štvrtok 9. marca 2017

Chýba nám tu Rituals



Keby som si mohla vybrať, ktorá ďalšia značka by mala na Slovensko prísť určite by to bol Rituals. Rituals je značka, ktorá v sebe podľa mňa skĺbuje všetko, čo od kozmetiky chcete. Kvalitné zloženie, výborný výber, úžasné produkty a ak máte šťastie na navštívenie kamenného obchodu, tak aj skvelý zážitok. Značka vznikla v roku 2000 a jej ideou bolo premenenie každodenných rutín do krásnych momentov. Došlo tak ku skĺbeniu kvalitných produktov a luxusu s cieľom, aby ste si mohli užiť aj maličkosti ako príjemnú sprchu alebo krémovanie rúk. Vždy je to o maličkostiach, len sa bohužiaľ často prehliadajú.
 

Ak by ste si chceli užiť atmosféru Rituals obchodu máte na výber našich českých, maďarských a rakúskych susedov. Na mňa už samotný obchod pôsobí ako malé SPA centrum s krásnymi dekoráciami, zeleným čajom a úžasnou vôňou. Obchod je rozdelený podľa jednotlivých produktových rad - Laughing Budha, Hammam, Sakura, Dao, Ayurveda a Samurai. Samozrejme, že okrem toho ešte zoženiete limitky, ktoré ak vás oslovia treba brať, pretože potom už nemusia byť. 

Priznám sa, že ja som pri kupovaní tejto kozmetiky bola doteraz vždy obmedzená kapacitou batožiny. Nakoľko som si vecičky kupovala mimo našich susedských krajín bola som vždy obmedzená 1tuba 100ml. Keď sa však najbližšie dostanem do Prahy tak určite odídem s difúzerom a obrovským telovým maslom :)


Čo mám z Rituals najradšej sú ich penové sprchové gély. Rituals robí tie najhutnejšie, najvoňavejšie a najkrémovejšie sprchové peny, aké som kedy mala. Tak ako sľubujú, naozaj zo sprchovania urobia zážitok a stavím sa, že takúto sprchu neodfláknete :) 


Okrem sprchových pien mi nedá nespomenúť skvelé krémiky na ruky. Majú stredne hustú konzistenciu, ktorá ruky krásne hydratuje a nenechá ich mastné. A tá vôňa! Vydrží na rukách viac ako pol hodinu a nechá ich naozaj hodvábne jemné. 


Čo sa týka cien, prirovnala by som Rituals k The Body Shop/ Lush. Veľká sprchová pena stojí okolo 8€, krémik na ruky rovnako. Záleží od krajiny kde to kupujete a akcií, ktoré v danom momente prebiehajú. Ja vám poradím len jedno, či už máte kozmetiku radi alebo nie, keď niekde uvidíte ten obchodík určite tam vstúpte a popozerajte sa. Stojí naozaj za to :)

A čo vy a Rituals? Máte odtiaľ niečo? Máte ho radi? Ktorá značka vám na Slovensku chýba?

6 komentárov:

  1. o tejto značke počujem prvý krát, ale vyzerá zaujímavo. :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od této značky jsem nic neměla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od tejto znacky som skusala len peeling na ruky bol skvely, podla mna nam tu chyba vela znaciek o LUSH ani nehovorim :-) a Khiels a pod. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Prááve čakám na objednávku :-D To ako si vedela? A presne na sprchové gély. Sú naozaj neskutočné, zbožňujem sprchu s týmito produktami. Ešte že aspoň v Česku eshop majú.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja Rituals milujeeeeeem. Ale je to mozno aj tym, ze v severskych krajinach je Rituals na kazdom kroku a tym, ze tu zijem, vyuzivam, co sa mi ponuka. A mna prave tie ich penove sprchove gely oslovili najmenej. Milujem ich kremy na ruky, ale nie v tubach, ale s pumpickami. Moj manzel si nim natiera cele telo :) A este uplne najlepsie a najvonavejsie maju podla mna body scrubs. Cierna vianocna limitovana edicia s vonou skorice a pomaranca (ak sa nemylim) bola jedinecna.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne