štvrtok 16. marca 2017

Mentálny problém s dlhotrvajúcimi výrobkami


S niektorými výrobkami mám v hlave mentálny problém, a odkedy ich dostanem stránim sa ich použitia. Na pyramíde stránenia sú dlhotrvajúce výrobky na oči. Koľko som sa ich v živote naskúšala! a len 5 značiek mám doma takých, na ktoré sa dá vážne spoľahnúť :( Jednou z nich je paradoxne aj Dermacol s ich penovými tieňmi na oči, ktoré patrili medzi prvé výrobky, ktoré som veeeeeľmi dávno na blogu recenzovala. Presne si pamätám, ako som si ich chodila za nakupovať do Tety za moje brigádové peniaze a tešila sa, že mi na oku vážne držia celý deň. Odvtedy sa toho veľa nezmenilo, akurát keď sa mi nejaký minie (alebo uschne) tak nejdem do Tety ale do mojej milovanej Dermacol predajne v Auparku. To je inak moje relaxačné miesto, keď mi v robote niekto dvihne tlak :) Jeden rúž tie nervy napraví raz dva!


Každopádne, dostala som tieto dlhotrvajúce ceruzky/linky/tiene v jednom a po niekoľkých týždňoch odhodlávania sa som to už nemohla zniesť. Pozerali na mňa z poličky a hovorili -skús nás! Skús nás cez víkend! Vtedy nič nepokazíme! Skús nás! Tak som ich teda zobrala z tej poličky a povedala som si, že im dám víkendovú šancu :) Najprv som si urobila swatche, ktoré vidíte na fotkách nižšie nech viem, čo čakať a s ktorou farbou začnem.

Pravda je, že ceruzky sa vytiahli už pri tých swatchoch :) Sú neskutočne silno pigmentované, príjemne mäkké a mastné. Po ruke sa kĺzali ako Zuzulová na Chopku a farba po jednom nanesení nemala obdoby. 
Ceruzky vydržali celodenné šúchanie rukávu a skúšanie zopár vecí v obchodoch :) Druhým prekvapením bola večerná sprcha, po ktorej mi na ruke ostali vcelku dosť dobre viditeľné swatche vo výraznej farbe. 

Po tomto som si povedala, že pôjdeme v pondelok na ostro!


A viete čo? Tie ceruzky sú fakt a úplne, že totálna pecka. Tak ako vo svete momentálne fičia dlhotrvajúce očné ceruzky By Terry - toto je ich Česko- Slovenská obdoba. Na oku držia rovnako úžasne ako na ruke a mne zmenili moju líčiacu rutinu. Maľovanie je vďaka nim extrémne rýchle, efektívne a výsledok rovnaký o 19.00 ako o 8.00.  

Používam ich buď ako hrubšiu linku na vrchné viečko, alebo ako smokey eye tieň. Tien nanesiem na skoro celé viečko a po okrajoch len štetcom rozmažem. Veľmi pekne sa kombinujú aj navzájom - a hlavne držia ako prikované celý, celučičký deň.

Ja mám doma 4 farby, ale úprimne viem, že to bude ako s tými penovými tieňmi. Pri najbližších nervoch utekám do Dermacolu a vrhnem sa na bronzovú verziu :) Inak, dnes to vyzerá na vypätý deň, tak aby ste neboli prekvapené, ak by ste poobede na insta videli novú ceruzku :) :) :)
Odtieň číslo 8 je tmavošedá skoro až čierna farba. Veľmi dobre využiteľná každý deň ako náhrada klasickej čiernej linky. Je to taaaaak rýchle! Žiadne zasychanie, čakanie, len ledabolá linka na oku, ktorú urobíte jedným šmahom. Tým, že ceruzky majú hrubý hrot nemusíte nič obťahovať, jedna čiara a je to!


Odtieň 2 je použiteľný všakovakými spôsobmi :) či už ak báza pod tiene, ako linka k zlatému líčeniu (to vyzerá vážne krásne) alebo ako linka na waterline, kde krásne otvorí oko a prejasní ho. Tým, že je super mäkká sa bude používať super jednoducho kdekoľvek si ju nanesiete.



Farba, ktorú používam najčastejšie je odtieň číslo 5. Má totiž zaujímavú a veľmi praktickú farbu - je akoby mix šedej a modrej. Používam ho najčastejšie na to jednoduché smokey eyes líčenie. Vďaka ceruzke je rýchle a efektívne :)


Odtieň číslo 4 je podľa mňa pre všetky odvážne žieňatá :) Je to krásna sýta modrá, ktorá nie je možno na každodenné líčenie ale hodí sa. V lete si s ňou urobíte prekrásnu linku pri námorníckych veciach :) Ja som ju nosila veľmi v Dubaji, kde držala rovnako prikovane od rána do večera. Až moc prikovane :) keď som sa potrebovala rýchlo ,,prelíčiť" a dať si úplne iné tiene :)



Ceruzky stoja cez 5 € (By Terry cez 30€) a sú to vážne dlhotrvajúci a neskutočne silno pigmentovaný výrobok. Radím vyskúšať a podľa mňa sa zamilujete rovnako! Ja som strašne zvedavá ako vyzerá zlatá a fialová farba, ktoré ma lákajú najviac. Ak ich náhodou máte budem rada ak mi dáte vedieť ako ste spokojné :)

A čo vy a dlhotrvajúce výrobky na oči? Veríte im? Používate ich? Ktoré? Neotláčajú sa vám? Nezaliezajú do rýh? Čo vám zlepšuje náladu?


11 komentárov:

  1. Ja mám otázku, kombinovala si ich aj s tieňmi inej značky? Nerobia problémy? Niekedy sa mi stane, že sa rôzne značky neznesú a potom je to katastrofa :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vždy si dávam púdrový podkladový tieň a tie si dávam každý deň inú značku :) Ale mastný tieň/ceruzku len túto jednu - lebo ako píšeš dve rôzne mastné by si nemuseli sadnúť.

      Odstrániť
  2. Zuzulová na Chopku, geniálne prirovnanie! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. bože mňa tak teší, keď si niekto všimne vtip :) jupiiiii!

      Odstrániť
  3. aku to ma spicku? ...alebo teda ten aplikator....tie swatche vypadaju fakt uuuchvatne! J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dofotene pridana foto :) A keby si ich videla inak ešte naživo! Úplný skvost!

      Odstrániť
  4. Ta ceruzka, odtieň c. 2 je pigmentovany tak, že by sa dal použiť aj ako korektor? :) asi si zbehnem odskúšať tester

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne