte, tu som sa ešte nerozhodla - skúšala som ho aj na kontúrovanie aj na rozjasňovač a všade je úplne super. Momentálne dnes som ho použila na rozjasňovač ale uvidíme, ako to bude o mesiac :) Štetec má skvelý tvar takže s ním ľahko ,,vychytáte" lícne kosti alebo iné časti, ktoré potrebujete rozjasniť alebo kontúrovať.






 Pekným bonusom k tomu všetkému je púzdro, ktoré síce nie je vizuálne príliš atraktívne ale má dve výhody. Je praktické na cesty (keď raz dospejem a budem nosiť štetce v obale namiesto sáčku) a viete ho použiť ako stojan na štetce (čo môže byť praktické ak ich máte málo). 

Štetce nie sú lacné ani tu ani v UK ale za kvalitu sa oplatí priplatiť si a pri štetcov 5 násobne. Ja som extrémne spokojná a aj keď neznášam, keď manžel cestuje na služobky trochu sa teším, keď pôjde na ďalšiu :) 

A čo vy? Aké máte doma štetce? Kupovali by ste si ich po jednom alebo v sade? Páči sa vám viac ružová alebo oranžová farba na štetci? 
 


19 komentárov:

  1. Ja si momentálne fičím na oválnych štetcoch (na makeup, korektor, kontúrovanie) a je to láska na prvé použitie :D tak ľahko ich asi nevymením... aj keď oči by som s nimi spraviť nevedela, takže tam som za klasiku

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. oválne to myslíš tie čo vyzerajú ako hrebene pre malé bábätká?

      Odstrániť
    2. áno, niečo také :D

      Odstrániť
  2. Po této sadě štětců už delší dobu pokukuju - hodně mě láká. Avšak stále přemýšlím, jestli bych nenašla nějaké podobně kvalitní, ale o něco levnější, protože se mi do štětců moc investovat nechce. :D Ale stejně si myslím, že si sadu nakonec pořídím. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. možno že aj našla, ale toto je taká tá príjemná stávka na istotu :)

      Odstrániť
  3. Ja som štetec na make up vymenila za "beauty blender" ebelin a nechápem, ako som mohla doteraz bez toho existovať :D inak štetce mam klasika jessup z ebay :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne ten beauty blender sice sadol fakt dobre, ale na štetce stále nemá :)

      Odstrániť
  4. mne sa nepaci, ze maju tusim len stetce s umelym vlasom...akoze je to pet friendly and etc...ale pudrovy produkt sa neda naniest s umelacom tak ako s prirodnym vlasom...and that's a fact! :) J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj preto mi nesedí ten púdrový na púder ale na make-up :)

      Odstrániť
  5. Ja oranžovú farbu nemám rada, takže za ma rozhodne ružová :) Na tieto štetce som sa pozerala už dávnejšie a ten posledný na kontúrovanie by som chcela.
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa sa dajú kúpiť aj po jednom takže to by bolo určite riešenie :)

      Odstrániť
  6. Na tuto sadu štětců už koukám pořádně dlouho, protože obsahuje všechno, co potřebuji :) U RT se mi moc nelíbí právě jejich oranžová barva, ale kompenzují to kvalitou :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeejda tak to je blbé, kedˇti nesedí ta farba :/ o to viac, že nie sú najlacnejšie tak potom by mali byť pre tebe celé tip top :)

      Odstrániť
  7. Tiez mam tuto sadu a je uplne skvela! Pouzivam stetce len od Real Techniques a nemozem si ich vynachvalit, strasne dlho vydrzia a paradne sa s nimi lici... V poslednej dobe som si na nanasanie makeupu oblubila ich Miracle sponge a fakt je to zazrak, urcite odporucam :)

    Girl Goes Bio

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj som nad ňou rozmýšľala ale asi na ňu príde kedˇsi nakúpim všetky štetce po ktorých mi srdce túži :)

      Odstrániť
  8. Už dlouho pokukuju po štětcích protože mám ty svoje fakt snad od doby co se maluju, takže si je brzo asi pořídím :) děkuju za pěkný tip

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Od této značky jsem štětec ještě nevyzkoušela. Mám ráda štětce z Ebay. :)


    BLOG: Kosmetická taštička ♥ SOUTĚŽÍME

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne