nedeľa 20. novembra 2016

Video: Októbroví obľúbenci

Ako som vám sľúbila v piatok dnes sa ozývam s videom, na ktoré som sa neskutočne tešila. Dôvod je úplne jednoduchý - fakt sa mi nazbierali super veci,ktoré stoja za to, aby ste o nich vedeli. Vo videu nájdete trocha z fashion, trocha z beauty a jasné, že nemôže chýbať jedlo a nakoniec aj dobrá kniha.



Dúfam, že sa vám bude video páčiť a teším sa na vašich obľúbencov :)

9 komentárov:

  1. Super video :)
    Ten ruksak vyzerá krásne :) ja som si vyhliadla jeden cez výklad v meste na Sturovej - obchod všetko od 10 eur, tam majú krasne kabelky, je ich viac po meste, a za 10 eur nie je nad čím váhať, len bol obchod zavretý :-/
    Ten caj vyzerá lákavo, ja vypijem tak +- sedem čajov denne či je leto alebo zima :) pôjdem určite kuk do m&s kým nám ho nezrusia :(
    Ja mám obľúbenca za október a teda už aj za november a daleeej čiapku z new yorker pánsku ( neviem sa rozhodnúť či mi skor pripomína čiapku Kyblika z trpaslikov alebo kominarsku ;) ) - manžel si kúpil a keď som ju skúsila už ostala mne a musel si kúpiť novú :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeeeeminenku to mi ani nehovor! Presne viem o ktorom hovoris sem tam tam s mamkou zbehnem ale nikdy! by mi nenapadlo pozerat tam ruksaky! Koniec koncov, dva zuzitkujem nejako :) ked budem nabuduce cez tyzden v meste iste pozriem aj tam :) dakujem!
      Inak aj ja sa musim priznat k rodinnej kradezi :) manzel si kupil sal a uz je moj :) sice sa este brka, ze nie je, ale ked na neho dam svoju vonavku, takze s nim pojde druhy den do roboty :) Pre istotu davam La Vie Est Belle, ta vonia ako ekrazit a nevyprcha ani za tyzden :)

      Odstrániť
    2. Tak Chai je mňamka :) išla som dnes okolo m&s a kúpila som si a prvý krát skúsila aj bez mlieka aj s mliekom a chutí aj tak aj tak... ďakujem ;)
      A pri tescu na kamennom je bio predajňa tuším Vitalis sa volá - zo strany Rajskej a majú tam tu zelenú kávu s mätou, škoricou a ešte tuším s kakaom. Kúpila som si zatiaľ tu mätovu a uvidím lebo obyčajná mi moc nešla dole krkom keď som ju pila :-/

      Odstrániť
    3. jeeej tak sa teším, že chutilo! A obchod pôjdem hneď pozrieť tú škoricovú verziu si už vizualizujem v košíku :)

      Odstrániť
  2. Zaujímavé video :) ďakujem za tipy na catrice, ja mám veľmi rada túto značku, ale ten olej som ešte nevidela :) o dovod viac navštíviť drogeriu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ľudom nechutí Chai? Ja ho milujem ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obľúbencov, či už článok alebo video, si vždy rada pozriem!:) Tú ceruzku na pery od Catrice mám aj ja a je to moja láska, je naozaj perfektná!:)

    Saja Frey blog
    Pozývam ťa na: Súťaž o diár Dary Rolins

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne