utorok 21. februára 2017

Víťaz v kategórii odličovacie obrúsky

Odličovacie obrúsky mám neskutočne rada! Dôvod je však úplne iný akoby ste boli čakali :) Obrúsky sa mi totiž spájajú s dovolenkou :) Doma ich skoro nikdy nepoužívam ale vždy keď sa chystám na cesty nesmú chýbať v mojej batožine :) Je to pre mňa príležitosť otestovať novinky a potom sa s vami podeliť o názor :) Do Emirátov som si brala pre mňa novinku - Micelárne čistiace obrúsky od Nivea.


Keďže si obrúsky brávam len na dovolenku je to pre mňa vždy hop alebo trop. Buď budú super a ja budem neskutočne spokojná a dobre odlíčená, alebo budú úplné peklo a ja si buď zoderiem oči alebo strávim pol dňa hľadaním drogérie. Tentokrát som z nich bola taká nadšená, že keby som mala možnosť písať príspevok z Emirátov, tak by ste recenziu mali ešte v ten večer!

Nech idem chronologicky začnem balením :) Aj keď, nie tak toho veľa čo písať - vcelku klasické balenie,ktoré v sebe ukrýva 25 vreckoviek :) Páči sa mi biela farba, ktorá na mňa pôsobí čisto a sviežo. Na obale sa píše, že vreckovky odličujú aj vodeodolné výrobky, ale nie vždy je pravda všetko, čo sa píše :)

Teraz si predstavte tú situáciu- pred týždňom som došla nad ránom do Emirátov celá ulepená, spotená a šťastná, že som konečne na izbe. Vybalila som si z tašky vreckovky, zúbožene som si sadla na posteľ a začala som si odličovať tvár. A zrazu - tvár je čistá a aj oči sú odlíčené! A len tak! Bez pritláčania, drhnutia, štípania, pnutia! Nič! 
Doteraz som si myslela, že Bioderma je víťaz ale s týmito Nivea to ide nielen šetrne ale aj extrémne ľahko! A to je drogériový výrobok do 5€!

Potom som vreckovky testovala na vodeodolnú riasenku (išla, ale trvalo to dlhšie), dlhotrvajúce lesky, tvár ošľahanú pieskom, spotenú pleť - všetky možné nástrahy :) a vždy dopadli výborne! A to najlepšie nakoniec - jasné, že voňajú úžasne Nive-ácky :) dokonalá čistá vôňa :) 

Za mňa je toto zatiaľ drogériový víťaz numero uno! Výborná cena a ešte lepší výkon :)Ak sa niekam chystáte alebo ste len doma lenivé vrelo odporúčam :) Stoja fakt za to!

A čo vy? Používate takéto odličovače? Alebo si so sebou nosíte micelárku+ tampóny?

17 komentárov:

  1. Ahojky...

    Ja urcite miluji grepovou Baleu.. to jsou moje oblibene odlicovaci ubrousky.. Pak pouzivam klasicke detske ubrousky od Nivei, ale mam i micelarku doma..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já když cestuji, tak používám odličovací ubrousky, ale doma vždycky houbičku a gel a potom čistící tonikum a na oči odličovací krém. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Juu tak ty ještě neznám, ale omrknu ! Děkuji za tip ! :)

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moje obľúbené sú od Diadermine, tieto od Nivea som ešte neskúšala. :)xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ta značka mi vôbec nic nehovorí takze sa po nej rada pozriem :)

      Odstrániť
  5. Občas si ubrousky nosím, ale častěji dávám přednost malému balení odličovací vody.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  6. fakt sú také dobré? :) ja som mala tie druhé také v tmavomodrom obale a tak ma štípali,neskutočne...
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som tu teraz doma maminu a videla mi ich na stole a povedala - tie som mala v lete v Turecku a boli super :) tak neviem ci pomohlo :) mna fakt nestipali a boli Eno nuno :)

      Odstrániť
  7. Mne sa obrúsky nepáčia, lebo sú tenké a divné, ale nasiaknuté odličovacie tampóny, to je vec! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Fiha, ja som teda odličovacím obruskom doteraz neprišla na chut a nepreferujem ich na dovolenke. Naposledy som si kupila práve jedny od Nivey, trošku iné, ako máš ty a teda katastrofa, štípali, pálili, no používam ich už akurát tak na ruky.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie modré co spomína Veronika? :( aby som vedela ktorým sa vyhnúť?

      Odstrániť
  9. Môžem len súhlasiť, tieto micelárne obrúsky sú veľmi dobré, poradia si so všetkým. Mala som predtým dvoje rôzne značky Balea a pleť trebalo veľmi drhnúť, oči tuším neodlíčili vôbec.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne