pondelok 2. januára 2017

Klamať zjavom je to najmenej bolestné :)


Vitajte na mojom blogu aj v roku 2017 :) Dúfam, že sa vám tu bude tento rok páčiť rovnako (ak nie ešte viac :) a ak máte nejaké nápady na nové články alebo vylepšenia budem rada, ak mi dáte vedieť :) Ja tento rok rovno začnem s dvoma extrémne praktickými výrobkami, o ktorých sa rozhodne oplatí vedieť. Veľa z vás ide do roboty a do školy možno až 9 a stavím sa, že budete chcieť vyzerať - oddýchnuto, zdravo, sviežo - no proste závidenia hodne :) Ak sa tak náhodou necítite, nevadí, od toho vznikol make-up, aby vám pomohol a počas teploty vyzerať ako Jessica Alba :)


Začnem s objavom číslo 1 - Astor Skin Match Fusion make-upom. Čo je prosím vás Skin Match Fusion? To znie ako predjedlo vo Fou Zoo a nie make-up :) Ale dobre urobili s názvom, lebo ma tak pobúril, že som na neho klikla a začala študovať. Popisok sľuboval - krytie, hydratáciu, vyhladenie a splynutie s pokožkou. Za 5€ som si povedala, že vyskúšam (bezpumpičkový Revlon mi niektoré rána robí tlak 500) a vybrala v odtieni 101 Rose Beige. Popisok znel, že môžem očakávať ružový podtón, čo ma nadchlo a  čakala som teda plná očakávaní, čo príde :)




A čo prišlo? Make-up so sľubovaným ružovým podtónom, s veľmi ľahkou konzistenciou, príjemnou vôňou a možnosťou vrstviť. Make-up je určený pre veľmi veľa ľudí - pretože je ľahký, ak chcete prirodzený finish, ale viete ho veľmi jednoducho a ľahko vrstviť bez toho, aby sa robila maska alebo aby pôsobil ťažko. Mne stačia dve jemnejšie vrstvy a som s výsledkom nadmieru spokojná. Naozaj krásne splynie s pleťou a prekvapivo veľmi dobre kryje. Krásne drží celý deň, nevysušuje, farba neoxiduje a pokožka vyzerá neuveriteľne sviežo a prirodzene.

Pozrite samé :)

Po


K make-upu som si prihodila aj korektor Astor Perfect Stay, ktorý som úprimne nepotrebovala, ale bola som zvedavá :) Viete, teraz sa vyhováram, že ma baví točiť líčiace videá a že by som vám nemala ukazovať stále tie isté výrobky, takže je to vlastne pre dobrú vec :) (ehm ehm :) Korektor som zobrala v odtieni 001 Ivory, čo je najsvetlejšia farba v ponuke. Dúfala som, že bude extrémne svetlý aby som vedela očné okolie pekne rozjasniť a tým pádom otvoriť oko.


A moje dúfanie sa opäť potvrdilo! Korektor je úžasne svetlý (ešte aj na mňa) a pod očami vyzerá presne tak, ako treba! Má skvelé krytie, výborný aplikátor a úžasne a pekne drží celý deň. Neviete si predstaviť moje uchvátenie :) Stojí okolo 3€ a vážne pracuje na 1*! Naozaj skvelo sa nanáša, perfektne kryje, úžasne rozžiari očné okolie a drží :)



Astor prekvapivo dopadol na 1* a som rada, že som mala šťastnú ruku pri výbere :) Ak vaša pleť potrebuje malé nakopnutie možno aj vám pomôžu títo dvaja pomocníci :) Ja ich mám z http://www.parfemy-elnino.sk/, kde oba stáli menej ako samotný make-up v drogérke. 

A čo vy? Kedy nastupujete do roboty/školy? Máte doma niečo z Astor čo stojí za to? Dajte vedieť, nech vyskúšam :)

22 komentárov:

  1. tak ten korektor je presne niečo čo teraz hľadám :) hneď dnes sa po ňom pozriem :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Korektor ma peknu svetlu farbu. Ak spravne registrujem tak Astor v DM uz ani nie je, takze e-shop je urcite fajn volba.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vazne? Ja som tak strasne dávno nekupovala v Dm dekorativka ze ani neviem co tam maju a co nie :) párkrát som bola znechutená z extrémne predražených cien a vypredaných odtieňov ze uz je moja primárna voľba vzdy net :)

      Odstrániť
  3. Štastný nový rok aj tebe. Ja teda nemusím ani do školy ani do práce, ešte tento rok si uživam rodičovsku dovolenku s mojim drobčekom.
    Makeup som mala a bol celkom fajn, no korektor som ešte neskušala, ale ked miniem aktuálny, tak skusim tento.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skus :) a závidím to ,,bytie" doma :) nemyslím si síce ze je to o nieco ľahšie ako robota ale ma to krajší účel :)

      Odstrániť
  4. Tento make-up som nejakú dobu používala, ale po čase mi bohužial prestal vyhovovať :) Inak aj tebe prajem krásny nový rok! xx

    Simona | LIVEINFOXWORLD.BLOGSPOT.COM

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mně tento korektor nevyhovoval a lezl mi do vrásek :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak na značku Astor koukám opravdu málokdy :D Makeup i korektor vypadají dobře, ale bohužel já mám žlutý podtón pleti, tak bych měla asi smůlu :(

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiez :) neviem prečo ma ta značka skoro nikdy nezaujíma :) a ak mas žltý tak veru nie:)

      Odstrániť
  7. Aj ja som mala tento korektor a bolo to zatiaľ to najhoršie, čo som doma mala. Absolútne mi nesadol :/
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já Astor kdysi používala, než jsme přišla na to, že existuji make-upy a korektory, které mi sedí mnohem víc.... :). Ale korektor v super světlé barvě je na našem trhu docela vzácnost....možná jej ještě omrknu ! :)

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja som zatial neobjavila ten môj top korektor... Na mne sú všetky vidieť a skôr mám pocit, že mi viac zvýrazňuju nedokonalosti ako zakrývajú :)
    Príde mi, ale že ti ten make-up moc nesedí, že je na tebe veľmi vidno, ale tak to možno skresľuje fotka :)

    Dúfam, že pripravis článok top výrobky 2016, ale lepšie aj video ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne