utorok 6. decembra 2016

Back to basics :)


Clinique bola ,,moja" značka asi pred 8 rokmi. To bolo moje Clinique positive obdobie :) a vtedy som mala doma fakt všetko. Potom Clinique nahradila Bioderma, potom bio prípravky a keď sa teraz pozriem na moju poličku zisťujem, že sa vraciam k svojim klasikám. Z Clinique mám doma teraz 4 výrobky  a jedným z nich je táto Clinique 3 Steps čistiaca voda. Ružová trojka je určená pre mastnú a zmiešanú pokožku a je to v podstate alternatíva zelenej Biodermy. Niekedy drahšia, niekedy lacnejšia, podľa toho, akú cenu sa vám podarí získať :)


Dôvod, prečo som sa k nej vrátila bol len jeden - posledný mesiac sa mi neskutočne zhoršila pokožka. Netreba v tom hľadať žiadne konšpiračné teórie dôvod je veľmi jednoduchý - žiť mesiac v konštantnom prachu sa niekde musí ukázať. Keď k tomu pridám moje odsunutie zdravšej stravy na úkor fast-foodov, kde som teraz častejšie akoby som chcela výsledok je proste vidieť. Bohužiaľ. Ale hovorím si dobre, už finišujeme, počkám týždeň a vrátim sa do mojich zabehnutých koľají. Čistotu vyriešim, ale toho jedla sa trochu obávam - veď najlepšie sa s kamarátmi stretáva na vianočných trhoch, a nedáte si tú cigánsku alebo lokšu? :)
Ale poďme späť k vode :) 3 je čistiaca voda s ktorou dáte veľmi pekne dole make-up a očistíte pokožku. Ale pozor! Nie na oči :) Voda obsahuje alkohol a mám pocit, že väčšie percento ako punč na vianočných trhoch. Voda na pokožke môže štípať a vonia alkoholovo, ale za tú účinnosť to fakt prežijete. Mám pocit, že voda vyštípe všetko, čo je na pokožke navyše :)


Pumpička na balení vyzerá síce fancy, ale je skôr na oštaru ako radosť. Zlaté obyčajné balenia,kde potrebujete otočiť tubu dole hlavou :)
Za mňa je to SOS výrobok, ktorý si kupujem keď už je fakt zle a viem, že potrebujem riešiť a dať pokožku dokopy. Akoby urobiť na nej taký škrt a začať odznova :)

A čo vy? Máte nejaké tajné SOS výrobky? Aké? Dajte tip :)




17 komentárov:

  1. U mňa jednoznačne La Roche-Posay Effaclar A.I. to je taký malý zázrak. Chcela by som skúsiť aj ten Duo len sa bojím či to sadne mojej suchej pleti :-/ Nedavno som na notino.sk videla aj nejake náplaste na vyražky a neboli ani drahé, takže skúsim :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od této značky jsem zatím nic nezkoušela :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keby som si mala vybrať jeden top top výrobok od Clinique tak urcite ich puder :)

      Odstrániť
  3. Už som o tejto značke dost čítala a počula, ale ešte nič nevyskúšala ... Táto voda vyzerá veľmi zaujímavo a rozmýšľam, že bude pod mojím stromčekom :-D zisťujem, že nemôžem čítať tvoj blog lebo potom všetko musím mať :-D
    A ja keď už mám pleť vážne hroznú tak mne pomáha sa namaľovať aspoň dva tri dni bez make-upu - čistá dýchajúca pleť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je pomerne agresívna takze ak nemas s pleťou nejaké väčšie problémy tak podla mna kludne môžeš striehnuť na nejaky iný výrobok :) alebo tu sensitive verziu :)

      Odstrániť
  4. S pletovou starostlivostou Clinique nemam dobru skusenost. Obsahuje mnozstvo alkoholu a to moju plet vysusuje. Dekorativka od tejto znacky je rozhodne lepsia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tej je inak vela v adventnom kalendári Clinique co som dostala na narodky tak sa tesim ze poskusam viac :)

      Odstrániť
  5. Veta o obsahu alkoholu na vianočných trhoch ma veľmi pobavila :D
    ja s pleťovkou skúsenosti nemám, zato Clinique makeupy milujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mna strasne lak teraz ta ich silno krycia novinka :) som zvedavá :)

      Odstrániť
  6. Taktiež používam pleťovú vodu od Clinique a s tým alkoholom úplne súhlasím. Na pleti trošičku štipká, ale je to zrejme to jediné, čo mi na pleť naozaj pomáha, preto to vydržím.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja som tiez dlhe roky pouzivala len clinique pletovky...a potom som si zacala citat co to realne obsahuje...a zistila som, ze pred par rokmi zmenili receptury a teraz je naozaj jednou z poprednych zloziek alkohol (myslim okrem sensitive verzie)...a to ma fakt ze neba...za tie prachy si tvar natierat alkoholom...teraz frcim na oleji, mydle s ciernym uhlim a cajovnikom a docistujem MIXA pletovkou (fajn zlozenie) a prestriekavam to ruzovou vodou ako tonerom na ukludnenie....a moja plet spieva :) za mna clinique urco nie. J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ju používam len výnimočne ked je fakt zle a potom sa zase vraciam k jemnejším. Vidím ze uz to ide dobrým smerom tak dominam (uz mam len trosku) a zase na dlho staci :)

      Odstrániť
  8. Pozor na clinique. To je tak agresívna kozmetika ze až. Ja som sa s ňou riadne sekla a to som si prvé mesiace myslela, ze si pomáham...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja používam od Clinique make up a mám citlivu pokožku , a je jeden z mála ktorý mi vyhovuje a nedráždi... všetobecne podla mna prípravky na aknoznu pleť su agresívne

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne