utorok 18. apríla 2017

Keď na rozjasňovač NYX Ritualistic čakáte viac ako pol roka :)


Poznáte také to porekadlo, že na dobré sa čaká? Tak ja som prosím pekne na rozjasňovač NYX Ritualistic čakala viac ako pol roka a to som ani nevedela, či je vlastne taký dobrý. Keď predajňu NYX otvorili niekedy začiatkom jesene vytipovala som si asi 10 výrobkov, ktoré by som veľmi chcela. Problém bol, že asi 9 z nich bolo vypredaných a to do takej miery, že niektoré nemám doma dodnes. 

Doteraz neviem, či je to tým, že tam chodí toľko ľudí (fakt je, že vždy keď tam som je tam plno) alebo zlým objednávkovým systémom, ale tá predajňa nikdy nebola zásobená k mojej spokojnosti. Raz je to rozjasňovač (alebo pol roka:) inokedy sú to linky, alebo púder. A možno je to len dobrý marketingový ťah, aby som sa tam stále vracala a objavovala nové a nové veci :) Neviem neviem :) Tak či onak, rozjasňovač som objavila v septembri a bola to láska na prvý swatch. Jemne namletý výrobok s prekrásnym zlatistým odleskom za cenu okolo 11 €. Už len počkať pol rok a bol môj!


Pravda je, že som nový rozjasňovač nepotrebovala, ale čím viac bol nedostupný, tým viac som ho chcela. Do predajne som sa chodila informovať cca raz za dva týždne a keď som vždy počula, že ho mali ale zrovna! ho vypredali tak som sa len utvrdila v tom, že musí byť taký dobrý! 

Keď som ho pred nedávnom na predajni našla tak som skoro neverila vlastným očiam. A nebol tam ani jediný! V ten moment ma inak prešla chuť kúpiť si ho (hashtag shizofrenik) a bola som na pol ceste von, keď som sa spamätala a povedala som si, že tam aspoň nebudem musieť zase chodiť každé dva týždne.

Ono tá kúpa bola vlastne z rešpektu k mojim nohám. Aby zbytočne nemuseli chodiť po Auparku :)




No a poďme konečne k recenzii :) Čo ma potešilo ako prvé je pomerne veľké, skoro 10 gramové balenie. Dúfam, že mi vydrží až do dôchodku (vtip. či?:)! Balenie je vcelku obyčajné - čierny obal s nápisom produktu, ale byteľné. Nie je to žiadne rozhegátko a verím, že pár buchnutí kabelkou s ním nič neurobí. 

Čo oceňujem je lesklý povrch - nie kvôli kráse, ale preto, že sa nezaprašuje. Nie ako tie nešťastné Sleek produkty, ktoré vyzerajú ako keby som ich držala v prašnej bani. 

Samotný rozjasnovač mi veľmi pripomína Mary Lou Manizer, ktorý som recenzovala ešte dávno tu:klik. Veľmi dobre namletý výrobok s pigmentáciou, ktorá pleti lichotí a neurobí z nej diskoguľu. Výrobok krásne rozjasní pokožku a dodá jej taký ten holywoodsky glow. Čo ma mrzí je, že rozjasňovač mi na pokožke vydrží len pár hodín, takže je potrebné nanášať ho opakovane. To sa úprimne nikdy nestane, pretože ak by som so sebou mala vláčiť ešte aj rozjasňovač a štetec, to si môžem zrovna nosiť kufor na kolečkách a začať sa každé dve hodiny prezliekať. 





Vo výsledku - efekt síce pekný, ale dlhotrvácnosť nič moc. Škoda čakať pol roka, mala som si na nete radšej kúpiť nový Mary Lou Manizer, ktorý drží ako prikovaný a nikam sa nehne ani za 10 hodín.

Vidíte, nie vždy sa oplatí čakať :) Niekedy sa napríklad oplatí vygoogliť si recenzie, alebo povedať si, že 5 rozjasňovačov, čo mám doma mi kľudne mohlo stačiť :)

A čo vy a NYX? Ktoré sú vaše obľúbené produkty? Sklamal vás už nejaký? Tiež ste niekedy čakali na nejaký výrobok neskutočne dlho? Stál potom za to?

9 komentárov:

  1. S tym kufrom na kolieskach si ma strasne pobavila ((;

    Ja som zazila to iste s ich HD pudrom, a ked som ho tam konecne nasla a v takom mnozstbe, tiez som chcela odist, nakoniec si vynadala a kupila ho (;

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som celkom dlho čakala na NYX HD transparentný púder, nakoniec som ho kúpila v Douglas, no zatiaľ som ho nestihla ešte vyskúšať, tak som zvedavá či to bude taký zázrak. A inak tiež ma už takmer prešla chuť si ho kúpiť, keď som naň tak dlho čakala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak baby dúfam ze pudre sadnú úspešnejšie ako mne rozjasnovac :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak to je dlhý príbeh za rozjasňovačom :D ale tak možno raz za čas ho využiješ :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to veru je :) a veď určite niekedy áno, len keď vieš, že máš doma také, čo tam budú aj poobede, tak ťa to k nim tiahne viac :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pozerám, že som tretia s čakaním na HD púder :D ja som ho ale nakoniec kúpila v Douglase v Poľsku. Chystám sa ho čoskoro otvoriť, tak som zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ani nevedela ze aj ten je taký top :) aj by som napísala ze vyskúšam ale počkám najprv na recenzie :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne