streda 2. novembra 2016

Týždeň rúk: (Bola) Som pripravená vítať hostí


Voči mydlám na ruky som bola dlhú dobu indiferentná. Mydlo na ruky je predsa len ,,na ruky" a tam je jedno aké je, alebo ako vonia. U nás doma to bolo tak isto, takže som sa v podstate nemala kde naučiť odlišovať lepšie a horšie mydlá. Pred rokom sa to však nejako spustilo. Jedna návšteva s lepším mydlom, druhá návšteva s lepším mydlom a zakončila to jedna z posledných, kde v kúpeľni bolo dokonca mydlo Jo Malone. To už je podľa mňa extrém, ale aby ste chápali podstatu - bolo príjemné pokaždé odchádzať s voňavými a hebkými rukami. Tak som si povedala, že tak to urobím aj ja a v novom byte a v novej kúpeľni bude návštevy čakať voňavučké mydlo s krémikom na ruky, aby si mohli proces umývania užiť rovnako ako ja inde :)

Trošku mi to nevyšlo podľa plánu, pretože som plánovala spustiť plán ,,príjemné umývanie" už v auguste, keď sme sa presťahovali. Nachystala som si prepravku vecí, ktoré sa budú vynímať v novej prerobenej kúpeľni, ale poznáte to,človek mieni niekto tam hore mení. Kúpeľňa sa nakoniec bude prerábať až budúci týždeň (dúúúúúúúúúúúúúúúúúúúfam!) a jedno mydlo už padlo za obeť nám dvom :)


Návštevy som plánovala začať vítať s mydlom Hrozno -Limetka, pretože to bola dlhodobo moja najobľúbenejšia vôňa. Príjemne sladká vôňa mala každému evokovať radosť z návštevy a na umývadle mal byť k mydielku na ruky pristavený aj krém na ruky z rovnakej línie. No, ako ste už asi pochopili nevyšlo to :) ale s manželom sme si gél do tohto víkendu veľmi dobre užívali :) Naozaj príjemná sladká vôňa, ktorá nemôže vadiť nikomu :)


Plán číslo dva je vítať ich s verziou belgická čokoláda :) V podstate mi to vyšlo úplne ideálne pretože mydielko vonia ako salonky na vianočnom stromčeku takže prvé kolaudačné návštevy budú mať úplne tematické mydlo. Nemám k nemu krémik na ruky, tak nájdem doma nejaký čokoládový a doladím ten. Myslím si, že to bude ešte lepší zážitok ako tá hroznová verzia, pretože kto nepozná tento rad z Dermacolu bude isto nadšený :)


Pri spotrebe mydiel na ruky akú doma máme my melónová verzia vyjde presne na leto :) A to bude zase paráda, pretože melón sa stal momentálne mojou najobľúbenejšou Dermacol vôňou, takže to si budem ruky neustále ňuchať ja :) Teraz mi už len ostáva dúfať, že niekto z mojich kolaudačných návštev bude aspoň trochu skrytý beauty nadšenec a ocení tieto voňavé mydielka :)

A čo vy? Aké máte doma mydlá na ruky? Nejaké obyč, ktoré sa chytia ako prvé v drogérii alebo nad nimi rozmýšľate? Oceníte ak ste niekde voňavé mydlo?

8 komentárov:

  1. Já vždycky sahám po těch voňavých a vybírám si je. Také hodně sahám po hydratačních mýdlech. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pre mňa tieto vyzerajú tak veľmi lacno a navyše citrusy a čokoláda mi nejdú dokopy :/ (akože nejde o to, že sú lacné, veď sú aj lacnejšie, ktoré vyzerajú lepšie :D ) a môj all time favourite je mydlo s červeným tymiánom od Panier des sens

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Panier De sens su prekrásne ak to porovnávaš vizuálne je to naozaj o niečom inom ale na druhu stranu aj cena je tam iná :(

      Odstrániť
  3. Ja si dávam veľmi záležať na tom, ako voňajú mydlá :D mám rada, keď mi potom voňajú aj ruky. Cítim sa tak nejak lepšie :D
    Ale tieto od Dermacolu som zatiaľ nevyskúšala :/
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne