utorok 4. októbra 2016

Otvorte oči s.....Dermacol UltraTech riasenkou a old school bielou kajalkou


Jesenné novinky sú tu! Nahromadilo sa mi ich niekoľko a začnem s tými, ktoré ma zaujali najviac a mohli by aj vás. Kým leto bolo podľa mňa o rozjaňovačoch, šialených rúžoch či neónových nechtoch jeseň bude o očiach! Všakovaké smokey-eyes, výrazné mihalnice, upravené obočie - to je to, na čo sa budeme sústrediť teraz :)
Všetko ide lepšie ak na to máte tie správne výrobky a tieto tri veru správne sú, tak poďme rovno na ne :)

Ultra Tech riasenka sa stala veľmi veľkým konkurentom mojej najsamobľúbenejšej Angelash (recenzia tu:klik).  Riasenka má vynikajúci kartáčik vďaka ktorému sa vám riasy nezlepia, ale pekne oddelia a predĺžia. Povedala by som, že ide o predlžujúcu riasenku, ktorá mihalniciam dodá krásny tvar už v dvoch vrstvách. 
Dermacol riasenke nastavil nižšiu cenu (okolo 7€) čo poteší každého kto si už začal odkladať peniaze na Vianoce :) Samotný efekt uvidíte nižšie ja musím ešte pochváliť pekné elegantné čierno-zlaté balenie :)




Na druhú novinku som čakala priam zúfalo a keď som videla reklamy vedela som, že musí byť moja! V priebehu rokov sa obočie stalo podstatnou časťou môjho líčenia (aj keď teraz pri ofine ide celkom do úpadku) a začala som sa viac zaoberať možnosťami úpravy. Začínala som ceruzkou, potom som používala gél, neskôr tiene a skončila som pri farbe. Tieto výrobky mixujem podľa nálady a pred mesiacom k nim pribudol ďalší - púdrový tieň s aplikátorom. 
Tento spôsob je jednoznačne najľahší a je ideálny ak nemáte čas alebo sa vám jednoducho nechce dávať do prípravy obočia viac energie. Púder je ukočený hubkou, ktorá má kužeľovitý tvar a obočie si s ňou veľmi ľahko upravíte za predpokladu, že ho máte väčšie. Nemusí byť ako obočie Brežneva, ale nemalo by byť ako Pamely Anderson v 90 rokoch. Obočie len prejdete hubkou a ste pripravené čeliť svet. Hubky sú fakt šikovné aj pre baby so svetlými či ryšavými vlasmi pretože na výber sú aj svetlé odtiene. Cena je cez 7€ ale podľa mňa ten tieň miniete v roku 2019.


Tretia novinka je vlastne taká old-school starinka, na ktorú podľa mňa veľa z nás zabudlo. Biela ceruzka! Kedysi súčasť môjho denno denného líčenia, potom dlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllho nič a teraz zase. Prečo používať bielu ceruzku?
  • zväčšuje oko
  • otvára oko
  • uberá z únavy 
A kto toto všetko nepotrebuje?  :) Vážne skvelá vec, ktorú sa oplatí mať doma a buď ju používať denne (lebo rozdiel je fakt vidieť) alebo po ťažkej noci či keď sa proste niekedy ráno zobudíte a bežný make-up akosi nestačí. Ceruzka je super mäkučká, po oku sa pekne kĺže a vôbec ho nedráždi. Jej cena je okolo 3€ a vážne si myslím, že by vo vašej kozmetickej výbave nemala chýbať.

Tak privítajme jeseň s dlhými mihalnicami, upraveným obočím a otvorenými očami :)

A čo vy? Ako si upravujete obočie? Aká riasenka teraz vyhráva u vás? Máte doma bielu ceruzku?



8 komentárov:

  1. Od Dermacolu som dekoratívku ešte neskúšala, ale na riasenky som počula samé chvály :) Už dlhšie zháňam bielu ceruzku na oči alebo biely tieň, ktorý by mal uspokojivú pigmentáciu, ale zatiaľ som také produkty neobjavila. Kedysi som mala biely tiež z Oriflame, bol súčasťou paletky a bol fakt super. Teraz chcem skúsiť ceruzku od NYXu, lebo som na ňu počula len samé chvály, tak snáď nesklame :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tak cakam na otvorenie NYX jak nikto ;) ale skus podla mna tuto bielu je fakt za dobrú cenu a kvalita je top!

      Odstrániť
  2. Všetky tri veci sú teda od Dermacolu? Lebo pri tom tieni na obočie nemáš žiadny názov. Ja teraz fičím na riasenke na obočie, je to tiež za sekundu spravené perfektné prirodzené obočie. Najprv som mala Essence, ale rýchlo sa vysúšala a teraz Loreal, tá je super. Loreal má totiž tiež aj takýto hubičkový tieň, tak či existuje dermacolácky... ;) (a nechcem rýpať, ale máš v texte viac preklepov, takých tých z rýchleho písania bez prečítania po sebe ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano ano vsetko Dermacol ;) hubickovy tieň som od Loreal uplne prehliadla a to som vcera stal pri ich stojane aj 15 minut :) mas ho zo Slovenska? Možno som sa len zle pozerala ;) a za chyby sa ospravedlnujem to nočné písanie ma svoje nevýhody ;/

      Odstrániť
  3. Keď vidím tvoje mihalnice, mám dojem, že bez tej riasenky asi nedokážem žiť :-)
    A teším sa aj na tú bielu ceruzku!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Och, biela ceruzka :D niekedy som ju milovala :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne