nedeľa 22. januára 2017

Video: Ľahké líčenie s ofinou

Keď som pred pár mesiacmi zvažovala ofinu nevedela som úplne do čoho idem. Samozrejme, že som ofinu už predtým mala, ale kvalita vlasov sa mi za posledných pár rokov pomerne dosť zmenila. Dôvod, prečo som si dala ofinu bol jednoduchý - je to relatívne ľahká zmena s veľkým výsledkom. Doteraz som každý deň na vážkach, či to bolo dobré alebo zlé rozhodnutie a každú nedeľu si hovorím, že už si ju nechám odrásť. To si teda hovorím aj dnes a uvidíme, čo z toho bude. Sú totiž dni, kedy ju neznášam a sú dni, kedy ju zbožňujem :) Ale dnešné video nie je plač nad ofinou :) Skôr naopak je to video, kde by som vám chcela poradiť zopár vecí, ktoré som si všimla na svojom líčení odkedy ju mám a jeden veľmi ľahký make-up tutorial. Inak, video som natáčala pred Vianocami, preto ešte ten stromček :) Nebojte, už u nás niekoľko týždňov nie je :) 


Ak máte vy nejaké tipy na nosenie ofiny alebo triky pri líčení prosím dajte vedieť do komentárov :) potešia mňa a určite aj ostatné z vás, ktoré riešia, či si ofinu dať alebo nie :)

Máte ofinu? Koľko už? Akú? Šikmú/rovnú? Nelezie vám na nervy?

10 komentárov:

  1. Líčení vypadá skvěle a ofina ti moc sluší! Mně osobně tedy moc ne a proto ti závidím! BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já měla ofinu asi 5 let. Přesně jak píšeš, některé dny jsem ji milovala, ale někdy jsem si myslela, že ji komplet ustřihnu a nebudu mít vepředu vůbec žádné vlasy. Teď si ji nechávám odrůst, bylo pro mě těžké ukázat po tolika letech vůbec můj obličej, ale okolí tvrdí, že mi to bez ofiny sluší víc :D Já si to osobně nemyslím, ta ofina je vždycky originálnější!! :)
    Tobě moc sluší a jako vždy super video! :)
    MY COZY CORNER

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeej dakujem za krasny kometar :) Ja som tento tyzden zase v tom stadiu ci to uz nechat tak alebo to este potiahnut a uz fakt neviem :)

      Odstrániť
  3. Ja som ofinu mala už veľakrát :) vždy po ostrihani boli dni keď som to ľutovala a dni kedy som sa tešila :)
    Ale v najbližšej dobe nemám v pláne sa k nej vrátiť ...
    Tebe ofina pristane, ale viac si sa mi páčila bez nej... Inak líčenie pekne len mám pocit, že tá linka ti viac zmenšila oci, pôsobí mi na tebe ťažko, ale nebolo by zlé keby si spravila video ako zväčšiť oči, to by sa aj mne hodilo ;)
    A len tak ďalej, od videa k videu si lepšia a lepšia ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To mi hovori asi najviac ludi :)inak tip na video je uplne super nieco take vymyslim a natocim :)dakujem :) a dakujem aj za krasny posledny riadok :)

      Odstrániť
  4. ja som mala ofinu ešte ako malé dievčatko, ale už by som sa bála do toho ísť, pretože mám vlasy celkom husté a vždy som tam mala takú veľkú bambulu :D
    tebe však pristane,máš veľmi pekné vlásky, a aj líčenie sa ti veľmi podarilo :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Oj, ja som sa dostala do videa! Ďakujem :)
    Ja som mala ofinu ešte na výške a nechala som ju odrásť, lebo niekedy som ju ráno vypla sponkou hore a keď som ju odopla, tak tam ostala :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ved si mi priniesla zivot meniacu informáciu :) uz len minut tu bezpumpickovu tragédiu a bude mk lepsie :) a inak to s tou ofinou co píšeš je moj najvacsi problem akurat ja používam čelenky :) akonáhle dam raz ofinu hore do čelenky uz ju dole nedá nikto a kvoli tomu ju mozem každé rano žehliť, fúkať a všakovako narovnavat :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne