utorok 1. novembra 2016

Týždeň rúk :) Avon konkuruje Crabtree&Evelyn


Toto je mesiac levandule! Ale vlastne nie, lebo o sprchovom gély som vám písala minulý mesiac :/ Nevadí, každopádne dnes zase uvidíte, že mojim svetom valcuje levanduľa, pretože ju mám fakt rada a či už je to placebo alebo nie, mám fakt pocit, že upokojuje. A že to inak teraz budem potrebovať :) Budúci týždeň nám totiž idú prerábať kúpeľňu a ak som za posledné týždne nepočula všetky horibilné scenáre ako to môže dopadnúť tak ani jeden (zničia nám kachličky, okradnú nás, vytopia susedov, špina bude všade, robotníci nedôjdu, robotníci nás okradnú, suma sa navýši na raz toľko.... :). A v časoch, keď sa všetko začne rúcať tak si sadnem, nakrémujem si ruky a budem nasávať levanduľu :)


No žarty bokom (alebo aj nie), ale tento krém som si úprimne nezaobstarala kvôli môjmu nervovému zrúteniu, ale preto, že sa mi jednoducho fakt páčil obal. Vnútorná straka zaškriekala a klikala a tak ho tu teraz mám a v čase keď píšem túto recenziu som už za polovicou a dopredu smútim kedy sa minie. 
Krémik na ruky má totiž len 30ml a je tak dobrý, že vytlačil všetky ostatné. Konzistenciou a vlastnosťami mi neskutočne pripomína raz tak drahý Crabtree&Evelyn takže niet divu, že je môj top. 


Krém má prekrásny elegantný fialový obal a ja sa na neho stále neviem vynadívať. Páči sa mi ten šrobovací uzáver, kabelková veľkosť a aj tá romantická fialová. Inak -aj keď tuba vizuálne zvádza k hliníku je to plast :)
Čo sa týka krémiku - ten je stredne hustý a skvelo sa nanáša. Aj malá troška pekne pokryje celé ruky, ktoré skvostne hydratuje a dokonale zjemní. Zaschne hneď a po kréme ostane len úžasný pocit hebkých rúk. Najradšej by ste sa potom stále len hladkali lebo tie ruky sú taaaaak hebké!


A samozrejme voňavé :) Pomerne silná vôňa levandule spríjemní náladu a možno aj trochu ukľudní :) - to som v robote nebadala :)


Ako ste z nadpisu mohli pochopiť, tento týždeň bude venovaný rukám, tak sa zajtra vidíme zase pri ,,rukovej" téme :)

A čo vy? Používate krém na ruky? Aký? Že je ten obal rozkošný? Aj vás niekedy obal zláka na kúpu?

13 komentárov:

  1. Ach ten obal. A krémy od Avonu mi sedí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jo souhlasím, krémy od Avon mají úžasný obal :) vůni levandule miluji, tak ho určitě zkusím.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten obal se opravdu povedl :). Připomíná mi krémy od Loccitane, které patří k jedněm z mých nejoblíbenějších. Myslím, že až mi dojde moje zásoba krémů, tak ho vyzkouším :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne buď Loccitane alebo Crabtree každopádne obe omnoho drahšie značky ako je tento kremik :)

      Odstrániť
  4. Krémy od Avonu mám ráda. Momentálně mám jeden krém na obličej a jsem s ním moc spokojená. A to stál pár kaček!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ktorý? Ak mas nejaky dobrý tip rada vyskúšam :)

      Odstrániť
    2. Budu se o něm zítra zmiňovat na blogu, můžeš se podívat :) je vážně super!

      Odstrániť
  5. Krém na ruky patrí k môjmu must have v tomto období. Ja momentálne používam od Oriflame a som s ním spokojná :)
    Levanduľu mám tiež rada :) a od Planet Spa som dnes mala peeling na tvár, je to obľúbená značka mojej mamky :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja teraz používam telový peeling Planet Spa a súhlas je super :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne