piatok 2. decembra 2016

Cmuk cmuk


 Dnes som ani neplánovala publikovať žiaden príspevok ale udalosti posledných dní ma presvedčili o opaku. Nie je totiž nič horšie, ako keď objavíte výrobok, ktorý stojí fakt za to a dáte o ňom na blogu vedieť, keď je neaktuálny, alebo keď ho ani nemajú. A takáto panika ma prepadla s týmto rúžom, tak som si povedala, že aj keď mám narodeniny a fakt sa mi dnes už nič nechce :) že sa hecnem a napíšem vám o ňom, aby ste vedeli o tejto vychytávke. Takže teraz je pár minút po polnoci a idem na to :)


Značku J.Cat Beauty som spoznala pred pár mesiacmi a vôbec som nevedela, čo od nej čakať. V sortimente majú vcelku veľa výrobkov a ja som si povedala, že začnem testovanie niečím ,,nebolestivým" a to rúžom. Rúže sa pohybujú okolo 2€, čo naozaj stojí za vyskúšanie - nikdy neviete kedy objavíte nejakú vychytávku bez ktorej by vám bolo smutno. 
Ja som si vybrala odtieň Deep Love, čo je krásna burgundy červená úplne ideálna na jeseň a zimu. 


Čo rúž nemá pekné, je balenie. Toto naozaj nie je typ výrobku, ktorý si necháte len tak ladne pohodený na stole a budete čakať kedy vzbudí záujem. Balenie je čierne, plastové s výrazným popiskom na obale. Takže rúž vezmete so sebou na wc, dáte si ho na pery a potom ho pozorne skryjete aby si ho nikto nevšimol :)


Samotným pozitívnom je na druhú stranu rúž sám o sebe. Za cenu okolo 2€ je kvalita úplne niekde inde ako Essence a Catrice - ktoré majú porovnateľnú cenu. Rúž je veľmi pekne a silno pigmentovaný a mne nevysušuje pery. Treba ho aplikovať častejšie a nekamaráti sa s jedlom, ale zase za 2€ nečakám 12 trvácnosť (ktorou sa ani nepýši). Ja ho mám zo stránky http://www.pinkdot.cz/ - (kde si preklikáte slovenskú alebo českú verziu) a ak by ste si tam niečo objednávali určite si jeden prihoďte na skúšku. Budete podľa mňa milo prekvapené :)



A ešte jedna správa nakoniec - nezabudnite sa na blogu zastaviť určite zajtra - bude vás tu čakať MEGA obrovská narodeninová GIVEAWAY a prezradím len jednu vec - v jednom balíčku sa bude nachádzať jeden z mojich najobľúbenejších parfémov :) Verte mi, máte sa na čo tešiť :)

A čo vy? Nosíte teraz bordové rúže? Čo plánujete na víkend? Darčeky už nakúpené?

11 komentárov:

  1. Všetko len to najlepšie prajem k narodeninám :) :) :)
    Rúž vyzerá veľmi pekne, ale žiaľ ja si na rúž neviem zvyknút lebo sa moc nelicim - len make-up,puder,obocie,spirala a balzam na pery... oči si maľujem výnimočne a to vtedy skúšam aj pery :) ale kúpila som si od esence také lesko ruže a na to si začínam pomaly zvykať, zatiaľ nude farba, ale mám aj odvážnejšie odtiene,tak verím že sa raz skamaratim aj s ruzami :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa určite :) hlavne raz začneš a potom ti po čase lesky začnú liezť na nervy :)

      Odstrániť
  2. Všetko najlepšie prajem k narodeninám :) Rúž vyzerá krásne a výrazne.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. všetko najlepšieeee :) teším sa zajtrajšiu súťaž :)
    rúž je neskutočný! krásna farba,takéto milujem :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je to krásna farba ale neodvážila by som sa sňou ukázať len tak, teda ak by sa jednalo o nejaku spoločenskú udalosť a mala by som paradny makeup ktorý by pasoval s podobným odtieňom prečo nie:) A všetko nejlšpšie k tým narodeninám prajem♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všetko najlepšie prajem k narodkám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. krásna farba, aj keď ja by som sa asi neodvážila si ju dať, mám radšej nude a jemnejšie odtiene. pravdupovediac rúže nevyužívam takmer vôbec. produkt ma však zaujal, kvôli pomeru cena / kvalita :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne