streda 14. decembra 2016

Mali by ste poznať :) - In the buff



Dávnejšie som vám spomínala ako som si v Amerike chcela kúpiť W7 paletku. Aj napriek tomu, že som netušila, čo je to za značku ma lákala od pohľadu (alebo od podobnosti k UD paletke, ale psssst). Skvelý výber nude-hnedých farieb, byteľné kovové balenie a dobrá cena - čomu tam odolávať. Jediný problém bol, že všetky, ktoré boli v TK Maxx k dispozícii boli rozbité alebo poničené. V dnešnej dobe človek nemusí ísť do ameriky na to, aby si kúpil, čo ho láka ale stačí ísť na web a klikať. Tak som klikala aj ja na http://www.pinkdot.cz/ a aha :) je u mňa. 


Paletka je neskutočne využiteľná a je to pre mňa jedna z tých paletiek, ktorá vám vystačí ak nechcete mať doma haldy tieňov. V kozmetike sa nemusí vyžívať každý, ale jednu dobrú sadu tieňov sa predsa len doma hodí mať. Toto je presne tá sada - obsahuje 12 prirodzených tieňov - 3 matné a 9 lesklých. Okrem tieňov sa v balení nachádza aj veľmi praktický štetec, ktorý môžete s kľudom v srdci používať, lebo je fakt fajn. 


Tiene sú výborne pigmentované a na očiach (mne) vydržia celý deň. Najviac sa mi páčia tie lesklé farby (ale to už asi viete, že nie som veľký fanúšik matných). Moje obľúbené sú 2, 4 a 7. Krásne hnedé jesenné farby, ktoré sa neskutočne ľahko kombinujú a oku veľmi lichotia. Už teraz viem, že toto je jedna z tých paletiek, ktoré si budem musieť o mesiac zakázať, aby som nenosila len jednu a tú istú paletku každý deň :) Paletka stojí okolo 7€ a ak by ste si ju objednávali nezabudnite sa pozrieť aj na tie líčka a rozjasňovač, ktoré som recenzovala tu:klik - pretože tie používam stále denne a nič ich zatiaľ nepredbehlo v obľúbenosti. Fakt pecka výrobok :)







 Aj keď pozerám na tie fotky plesá mi srdce :) Ak neviete, čo by vás potešilo na Vianoce toto môže byť malá inšpirácia :)

A čo vy a W7? Poznáte? Inak neviete, majú túto značku v nejakom kamennom obchode? Dajte vedieť :) Čo dnes plánujete? Ide dnes niekto na Peek večerné nákupy?


14 komentárov:

  1. Presne tuto mam z UK a je super, moj styl aj farby, kazdy den mam iny look ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zatím jsem od této značky nic nezkoušela, ale na tyto paletky jsem se už několikrát dívala na internetu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já tuto paletku měla a nebyla jsem s ní spokojená, šla dál.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Paletku mám doma a jsem s ní taky spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Paletky téhle značky mě lákají už od doby co mi přišli k nám na trh a byl s nimi veliký boom.:D le pořád jsem se neodhodlala si žádnou koupit. Jako milovnice hnědých stínů, mám podobných paletek a stínů už dost, tak zatím s koupí další podobné paletky čekám. No, uvidím časem...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Paletka vypadá super, určitě mě tato značka láká, ale zatím začnu teprve se svoji první po Vánocích a to s Makeup revolution:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne