štvrtok 22. júna 2017

Môj drahý MaxFactor


Myslím, že už som to niekde spomínala, ale k Max Factor rúžom ma určite doviedla moja mamina. Tá je ich najväčší fanúšik a ak ich doma nemá 10 tak hádam ani jeden. Mňa popravde nikdy nejako extra neoslovovali, ale keď ich ona toľko ospevuje povedala som si, že vyskúšam. Takýmto štýlom mi niekedy pred rokom doma pribudol prvý (myslím, že sa volá Burnt Caramel - inak prekrásna béžovo-hnedá farba) a pred cca mesiacom druhý - ideálny na leto.


Moja posledná novinka sa volá Max Factor Colour Elixir Bewitching Coral a má číslo 827. Ani tu nebudem za hrdinku ja, ale rovno vám napíšem, že farbu našla mamina a povedala, mi, že by sa mi hodila na leto. Keď som ju videla bola to jednoznačne láska na prvý pohľad, pretože rúž má krásnu červeno/oranžovú farbu, ktorá je super do roboty alebo aj na večer. Verím, že musí vyzerať super aj na opálenej pokožke, ale to je konštatovanie, ktoré vám ja osobne nikdy nepotvrdím :)


Na perách vyzerá podľa mňa vyslovene šťavnato a sviežo a ja sa ho neviem nabažiť. Je to jedna z tých farieb, ktoré pozdvihnú náladu a jednoznačne dodajú sebavedomie :)


Čo vás určite zaujíma je konzistencia a výdrž rúžu. Rúž je veľmi príjemne mastný a absolútne pery nevysušuje. Vďaka jeho mastnej textúre sa veľmi dobre a jednoducho nanáša. Na 1 je tiež pigmentácia - jedna vrstva a pery sú šťavnaté a pripravené ísť do sveta :) Čo ma mierne sklamalo je výdrž - tam je to cca hodinka. Ale úprimne, ja som ešte nenašla rúž, ktorý by bol aj mastný aj reálne vydržal na perách dlho. Matné rúže, to je iný príbeh, ale pri tých mastných, to vám neviem. Ako ste na tom vy? Máte iné skúsenosti?



Vec, ktorá je pre mňa veľmi dôležitá je to, že rúž mizne postupne a nezalieza do vrások ani ryh pier. To fakt oceňujem, pretože nie je nič horšie ako keď rúž zlezie a vám ostane len akoby nevydarená kontúrka :)

Čo sa týka cien najlacnejší som ho videla na Notino, kde stojí okolo 8 € čo je za mňa fajn.  Tak ak hľadáte na leto rúž, ktorý pery nevysuší a dodá im šťavnatú farbu viete, kde ho za rozumnú cenu nájdete :)

A čo vy? Pripravené na leto? Máte nejaký super-letný rúž?

2 komentáre:

  1. Veľmi ti pristanú červené odtiene rúžov, si v nich krásna. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá farba vyzerá krásne, aj keď osobne mám radšej nude farby :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne