piatok 23. septembra 2016

Sen každej blogerky


Koncom augusta Dolce Gusto oznámilo spustenie novej kampane ,,Creativity Reinvents The Classics" (Kreativita zdokonaľuje klasiku) v ktorej sa spojili s Will.i.am-om a obe strany v tejto kampani pekne poukazujú na zdokonaľovanie klasiky podľa svojho pohľadu. Okrem samotnej kampane vzišiel z tejto spolupráce krátky film o podobnosti tvorby hudby a prípravy kávy. Vo filme Will.i.am aranžuje vlastnú verziu hitu Sittin On od Otisa Reddinga a Nescafe mení obyčajnú šálku kávy na jedinečný kávový zážitok. Ja som v rámci tejto kampane dostala od Dolce Gusta tento balíček, ktorý mi úprimne vyrazil dych a dnes vám teda poviem niečo o vnímaní mojej klasiky.


V balíčku sa nachádzal okrem iného malý rozkošný Ipod Shuffle s kampaňovými pesničkami, tak som si pohodlne sadla do môjho počítačového kútiku, dala do uší Ipod a započúvala sa Will.i.amovej Sittin On, nech nasajem jeho vibe pri písaní tohto článku :) A aby ste ho nasali aj vy, mrknite si kampaňové video,ktoré je krátke a pekné:




Kto po ňom dostal chuť na kávu? :) Jaaaaa!






Celý tento zážitok som si mohla užiť ešte viac s novým Instaxom Mini 8, ktorý je hádam jeden z najlepších príkladov kreativity pri zdokonaľovaní klasiky. Pred pár rokmi by si bol človek povedal, že polaroid už dnes nikto používať nebude a aha teraz! Štýlový instax dal polaroidu nový dych a dnes ho vidíte kade-tade. Krásne balenie, kopec zaujímavých doplnkov urobili z tohto foťáku nový fenomén, ktorý si nejedna z nás pýtala minulý rok na Vianoce. Ja som si skúšobné fotenie užila a odteraz bude súčasťou každej mojej dovolenky :)





Ešte raz neskutočne ďakujem Dolce Gusto za dych berúci darček a kopec zážitkov, ktoré si vďaka nemu vytvorím. Jediné, čo mi chýbalo k dokonalosti by bolo popíjať si pri tejto príjemnej hudbe tú Lungo kapsulu ale keďže Dolce Gusto nemám, rada venujem v nejakej blízkej giveaway kapsule vám :) Potom si ale pri tom budete musieť pustiť Will.i.a-ma nech máte zážitok ako v reklame :)

A čo vy? Čo hovoríte na spájanie celebrít s veľkými značkami? Máte doma Dolce Gusto? Máte radi hubu Will.i.ama?

26 komentárov:

  1. To je nadherny balicek. Dolce Gusto ma strejda a kafe dela vyborne. Reklamu znam a libi se mi.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja nemám nikoho v okolí, kto by ho mal tak možno budem prvá :)

      Odstrániť
  2. Takovýhle balíček by vyrazil dech i mně, je vážně úžasný! :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je doopravdy snové, musíš být hrozně šťastná! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No tak tohle bych si nechala sakra líbit! Skvěle originální, miluju polaroidy ♥ ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Páni! Tak to je teda balíček! A nebudem popierať, naozaj je to sen každej blogerky :D ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  6. viem si predstaviť ako ťa to potešilo :) skvelý balíček! ja som mala v minulosti Dolce Gusto stroj, ale posunula som ho ďalej, lebo som ho nevyužívala...a ten foťáčik som veľmi chcela, keď prišiel do obchodov,je to super klasika :) inak v poslednej otázke v článku si asi myslela hudbu,však? :D
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeeminenku fakt? A nechcela si si ho nechať, že možno raz ťa to zase chytí?

      Odstrániť
  7. Ty bláho, tak to je opravdový blogerský sen. Paráda, moc si všechny dárečky užij! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Parádní zásilka, ta by potěšila každého. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Parádní článek :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Instax je úžasná věc, také si na něj dlouho brousím zuby! Balíček je opravdu skvělý, také by mi udělal radost :) Kávu miluji a plánuji si k Vánocům nějaký kávovar pořídit :) Třeba to bude zrovna tento :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  11. interpreta neznám a o spojení celebrit a známých značek si nic špatného nemyslím, myslím, že je to fajn:) jinak gratuluji k balíčku, musí to být super fotit s tímto:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne