streda 22. marca 2017

Najlacnejší suchý šampón :) Balea!


Priznávam si dve blogerské zlyhania, pričom jedno dnes napravím. Doteraz som nevyskúšala dva najospevovanejšie suché šampóny - Balea a Batiste. Dlhodobo ma viac lákal ten Baleácky (pochopiteľne kvôli cene) a tak ho tu teda dnes máme. Som asi posledná, ale ako sa hovorí (v prípade kvalitného produktu) lepšie neskoro ako nikdy.Šampón zoženiete v každej DM-ke za cenu okolo 2€. Tá je vážne bezkonkurenčná, nakoľko ostatné značky začínajú pri 5 €. 

Čo ma na suchom šampóne dlhodobo lákalo bolo jeho zameranie na tmavé vlasy (existuje aj verzia pre blond, to ale nie som, takže som ho neskúšala).  Šampón má vlasom dodať objem a vytiahnuť splyhlosť. Tak poďme na to!


Čo ma prekvapilo úúúplne na začiatku bola prekrásna vôňa suchého šampónu. Mala som doma kopec lacných verzií a skoro žiadna nevoňala. Toto je vyslovene pekná, jemne sladká vôňa! Palec hore! 

Čo ma prekvapilo (už menej pozitívne) bola farba šampónu. Čakala som, že keď je na hnedé vlasy bude nejaká tmavá, ale na mojich vlasoch to bola klasická šedá, ktorú bolo treba vyčesať. To nebol problém, ak používate suché šampóny ste zvyknuté - len načo potom tá hnedá farba? Tak ma to vykoľajilo, že som si to googlila, či mám zlý kus, alebo to tak je a poviem vám, našla som toho veľa :) Niekto ho má červený, niekto biely, niekto šedý :) Neviem, asi sa mení podľa farby vlasov - ale zhodneme sa - hnedá to nie je. 

Do tretice to bude všetko dobré - objem fakt robí. Vlasy sú po ňom krásne zdvihnuté až zabudnete, že ich bolo treba umyť. 


Tak si teda odmyslite tú hnedú nech si nerobíte ilúzie a pripravte sa na fakt dobrý výrobok za 2€. Na obale sa písalo, že môže farbiť (ten môj šedý nefarbil ani nepúšťal :) tak ak by ste mali ,,hnedú" šaržu dajte si na plecia pre istotu uterák.

Za mňa rovnako,ak aj nie lepší efekt ako podstatne drahší Tony&Guy, ktorý som skúšala naposledy :)

A čo vy? Mali ste už niekedy taký výrobok, ktorý nebol ako sľuboval,ale nevadilo to? Ktorý suchý šampón používate? Alebo používate vôbec nejaký?

17 komentárov:

  1. No tak posledná nie si. Tento suchý šampón som ešte neskúšala, totizto neviem prísť na chuť suchým šampónom. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) pre mna su to super pomocníci v zúfalých chvíľach :)

      Odstrániť
  2. Tak Batistácký hnědý je. Vážně ! :) Mám to odzkoušeno a je to můj favorit :).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aj mne sa viac pozdava batiste na hnede vlasy. tomtu som neprisla na chut aj ked je pomerne lacny ale nezaujal ma...radsej prihodim a na batiste sa mozem spolahnut ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mam problem aj pri tomto aj pri batiste, ze maju velmi vyraznu vôňu a pri aplikacii ma strasne drhne, ale ked potrebujem tak ich pouzijem a svoju funkciu splnia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podla mna najviac drhol Kallos a ten ani nevonal :) nie je to podla mna ani tak o vôni ako o tom pudri a uplne súhlasím ze to drhnutie je pri suchých šampónoch velmi otravne :/ inak Macadamia Hair nedrhol :) ale zase stal 15€ :(

      Odstrániť
  5. Asi som jediná, ale suchý šampón proste nie je pre mňa :D

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ich tiez nepoužívam extra často ale niekedy su vyslovene na nezaplatenie :)

      Odstrániť
  6. Tenhle suchý šampon mě vůbec ale vůbec nesedl.. :(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Toho baleáckeho - ale toho klasického - som sa predčasne zbavila, za mňa efekt 0 bodov. Teraz mám ale Batiste, nejakú limitku, a ten si neviem vynachváliť. Nie, že by som ho používala nejako často, ale občas je naozaj potrebnosťou najpotrebnejšou :)
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dobre dobre uz vazne musím ten Batiste vyskúšať :) uz je vazne načase!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nejlevnější a opravdu nejlepší ♥ ♥ ♥ ♥ jiný už nekupuji ♥ ♥ ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne