sobota 15. októbra 2016

Farba jesene J.cats Amber


Určite nie som jediná, kto si cez víkend lakuje nechty a tak dúfam, že tento príspevok príde akurát vhod :) Ja si lakujem nechty vždy v nedeľu a to si vyberiem všetky svoje laky a dumám. Vyberiem si jeden lak, ten potom vrátim, a vyberiem si ďalší a takto to ide dokolečka asi 5 minút. Za normálnych okolností sa moje racionálne a rozhodné ja v nedeľu stráca a preberá nad nim kontrolu lakový freak, ktorý nevie čo robiť s takým výberom. 
Ak ak vy patríte k lakovo nerozhodným tak sa mrknite na môj ,,dnešný" lak a možno vás inšpiruje keď budete stáť pred lakovou dilemou. 


Teraz na jeseň veľmi pekne na nechtoch vyzerá táto pomerne lacná záležitosť J. Cat Beauty v odtieni Amber. Na prvý pohľad možno menej výrazný lak, ale keď ho vidíte na nechtoch, môže to byť láska na prvý pohľad. Mne sa lak veľmi páči, pretože je elegantný, nositeľný ku všetkému a na každý deň a dodáva nechtom taký pekný punc upravenosti. 
Lak má dobrú konzistenciu a pekne kryje v dvoch vrstvách. Jedna mi prišla málo výrazná a dve sú naozaj akurát. Mne vydržal nepoškodený 5 dní, potom som mu musela trochu dopomôcť. Ale zase, výdrž je podľa mňa veľmi individuálna vec, každý máme nechty v inom stave a čo niekomu vydrží tri dni inému môže vydržať týždeň.


Pekný je, čo poviete?



Lak stojí okolo 2€ a zoženiete ho na stránke http://www.pinkdot.cz/ (aj česká aj slovenská verzia, takže žiaden strach). Ja som J. Cats skúšala prvýkrát a určite nie naposledy :)

A čo vy? Ako často si lakujete nechty? Aký máte dnes lak? Koľko máte doma lakov?

10 komentárov:

  1. Lakov mám okolo 60 (a snažím sa mega obmedzovať pri nákupe nových, lebo ako nepríde mi to úplne zdravé) :D Keď si lakujem v nedeľu, tak občas dám pokus o nailart - predsalen, tam treba dosť času na schnutie - a vtedy mi nechty v pohode vydržia minimálne 7-10 dní :) Tento je na nechtoch celkom pekný, ale vo fľaštičke vyzerá dosť do oranžova, a to veľmi nemusím... Jeseň je super v tom, že sa dajú prevetrať všetky farby od nude, cez úplne tmavé, a keď je slniečko, aj také šibnutejšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak ja asi pôjdem zajtra na jeden šibnutý :/ mám jeden mega mega mega krásny a nechce sa mi ho ešte zazimovať tak mu dám poslednú šanca :) ale je že úúúúplne odveci :)

      Odstrániť
  2. Farba laku vyzerá byť príjemná a taká nositeľná ku všetkému. Celkom obdivuje ľudí, čo si lakujú nechty tak pravidelne, na strednej škole ma to ešte bavilo, ale ako som prišla na vysokú, tak som si nechty prestala lakovať a lakujem si ich už len vtedy, keď niekam idem. Celkovo sa mi moje prirodzene nechty páčia ani sa nelámu, majú pekný tvar a príde mi lepšie ich nelakovať a neriešiť stále odlakovanie a to, že sa mi lak zasa odlupol :D ale je pravda, že teraz som si asi po roku nalakovala nechty na cukríkovo-ružovú, ale vyhodila som už kopec lakov a nové si nekupujem, prestala som zhromažďovať nepotrebné veci :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som nemohla ísť do roboty s nenalakovanými nechtami. Jednak sa mi moje fakt nepáčia a jednak sú aj fakt škaredé :) Načo si budem klamať :)Ale ak ich máš pekné dobre pre teba, lebo aj ked si ich lakujem z duše túto činnosť neznášam :)

      Odstrániť
  3. Já jsem rozhodně nerozhodná, takže mě jakýkoli tip potěší a barvička laku se mi moc líbí! BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Rozhodně nejsi jedinná, také si o víkendu lakuji nehty, ale zatím mám jen jeden prst :-D takovou bordo barvu. Barva tvého laku se mi líbí a k pozdimu se skvěle hodí ;)

    Somethingbykatep

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je nádherná barvička! K podzimu se úplně hodí ♥

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lak je opravdu krásný :) Já si nehty lakuji také většinou v neděli, ale nad odstínem nepřemýšlím dlouho, většinou nějaký vezmu a jdu :) Dnes ale nemám žádný, jsem doma a marodím, tak jsem nehty nechala odpočinout :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zaujímavá farba, na jeseň ako stvorená, ale úplne mimo moje preferencie :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne