utorok 11. apríla 2017

Testujem, či Dermacol neklame s 5dennými lakmi


Júúúj ako nemám rada výroky kozmetických firiem! Make-up, ktorý vydrží 18 hodín, riasenka, ktorá vám vyčarí umelé riasy, rúž, ktorý vydrží 6 hodín a najnovšie tu máme 5 denný lak. Sľubovať 5 dní a ešte si to aj dať na flakón je veru trúfalý marketing! Podľa popiskov by sa lak nemal olupovať, praskať, a mal by byť stále rovnako lesklý a krásny! Povedala som si, že to je slovo do bitky a posledný mesiac som testovala túto Dermacol novinku v každom možnom prevedení - trblietavý, nude (ktoré podľa mňa vždy držia najmenej) a krásna jarná lososová farba. 

A čo myslíte? Ako to dopadlo?



Prvý, ktorý som testovala bol krásny romantický ružový s rozkošným názvom 11 Princess Rule. Lak so si dala na ruky v nedeľu - nechty som zapilnikovala, zatlačila kožičku, dala som si Dermacol nadlak a top-coat a následne naniesla dve vrstvy tohto krásneho laku.
Lak vyzerá vyslovene princeznovsky -tú ružovú by som si vedela predstaviť aj na svadbu :) Lak kryje krásne v dvoch vrstvách a schne veľmi rýchlo. S nadlakom ste vybavené do 10 minút.




A teraz, že ako to vyzeralo cez týždeň :)

Nedeľa


Pondelok


Utorok


Streda


Štvrtok


Piatok


Sobota


Nedeľa



Po týždni ma už lak prestal baviť a chcela som vymeniť farbu. Bol však nepoškodený, krásne sa leskol a s kľudom by ste si mysleli, že ho mám na rukách jeden deň.


Druhý lak bol môj farebný favorit z celej série s názvom 15 Bikini Time. Prekrásna lososovo ružovo/grepová farba, na ktorú sa môžem pozerať aj hodinu :) Momentálne moja najobľúbenejšia farba nielen v kozmetike, ale aj v oblečení. 
Proces bol zase taký istý, urobila som si domácu manikúru, naniesla nadlak a podlak a viete čo? O 7 dní som si nechty odlakovala nepoškodené - a farbu som opäť menila len preto, že život je príliš krátky na to aby som si neužívala rôzne farby :) Lak bol v nepoškodenom stave a ja sa nestačím diviť. Ono to vážne začalo vyzerať, že Dermacol vynašiel viac ako 5 dňový lak. 





Posledný lak bola skúška ohňom. Aby ste to chápali - nude laky zbožňujem, pretože sa mi ich farby páčia hádam najviac, ale nenávidím, lebo vydržia najmenej. Táto farba je nude s jemne ružovým nádychom a pekným názvom 07 Tea Rose. Záver? Lak vydržal zase 7 dní a tak prelomil moju bariéru v používaní nude lakov.

Povedala som si, že tu urobím ešte jeden prieskum - lak si dám bez Dermacol podlaku a nadlaku. Výsledok? Lak vydržal dokonalý 5 dní a na šiesty sa mi odluplo z ukazováka. Je treba povedať, že som v sobotu robila dosť manuálnej roboty, ale aj tak - bez ochranných lakov je 5 dní celkom absurdné číslo. 



Tu je inak podlak a nadlak, ktoré som používala v kombinácii s lakmi. Keby ste chceli aby vydržali viac ako týždeň - s touto dvojkou sa za nich zarúčam :)



Je vážne neuveriteľné, že laky vydržali nápor bazénu, varenia, umývania riadov, umývania vlasov, búchanie po klávesoch - a každú inú dennú činnosť. Za necelé 4 € je to vyslovene prelomový výrobok. Čo je ďalšia pozitívna správa - laky sú v nespočetne veľkom množstve farieb. Ak máte príležitosť ísť do predajne, vrelo radím z tých 25 farieb si určite nejakú vyberiete a ak nie, tak to budete musieť risknúť na e-shope. Mojim favoritom sú tieto tri, ale nevylučujem, že nejaké ešte pribudnú. Keby sa dalo najradšej by som vyhodila všetky laky, ktoré mám doma a nahradila ich týmito. Je to proste absolútna pecka.

A čo vy a sľubovanie firiem? Zvyknete naletieť alebo vás to necháva chladnou? Ako často si lakujete nechty? Máte niektorí z týchto lakov?

10 komentárov:

  1. Wau, máloktorý produkt plní to čo sa sľubuje. No tieto laky vyzerajú skvelo, no nechty si nelakujem a keď tak veľmi málo. Totižto pri mojej práci mi to príde zbytočné. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak keby sa ti niekedy chcelo vrelo radim vyskusat niektory z tychto lakov :)

      Odstrániť
  2. dnes som si akurat 1 kupila za cca 3 eura v tete tak vyskusam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak ty musím taky vyzkoušet, nechce se mi věřit, že by vydržely i mnně :-D.

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som vždy taká rada, keď niečo čo firmy sľubujú na výrobkoch, aj funguje :) i keď by to asi mala byť samozrejmosť,že? :) super, že tieto laky naozaj vydržali :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veru veru malo by to tak byť a je smutné, keď sa tešíme z toho, že to tak je :)

      Odstrániť
  5. Moc se jim povedly odstíny :-) Jarní barvičky a trendy, které letos letí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Souhlasím jak s výdrží laků (používám podkladový lak, vrchní už ne) a s krásou barev.
    Doma mám č.12 Coffee Break - ten je naprosto luxusní! Stačí 1 vrstva, ikdyž slaboulince prosvítá. Ale na denní nošení do práce je to ideální barva, která se hodí ke každému stylu i barvě oblečení. A je vidět, že máte pěstěné ruce. Taková ta nenápadná elegance.
    Další lak, který mám je testované č.07 Tea Rose. Ten jsem zatím jen vyzkoušela v 1 vrstvě na 1 prstu a je opravdu potřeba nalakovat vrstvy 2, aby krásně kryl. Ale opět se jedná o nadčasovou eleganci.
    Taky si dojdu pro další odstíny, moc se mi líbí Princess Rule :-).

    Díky za vyzkoušení ;-), je super vidět laky na reálné fotce.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne