pondelok 26. decembra 2016

TOP vianočné darčeky


Dnes sa mi už nechcelo ,,vianocovať" tak som si povedala, že vám ukážem zopár vianočných darčekov, ktoré som tento rok dostala. Priznám sa, že som bola pomerne prekvapená, koľko mi toho Ježiško doniesol (nie, že by som neposlúchala :) a mám z toho stále obrovskú radosť. Do tohto článku som sa snažila vyberať z každého druhu niečo, nech vás neunudím 5 baleniami ponožiek :) (a že ich bolo). 

Tak poďme na to :)


Hlavný darček pre mňa bola asi kožená bunda, ktorú som chcela už strašne dlho. Doteraz som mala doma vždy faux leather, ale potom, čo sa mi po dvoch rokoch vždy začali lúpať som si povedala, že je načase urobiť investíciu a zaobstarať si koženú. Teraz už len dúfam, že táto vydrží fakt dlhšie a že to neboli zbytočne vyhodené peniaze. Inak, možno by vás mohlo zaujímať, že Mango používa kožu na výrobu búnd z fariem, kde sa chovajú zvieratá, ktoré sú určené na potravu. 

K bundičke som dostala aj pekné zimné šaty, ktoré určite veľa vynosím. Majú dĺžku pod kolená a vpredu zaujímavý rozparok :)

Veľmi premyslený darček bola podľa mňa prekrásna paletka z Pupa Hello Princess :) Na blogu sa jej budem venovať ešte samostatne, len nedalo mi pochváliť sa aj teraz :) Rozmýšľam, či s ňou neurobiť nejako nový banner, uvidíme, kam pokročí moja kreativita :)


Mini repráčik môže vyzerať ako blbosť na prvé pozretie, ale verte mi, nie je :) S manželom sa veľmi radi obkolesujeme hudbou a určite je lepšie keď v kuchyni ide hudba z repráčika ako Ipadu. Veľmi sa mi páči pekná zlatá farba, vďaka ktorej vyzerá repráčik viac ako doplnok, než ako hudobný gadget.


Topánky! Tie boli veru veľké prekvapenie! Ja sama mám strašný strach kupovať niekomu topánky, ale ako sa hovorí odvážnym šťastie praje :) Už nech je leto, nech ich aj vytiahnem, tak zatiaľ ich budem len pol roka obdivovať :)


Guerlain Terracotta je úplne že otravné kopírovanie po mojej sesternici z Belgicka. Vďaka bohu, že je tisíc kilomentrov vzdialená a ja nemusím mať výčitky. Neznášam kopírovať parfémy po ľuďoch, ktorých poznám (jediná výnimka je mamina, tam som úplne, že opakovací papagáj) ale nedalo mi. Sama som o tejto limitke nikde nepočula a bola to láska na prvý ňuch. Ako vidíte je krabičke, je to limitka už v tomto momente ťažko zohnateľná tak som zvedavá, či keď ju miniem, budem mať len oči pre plač, alebo sa ujme ako stálica.


Predposledným darčekom je španielsky obrázkový slovník, aby išlo učenie ľahšie od ruky :) Podľa mňa keď pri slove vidíte obrázok ostane vám v hlave ľahšie, tak uvidíme, či bude realita taká ako moja predstava.


No a ponožky! Bez nich by neboli Vianoce :) Tieto sú fakt mega rozkošné a ja už mám teraz stredný pár na nohách :)

Nezabudnite, že ešte stále prebieha narodeninová GA, kde môžete vyhrať napríklad aj Lancome parfém :) Tu:klik :)

Dúfam, že sa vám môj výber páčil a dajte vedieť, čo ste dostali vy :) Som zvedavá ako babky za oknami :)

Pííííšte :)

14 komentárov:

  1. Aaaaaa tady byl nekdo velmi hodnucky...

    Velmi pekna nadilka, ale TOP jsou ty ponozky... takove prave..vanocni...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kráásne darčeky, ktoré Ťa určite veľmi potešili. Hneď by som Ti ich všetky ukradla, až na koženú bundičku. Je tiež úžasnááá, ale nie som fanúšik pravej kože - nielen z etických dôvodov, ale aj praktických. Stále sa mi páči niečo iné, po jednej-druhej sezóne už by som chcela inú :D Klasiku vo forme ponožiek som tiež čakala a prekvapivo žiadne neboli. Ale potešila som sa knihe, kozmetike, sviečke, dekoráciám do bytu (ktoré som Ježiškovi poradila) :D. Ďalej ma prekvapil nádherný šál, špeciálny čaj a zážitkový kupón. Krásne sviatky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak ty si musela tento rok veľmi poslúchať! Som zvedavá na recenziu Pupa paletky a na outfit s bundičkou a šatami :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak to jsou opravdu krásné dárečky, které vidím, že tě potěšili což je super ^^

    Já dostala tři knihy (Harryho druhý díl - ilustrovaný, Sůl moře a První konec), tričko The Flash a polštář s takovým knižním nápisem :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Úžasné dárky :) tak Pupa je roztomilá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dostala jsi fakt TOP dárky, jsou vážně krásné :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Výběr se mi líbil:) ponožky jsou nádherné. Já letost dostala takové obyč, ale aspoň teplé, takže zahřejou.:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tie topánky sú nádherné! Fíha španielsky slovník je super vec. Ja som dostala knižku pre samoukov maďarčiny. :D

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tie topánky sú nádherné! Fíha španielsky slovník je super vec. Ja som dostala knižku pre samoukov maďarčiny. :D

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Dakujem za krasne komentáre a moc sa tesim ze sme vsetky spokojne a ze Vianoce vyšli presne ako mali :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten obrázkový slovník je super nápad a ponozky jsou top! :3

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tady byl někod hodně hodný, že měl tak bohatého Ježíška! Jinak ty boty! Láska na první pohled.

    Gabux

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne