streda 25. januára 2017

Priam jedlá Manufaktura


Manufaktura je pre mňa jedna z tých rozpoltených značiek. Veľmi sa mi páčia jej predajne, úprimne aj jej tovar ale nejak vždy keď tam idem odídem odtiaľ naprázdno. Pri takej Soaphorii ma hreje slovenský pocit a akási hrdosť na to, že sa to vyrába u nás, ale pri Manufakture mám proste nejaké pocitové prázdno. Možno sú tam len nejaké zlé vibrácie a po čase sa to nejak zmení :) Tak či onak, moji svokrovci sa na moje meniny postarali o túto recenziu, keď som od nich dostala tento prekrásny Manufaktura balíček. Vychytali to na všetkých stranách - nič z výrobkov som ešte neskúšala, je to hodné recenzie a balíček vyzeral úplne úchvatne na prvý pohľad. Čo myslíte, stál aj za to?


V tom rozkošnom balení sa nachádzali tri výrobky z jablkového radu. Poctivý jabĺčkový sirup, hydratačný krém na ruky a zvláčňujúci sprchový gél. Bude to znieť asi divne, ale najväčšiu radosť mi urobil ten sirup :) Počula som na neho chválu od mojej šéfky (myslím, že nie na tento ale na ich sirupy všeobecne) a dlho som ho chcela strašne vyskúšať.



Sirup je naozaj mňamka :) Dá sa používať ako čaj - ak ho zalejete teplou vodou, ako limonáda ak studenou alebo ho môžete používať na dochutenie kaší alebo dezertov. Ja sa priznám, že volím tú najjednoduchšiu cestu a používam ho ako obyčajný sirup, ale ako to píšem teraz, dala som si záväzok, že ho cez víkend skúsim s ovsenou kašou :) Sirup chutí sladučko, ako zriedený jablkový džús a čo poteší je, že neobsahuje umelé farbivá a sladidlá a je vyrábaný studenou cestou – t.j. nie je pasterizovaný, vďaka čomu si dokáže zachovať všetky hodnotné látky.


Druhou súčasťou balíčka bola kozmetická dvojka sprcháč a krém na ruky. Priznám sa, že ak by som nevidela o aký rad ide podľa vône by som jablko asi neidentifikovala. Sprchový gél mi skôr pripomína takú tutti frutti ovocnú vôňu. To nič nemení na tom, že je to neskutočne príjemná vôňa a sprchovať sa je jedna radosť! 

Ešte lepší ako sprchový gél je podľa mňa jablkový regeneračný krém na ruky. Ten vonia zase viac tutti frutti ako jablko, ale vôňa pekne pozdvihne náladu. Mne sa krém neskutočne páči či už vizuálne (akože hliníkové obaly mám najradšej)  alebo aj vlastnosťami. Krém má stredne hustú konzistenciu a  do rúk sa rýchlo vpije a rýchlo zaschne. Hydratácia je stredná, ak aj nie vyššia a stupeň prevonania pokožky je 10 :) 

Manufaktura výrobky nie sú najlacnejšie a preto sú podľa mňa super ako darčeky. Človek sa s nimi cíti hýčkane a ich pekné obaly sú oku lahodiace. Dúfam, že si svokra prečíta článok a s touto sadou nekončí moje bádanie po Manufakture :)) 


A čo vy a Manufaktura? Poznáte? Čo ste od nich mali? Ktorý výrobok odporúčate?

10 komentárov:

  1. Manufakturu mám moc rada a na to Jablko se asi půjdu podívat! :D Máme od nich krémy, mýdla, šampón... Se vším jsme s mamkou spokojené. :)
    Mr. Kev

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wow tak toho máte :) u vás je ocividne manufaktura ako doma :)

      Odstrániť
  2. I ja miluji Manufakturu.. Hlavne hruskovou a levandulovou radu, ty jsou pro me top...Ale i samostatne produkty.. Mydla, vonne svicky, koupelove kulicky.. Mame toho vyzkouseneho hodne..

    A ze sirupu jsem pretrpela i rybizovy a tuhle prichut proste nemam rada..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sviečky som vôbec nezaregistrovala! Tie pôjdem pozriet lebo na tie som v poslednej dobe fanatik!

      Odstrániť
  3. Já mám Manufakturu moc ráda a ten sirup mě tedy velmi zaujal! Já jsem si tam teď naposledy kupovala krásně vonící soli do koupele. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Manufakturu mám jako značku moc ráda. Vypadá dobře na pohled a je také velmi kvalitní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak ten sirup by som skúsila tiež :) vyzerá super :) inak milé, ako vo veľa článkoch spomínaš svoju šéfku :) myslím, že aj pri článku o joge bola spomenutá :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Snad nezačne byt namyslena;) nemyslím si ale ze číta tie články ;)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne