piatok 25. novembra 2016

Moje obľúbené seriály (momentálne)

Zbožňujem seriály! Seriály sú pre mňa jedna z najlepších foriem relaxu, pretože sa vďaka nim dostanem mysľou niekde úplne inde a zabudnem na to, že vo vedľajšej miestnosti mám vďaka rozbúranej kúpeľni 2cm prachu, alebo že ma v pondelok čaká odovzdanie nejakej analýzy. Moje seriálové kritéria sú vcelku jednoduché - seriál by mal byť vtipný alebo romantický a nemala by som mať po skončení zlú náladu. Do týchto kritérii ich našťastie spadá niekoľko, takže mám cez týždeň celkom o zábavu postarané :)

Nakoľko ubehli hádam už aj dva roky od môjho posledného seriálového príspevku tak som si povedala, že je na čase pripraviť nový. Sú v ňom len aktuálne seriály, ktoré teraz pozerám a ktoré stále idú :) Tak, poďme na to :)

Jane The Virgin


Aj keď seriály nejdú zoradené podľa obľúbenosti tento je jednoznačne môj NAJ! Jane The Virgin pozerám už tretí rok a stále ho nijaký iný nepredčil. Je to paródia na telenovely (aj keď je to v podstate americká telenovela) o žene, ktorá je panna a bola omylom umelo oplodnená. Naozaj výborná komédia pri ktorej si určite vyprázdnite hlavu. 

Vampire Diaries


Miestami mám pocit, že Vampire diaries pozerám len zo zotrvačnosti, ale klamala by som, keby som povedala, že ma nebaví. Posledná séria sa zase úplne zamotala a som zvedavá, či sa na konci Elena vráti alebo nie. Tento seriál asi predstavovať nejdem, chodil hádam ešte keď som bola na strednej J

Devious Maids




Devious Maids prednedávnom označil nejaký časopis za seriál, ktorý nie je až taký známy ako by mal byť. Úplne súhlasím! Je to krimi seriál o 5 latino upratovačkách, ktoré sa vždy nejakým spôsobom zamotajú do nejakej vraždy a potom ju vyšetrujú. Je to veľmi podobné seriálu Zúfalé manželky, len možno viac vtipné a zaujímavejšie prostredie. 

The Crown



The Crown je úplná novinka a priznám sa, že som videla ešte len dva diely. Ale rovnako vám rovno napíšem, že vyzerá super zaujímavo a určite stojí za pozretie. Seriál je o živote kráľovny Alžbety – obdobie keď sa dostala na trón. Je zaujímavé pozerať sa na ňu z úplne iného pohľadu ako ju poznáme teraz (starú kráľovnú). V seriály ju vidíme ako mladú, veselú energickú ženu, ktorá je čerstvo vydatá a má malé deti. Ale potom! Potom sa to celé zvrtne J No veď si to pozrite J

Pretty Little Liars



Seriál, ktorý so mnou tiež žije roky a bohužiaľ už končí je Pretty Little Liars. Tento seriál pozerám len keď je doma manžel, pretože je podľa mňa mierne lakací a to fakt nemusím. Myslím si, že pre 95% z vás na ňom nič strašidelné nie je, ale mne stačí naozaj málo J Tu asi tiež netreba písať obsah, za tie roky sa tak zamotal, že vlastne ani neviem akoby som ho zhrnula J Asi len, že 5 dievčat niekto roky vydiera a neštíti sa pri tom vraždiť J

Black-ish

Juuuj toto si musíte pozrieť! Black-ish je o bohatej černošskej rodine, v ktorej otec rodiny odsudzuje, ako žijú, pretože si myslí, že peniaze z nich urobili belochov. Najvtipnejšie na tom je, že otec si tento životný štandard užíva asi najviac a je teda najväčší pokrytec. Má to len 20 minút, takže za vyskúšanie to fakt stojí J

Modern Family




Modern Family som začala pozerať večer pred štátnicami v stave najväčšej zúfalosti. Úplne si pamätám ako ma ten seriál vytrhol z letargie a robí to vlastne dodnes. Je neskutočne vtipný, príjemný a aj po rokoch má čím prekvapiť. Asi chcete vedieť o čom je, že? Je o jednej obrovskej rodine, kde je toľko protikladov, až je to vtipné. Nájdete tam starého muža s mladou hispánkou, homosexuálny pár a jednu ,,klasickú rodinu“, ktorá možna najdivnejšia zo všetkých. 

2Broke Girls




2Broke Girls mám asi najmenej rada z tohto celého výberu. Nie je to zlý seriál, priam naopak J len ostatné sú jednoducho lepšie J Je to seriál o dvoch babách, ktoré sa predierajú životom, pričom jedna je skrachovaná milionárka a jedna dievčina ,,bitá“ životom z Brooklynu J

Brooklyn 9-9


Kým 2Broke Girls sú podľa mňa slabším seriálom, seriál, ktorý fakt stojí za to je Brooklyn 9-9. Tiež podľa mňa jeden z menej objavených a k tomu aká škoda! Seriál je o Brooklynských policajtoch, na ktorých by ste často vedeli použiť nejaký policajný vtip. Partia rôznorodých policajtov s unikátnym šéfom oddelenia vám určite spravia super večer, pri ktorom si veľmi dobre oddýchnete J

Teen Wolf



Že pozerám roky Teen Wolf sa divím sama sebe a že to pozerá so mnou môj manžel (ktorý ho má podľa mňa dokonca radšej ako ja) sa divím ešte viac. Dielo MTV, ale ku podivu fakt fajn. Posledná séria, ktorá teraz začala sa už trochu začína opakovať - vždy dôjde nejaká divná príšera, ktorá ide všetkých vyzabíjať a celú sériu riešime prečo, začo, načo :) ale posledná séria začala ,,zmiznutím" hlavnej postavy a tým získala moju pozornosť. Tento seriál je fakt blbosť, ale z nejakého dôvodu vcelku pútavá :)

Big Bang Theory


Big Bang Theory je jedna z ďalších ,,zotrvačností". Nie že by som seriál nemala rada, len sa mi do neho celkom často nechce pretože je to jediný seriál ku ktorému potrebujem titulky. Vedecké výrazy moja slovná zásoba fakt neobsahuje :) Vysvetľovať o čom je seriál asi naozaj nemusím a keď ho pozeráte asi viete, že niekedy je lepší a inokedy horší :)

Suits


Posledný seriál, ktorý pozerám okrem reality shows je Suits. Páči sa mi právnické prostredie ako aj postavy, ktoré tam hrajú. Je to inak asi jediný seriál, kde neznášam hlavnú postavu (Mike Ross), pretože je neskutočne umrnčaná a zbytočne morálna.


Keeping up with the Kardashians


A poďme na dva absolútne vymívače mozgu :) Reality shows! Moje dve obľúbené sú Keeping Up With The Kardashians, kde jednoznačne zbožňujem Kourtney! A potom Americas Next Top Model. Tá bohužiaľ už skončila a ďalšia ževraj nebude, a tak som presedlala na Austrálsku sestru. Začínam odzadu od desiatej série a tá je fakt dobrá, takže pravdepodobne sa pustím aj do ďalších.

Australia Next Top Model



Dúfam, že nie som jediná seriálová maniačka a aj pozeráte nejaký, ktorý mi tu chýba tak prosím píšte :) Samé to určite poznáte, že seriálov nie je nikdy dosť :)

Tak, akú sú tie vaše? Aj niektoré z mojich? Ktoré?

24 komentárov:

  1. Vidím, že máme celkom podobný vkus, nielen čo sa týka kozmetiky :D okrem vampire diaries, to bol asi jediný seriál, čo som nedopozerala, niekedy okolo 3tej série som to zabalila :D tak na základe toho, čo tu vidím, odporúčam ešte The 100, a možno aj How to get away with murder :) oba ma totálne dostali, aj keď sú pritiahnuté za vlasy :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. The 100 mi nic nehovorí to ide googlit a how to get away mam na zozname tak ho idem vytiahnuť von a vyskúšať :) dakujem za tipy!

      Odstrániť
  2. Upíří deníky jsem sledovala, když běžely u nás na nově, bohužel je pak přestaly dávat a já je přestala sledovat, pak když začaly zase už jsem se ztrácela a od začátku do toho jít nechci.:) Krásky jsou nejlepší, jedu už po 3 od začátku a zase si to celé připomínám:D. Teorii sleduji občas se ségrou v televizi a Amerika hledá topomodelku bylo super, o té australské verzi nevím.:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Urcite si pozri aj tu austrálsku verziu podla mna stojí fskt za to :)

      Odstrániť
  3. Zboznujem Jane the Virgin, rovnako aj Deviozs Maids, ale tie uz skoncili ); velmi odporucam Younger (;

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nieeeeeeeee to som vôbec nevedela! Ja som s túžbou cakala na ďalšiu sériu ://///

      Odstrániť
    2. to fakt uz devious maids skoncilo? :( nieeee

      Odstrániť
    3. Som to pre istotu aj googlila a veru je to pravda 😱😱😱

      Odstrániť
    4. Ja viem, a hlavne s takym koncom );

      Odstrániť
  4. PLL mám taky moc ráda! :) A za sebe můžu doporučit seriál New Girl :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. New girl som kedysi pozerala a ani neviem prečo ale prestala som :/ ale rozmýšľam ze sa k seriálu zase vrátim :)

      Odstrániť
  5. Z tvých tipů znám a sleduju jen tři seriály, takže děkuju moc za další tipy! Teď na zimu se budou hodit :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Některé jsem už viděla, ale na zbytek se určitě juknu! Můj nejoblíbenější je The Arrow a The Sons of Anarchy BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Najviac milujem Gossip Girl alebo the 100. Seriál the Crown je pre mňa zaujímavou novinkou určite sa na neho pozriem. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvělé tipy na seriály. Já momentálně dokoukala celé řady Křižovatek života, jelikož jsem nemocná a člověku se nic nechce.

    Velká vánoční soutěž | Lifestyle and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to verím! Ja ked som chorá tiez pozerám to co je najprístupnejšie :)

      Odstrániť
  9. Upíří deníky a Prolhané krásky taky sleduji, ale už se těším, až skončí, je to zbytečně natahované. 2 socky jsou parádní a baví mě i Teorie.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj presne presne :) niekdy je lepsie skončiť skôr ako to naťahovať do nekonečna :)

      Odstrániť
  10. Musím říct, že máme stejný vkus na seriály! Až na pár výjimek, které neznám, koukám na úplně samé seriály..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nikdy neprestane udivovať každého, kto hľadá jeho pomoc. Je nepochybne najlepší so svojimi magickými silami. Ďakujem vám veľmi pekne za to, že ste sa vrátili po 5 mesiacoch rozchodu so svojou bývalou priateľkou. WhatsApp Lord Zakuza na +1 740-573-9483 za to, že je veľkým a mocným kúzelníkom, ktorému dôverujem. Aj v tejto nedávnej pandemickej kríze na celom svete sa pánovi Zakuzovi podarilo priviesť späť moju bývalú priateľku do 48 hodín so silnou mágiou po zaplatení predbežného poplatku vo výške 370 EUR, aby získal potrebné veci na to, aby svoju prácu vykonal a potom, čo on skončila, moja bývalá priateľka sa ku mne vrátila do 48 hodín a dnes sme jednoducho sami najlepšími. S Lordom Zakuzom môžete komunikovať prostredníctvom linky WhatsApp na čísle +1 740-573-9483, aby ste dostali akúkoľvek pomoc vo vašich vzťahoch / manželstvách.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne