utorok 14. marca 2017

Sprchový pôžitok


Keď som robila koncom roka video o mojich top obľúbencoch za rok 2016 vedela som, že mi tam nejaký výrobok chýba. Poznáte to, taký ten hlodavý hlas niekde v pozadí, ktorý vám niečo našepkáva ale nie dosť zreteľne na to, aby ste vedeli dôjsť na to čo. A presne tento hlas som mala v hlave niekoľko týždňov, keď som plánovala to video. Na moju smolu hlas som neskôr identifikovala, ale to už boli obľúbenci dávno natočený a publikovaný. A o tom, čo v nich chýbalo si prečítate dnes :) A ešte aj v poriadnej edícii, pretože mám doma skoro celú zbierku. Tak teda ešte raz a dodatočne - TOP výrobkom 2016 jednoznačne a bez pochýb boli aj Palmolive krémové sprchové gély.

Ozaj, ak ste náhodou video o mojich top 2016 výrobkoch prehliadli, nájdete ho tu:klik.


Mojím minuloročným obľúbencom bola čokoládová verzia. Je to niečo tak skvostné, až je neuveriteľné, že ho nemá každý doma a že v drogérii nestojí na nejakom piedestály. Úplne bez preháňania je to ten najkrémovejší sprchový gél, aký sa v drogérke nachádza za bezkonkurenčnú cenu. Vonia ako sladučký čokoládový puding, je hustý ako puding, pokožku krásne prečistí, prevonia, a nevysuší. Sprchovanie pri týchto výrobkoch naberá vážne úplne iný rozmer, pretože tá pudingová konzistencia spolu s úžasnou vôňou je proste niečo úžasné a neskutočne príjemné. 


Jahodová verzia nahradila momentálne na poličke čokoládovú, pretože mi neskutočne pripomína jar. Vonia ako jahodovo - jogurtový krém alebo koláčik. Nebudem sa už s tou pudingovou konzistenciou opakovať, ale ako pri čokoládovej, tak aj pri jahodovej verzii je to proste paráda! Inak, ak ste fanatik ako ja tak sprcháče dostať v 500ml verzii, ak chcete len vyskúšať k dispozícii je klasická 250ml.


TATATADÁ! A máme tu víťaza tohtoročnej kategórie :) Nechcem síce nič zariekať ale som silno zvedavá, kto predbehne tento mätový zázrak! Čokoládový sprcháč vytlačil po prvom použití a patrí mu momentálne moje domáce prvenstvo. Čo myslíte ako vonia? Sladko? Sviežo? Mojitovo? Bylinkovo?
Opis je výnimočne veľmi jednoduchý - vonia presne ako čokoládky After Eight! Dokonalá mätovo- čokoládová vôňa, ktorú si zamilujete (ak máte radi mätu). Ja sa jej neviem nabažiť a sprcháč si dávam ako odmenu po ťažkom dni :) Je to vážne ako bolestné :)


Posledná kokosová vôňa by mala veľký potenciál na výhru, keby neexistovala tá mätová verzia. Ale tá je proste najsam! Nenechajte sa ale odradiť od kokosu :) Teda ak máte radi čokoládku Koko :) Pretože presne tak vonia tento malý voňavý zázrak. Ako kokosovo- čokoládová tyčinka, ktorá na vás čaká na poličke aby ste ju zjedli :)
Tentokrát som odolala a už nechutnala - pochopila som, že je to pôžitok len pre noštek a telo :)

Ak ste tieto krémové sprchové gély ešte neskúšali a zaujala vás niektorá vôňa všetkými 20 (aj manžel sa pridáva takže 40) vám odporúčam vyskúšať. Je to fakt fakt fakt to naj čo podľa mňa drogérky majú :)

A čo vy? Nadchlo vás v poslednej dobe niečo? Čo? Skúšali ste niektorý? Máte radi čokoládky After Eight?

16 komentárov:

  1. Mám vanilkový a je fakt sladučký :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten mint shake by som určite vyskúšala... V skrinke mám asi tak 15 sprcháčov, tak snáď nezabudnem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zo 15 sprcháčov mam asi aj ja v šuflíku a to som si myslela že som jediná :-DD ale ten čokoládový mám a užasna vôňa♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. keď ono sa nedá odolať! Sú lacné a je ich toľko na výber!

      Odstrániť
  4. svätá pravda s tým čokoládovým, že je ako puding... stále som nevedela prísť na to, čo mi pripomína - vďaka tebe už teraz viem :-)
    inak - vďaka tomuto príspevku mi dnes pribudol ten mätový ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Momentálně mám v koupelně jahodu a čokoládu :D ♥ Ten čokoládový voní tak dokonale, že se vůbec nedivím té připomínce v zadní části- nekonzumovat! :D Pro ten mintový musím skočit ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juuuj tak nie som jediná komu nestačí jeden :) tesim sa!

      Odstrániť
  6. Já mám ten čokoládový, ještě jsem ho nepoužívala, ale voní úchvatně.:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vyzerajú fantasticky! Viem si živo predstaviť tú krásnu vôňu :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Thanks for this post! Very useful! ;)....Best wishes from hotels schenna ( http://www.hotelwalder.com )...Maria ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne