štvrtok 1. júna 2017

L'Oréal Paris False Lash Wings


Extrémne dlho som tu nemala recenziu na žiadnu riasenku, čo ale neznamená, že by som žiadne nenosila (práve naopak míňam o sto šesť). Dôvod minima recenzií na riasenky je, že pre mňa sú to najťažšie píšuce sa recenzie. Vidím to totiž tak, že riasenka mi buď sadne, alebo nie. Akoby nič medzi tým nie je. Buď si urobím riasy, s ktorými som fakt spokojná ale mi riasenka neurobí nič. V tom prípade putuje rovno preč, pretože nemám ráno čas na hrajkanie sa s produktom s ktorým aj tak nebudem spokojná. Dnes to ale bude o naozaj vynikajúcej riasenke, o ktorej ste už možno aj počuli a ak nie, tak čítajte a budem rada, ak vás inšpirujem.


To, že bude riasenka super som tušila, keď som si ju kupovala a bola to celkom kúpa na istotu. Jednak som od Lorealu nemala nikdy zlú riasenku a jednak som na konkrétne túto čítala a počula niekoľko recenzií. 

L'Oréal Paris False Lash Wings bol taký minuloročný fenomén – pretože má neskutočne divný kartáčik a pretože robí fakt super riasy. Úprimne sa priznám, že keby som nečítala tie recenzie asi po nej sama od seba nesiahnem, pretože aplikátor ma skôr odradzoval ako lákal. Postupom času ale naberala na obľube a klesala jej cena, takže už nebolo nad čím otáľať. 

V prvom rade treba povedať, že riasenka podľa mňa vyzerá super a luxusne už na prvý pohľad. Maybelline Colossal je jedna z mojich najobľúbenejších riaseniek ale vizuálne je táto a Maybelline úplne niekde inde. Krásny (pomerne veľký) strieborný obal – no moja láska na prvý pohľad. Samotný kartáčik vyzerá vcelku zvláštne – ako motýlie krídlo. Je to netradičné, iné a nové. Môže byť! Najprv som mala pred samotnou aplikáciou rešpekt, ale nie je dôvod. Je to fakt, že extrémne jednoduché. Riasenka riasy prekrásne nadvihne, dodá im objem a veľmi peknú čiernu farbu.

No uznajte samé :) Začneme bez riasenky a potom si viete porovnať jednu vs dve vrstvy :)





Intenzitu si regulujete vy počtom vrstiev. Myslím si, že väčšine bude kľudne stačiť aj jedna vrstva (urobí fakt extrémny rozdiel), ja som fanúšik veľkých rias – čiže si dávam 2/3. Taká tá u mňa neustála klasika platí aj tu – riasenka neštípe, nedrolí sa – len pekne drží od rána do večera. Odličovanie je bezproblémové (najmä s Loreal micelárkou J ). 

Nemám ani jednu vec, ktorú by som jej mohla vytknúť. Momentálne je jej cena na notino okolo 7€ (čo je fakt super), je krásna, efektívna a na to, že ju mám už 4 mesiace neubúda. Radím nezlaknúť sa aplikátora a vyskúšať – podľa mňa budete nadšené.



A čo vy a ,,iné“ riasenky? Lákajú vás alebo odrádzajú? Mali ste niekedy zlú riasenku od Loreal?

8 komentárov:

  1. Mě osobně takhle řasenka moc nenadchla.....
    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja momentálne používam tú najnovšiu od Avonu. Čo tá dokáže z riasami, dlhé, zahustené a krásne oddelné + drží celý deň :D Veľmi som spokojná s ňou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. L´oréal riasenky mám veľmi rada :) používala som dlhú dobu Miss Manga ale aj Miss Hippie je super pre moje mihalnice :) teraz mám ale obľúbenú Maybelline Lash Sensational :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som zboznovala False lash architect od Lorealu, vodeodolna verzia bola na leto mega. Ale uz ju, samozrejme ako vsetko co mi sadne, nevyrabaju >:(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dělá Ti krásné řasy. Já mám obecně Loreal řasenky velmi ráda.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne