streda 4. januára 2017

Cartier La Panthére


Po roku vysielania signálov vesmíru, že Cartier La Panthére by mala byť moja ďalšia voňavka je konečne u mňa doma :) Nevyslyšal to vesmír, ale mamina, ktorá to odo mňa počula asi bazilionkrát. Verte mi, keď niečo chcem je jednoduchšie kúpiť to,ako počúvať to dokolečka :) A nakoľko boli sviatky išlo to vlastne ruka v ruke :) Ak ste o nej ešte nepočuli tak čítajte ďalej, možno ju začnete vysielať vesmíru aj vy :) A ak ste o nej počuli čo na ňu hovoríte? Môže byť?


La Panthère je voňavka, ktorá na náš trh prišla niekedy koncom roka 2014. Parfém sa mal stať symbolom značky Cartiér, ktorá na samotný flakón dala ich povestného pantera. Parfém má byť symbolom slobody a má reprezentovať nezávislé a rebelujúce ženy :) Samotná vôňa je podľa mňa skôr veľmi ženská a elegantná, než napríklad rebelujúce Opium. Zloženie je pomerne ovocné - jahoda, sušené ovocie, bergamot, rebarbora, aníz, ruža, ylang-ylang, kvet pomarančovníka, hruška, gardénia, pačuli, koža, pižmo, mach. Aj napriek tomu je vôňa na ovoňanie podľa mňa sladká, púdrová a až potom prerážajúca ovocie. Je to jedna z mála ,,celoročiek". Nie je ťažká, je výrazná ale príjemná a postupom času sa cez deň zjemňuje a preráža tá ovocná časť.


Parfém má prekrásny obal, ktorý určite poteší nejednú poličku. Je pomerne ťažký, takže nepoteší kabelku :) ale ja si ho cez deň rada raz prestreknem nech je vôňa výraznejšia. Ak ste ho ešte nevoňali určite tak urobte, za ovoňanie naozaj nič nedáte. 

A čo vy a Cartier? Chceli by ste ich ikonický Love náramok? Alebo radšej klinec? Či by stačil parfém? Alebo vás táto značka vôbec neláka?

12 komentárov:

  1. Ten jelen by se mi líbil ve stříbrné barvičce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento parfémik som mala v lete pred 2 rokmi a mám na ňu naozaj krásne letné spomienky. Odvtedy som si ju chcela kúpiť opäť, ale doteraz mám zásobu iných (darčeky a pod.). Snáď toto leto sa k nej opäť dostanem, lebo je to moja srdcová záležitosť ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. La Panthere je u mna spolu s modrou Feerie EDP totalny TOP medzi parfemami! Milujem tuto vonu!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Modra Feerie je úžasná! Bože ako mi mohla vypadnúť! Dakujem za pripomenutie :)

      Odstrániť
  4. I když si přečtu všechno, co parfém obsahuje, nikdy si tu vůni nedokážu představit a musím běžem do parfumérky, abych zjistila, jak to opravdu voní... Takže jsi mi teď vsadila brouka do hlavy. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mně osobně tato značka láká, ale co bych chtěla nevím, zatím jsem se ji moc nezabývala:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne sa hrozne páči ten flakón a kvôli nemu som ju svojho času chcela. Ovoňanie za mňa ale bola taká menšia šoková terapia, mne to vyslovene smrdelo jak parfém pre 70ročnú babku :D
    Ale to bolo pred časom a odvtedy sa mi môj voňavý vkus trošku zmenil, takže asi by som si mala pričuchnúť opäť ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne