štvrtok 15. júna 2017

Posťažuj si a vyhraj balíček plný kozmetiky :)

Priznám sa, že posledný víkend som mala veľmi lenivý a mala som konečne čas sadnúť si k všetkým mojím časopisom, ktoré ma čakali doma na kope. Paradoxne, som si všimla, že väčšina z nich sa venovala (netradične) tomu, čo všetko by sme na sebe mali my ženy pred letom upraviť, aby sme boli čo najdokonalejšie pre naše polovičky :) v zásade by sa to dalo zhrnúť do 5 bodov :)

1, hladká a pevná pokožka je pred letom jednoducho MUST!


2, vždy musíme byť voňavé a svieže ako keby sme práve vyšli zo sprchy :) že je vonku 35 stupňov a ideme domov hodinu v plnom autobuse? :)


3, Vedeli ste, že to v akom stave máte nechty ževraj hovorí o tom, ako máte usporiadaný život? Publikovala to ako výskum pred niekoľkými rokmi jedna americká univerzita a preto, ak chcete pôsobiť, že máte život vo vlastných rukách a stojíte pevne na zemi vaše nechty by mali byť upravené. 


4, Veľa make-upu je no-go, ale každá žena by mala pôsobiť upravene, zdravo a sviežo :) Pokiaľ ste práve nedošli z kúpeľov alebo z dvojtýždňovej dovolenky z Bali tak šípim, že bez make-upu to nepôjde :)


Ale čo opačné pohlavie? Pre nich akosi návody v časopisoch chýbajú  :) Čo tak dať taký návod dokopy spoločne? 

Napíšte mi, čo by ste vy poradili našim pánskym polovičkám vy a vyhrajte balíček všetkého, čo potrebujete k tomu, aby ste boli podľa časopisov na leto super pripravené :) 

Súťaž trvá do 15.7 a výherca bude zverejnený na mojom FB tu:klik. Komentáre môžete pridávať tu a na mojom facebooku :) len mi nezabudnite uviesť s odpoveďou aj email, nech viem, kde vás môžem kontaktovať :)



Určite mi nezabudnite nechať komentár čo vám vadí na mužoch a čo by ste zmenili a budete jednoducho zapojené do súťaže o super balíček :) A minimálne sa určite všetky zabavíme :)


15 komentárov:

  1. Muzi by si meli ostrihat nehty na nohach a pecovat o kůži na patach :D a ciste nehty, svěží vůně jsou samozřejmostí
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ostrihať nechty, použiť deodorant a meniť si ponožky :D :D :D
    linkinzuzka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja neznasam neoholene pazuchy :( fuj!

    katarina.chlameckova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vadi mi ked si za sebou neodklada veci, to asi najviac, ked musim za nim vsetko odkladat :-) NO ale aj tak ho milujem :-)
    july.velkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. urcite používať deodorant(aj parfum), strihať si nechty na rukách (aj na nohách :D)...

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Můj chlap si poctivě stříhá nehty všude :D a celkově o sobe docela dbá, ale nesnáším, když venku plive na zem.
    slancova.m@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kvůli mě se asi nikdo měnit nemusí, já už si je přebrala po svém. Ale když už je takové zadání, potěšilo by mne, kdybych už moc od mužů neslýchala takový ten hyenovitý smích nebo maskulinní řev, případně nečichala zvětralý pivo. A plivání na chodníky je taky humus. philosoraptorka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Určite upravené nechty a parfeeeeem nesmie chýbať,chlap musí jednoducho voňať.Pričom samozrejme deo a hygiena je taká klasika,basic ale toto je už trošku level up lebo poznám kopu chlapov ktorým úplne stačí práve len ten deodorant a to je škoda :-)
    horbendy@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Za mě určitě používání deodorantu, antiperspirantu....již jsem se v MHD přesvědčila, že tomu tak mnohdy není :-). ssimka@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ačkoliv ho miluji, vadí mi, když jsme v posteli, pije pivo a pořádně si řihne/ krkne :-D a taky občas nehty na rukou vyčistit. Ale jinak je to zlatíčko <3.
    somethingbykate@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. :D neznasam ked chodia bez tricka ako na plazi niektori :D proste to nemam rada
    a inak nech nosia deodorant a je to fajn :) a hydratovat plet, neni nic horsie nez sucha hnusna koza na tvari
    n.princess@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Chlapom by som dala úplne kompletný návod :D v prvom rade holiť podpazušie,používať antiperspirant, sprej proti poteniu nôh a použité ponožky nehádzať kade tade po zemi :D k tomu patrí už aj starostlivosť o päty. strihať a čistiť nechty (nenechať ich plesnivieť,lebo sa mi žalúdok pri tom obracia) , nenechávať si chlpy trčiace z nosa a uší a ak už mať bradu,tak upravenú a použiť občaas aj niečo hydratačné na pleť,lebo krém nie je otrava na myši :D Myslím,že by som napísala článok o všetkom :D ale predsa nikto nie je dokonalý :)
    patricia.semancova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Chápu že kluci si holit nohy nemusí,ale když někdy vidím ty zarostené lýtka , tak myslím že odpadnu . Není dvakrát příjemné když kluk produkuje nepěkné pachy, takže nějaká ta vůně nebo ten deodorant by taky stačili :)
    tynka.kosulicova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Muži by mohli menej frflať na ženy, že čo toľko vecí na seba "patlajú" a mohli by konečne pochopiť, že čistenie pleti a krémovanie nie je výsostne len babská záležitosť. =D
    msutkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Velmi zajimava otazka :-D

    Ja nemuzu rici, co mi vadi na muzich obecne, ale muj pan domaci ma hned par vlastnosti, ktere se vylucuji s nasi klidnou domacnosti...

    1. Nesnasim, kdyz si obleceni povesi na dvere skrine nebo odlozi na komodu..
    - moje nervy, to je neco co me zvedne ze zidle i s postele..

    2. Nesnasim, povesena sluchatka na lampe v obyvaku..
    - mame doma vsechno do svetle barvy a on mi tam povesi tu modrou obludnost..

    3. Nesnasim jeho nejoblibenejsi tricko...
    - dalsi obludnost, ktere se mi proste nedari zbavit ( a ze se snazim )

    A nakonec nesnasim jeho spanek po obede o vikendu :D Vsak jak muze spat pres den a vecer usnout na dalsich 10 hodin.. vsak to mi hlava nebere...

    To vsechno se ale vytrati, kdyz prijde domu z prace a slysim: Dej pusu a "neco"..
    A pak jdu, a uklidim veci do skrine, vecer sluchatka odlozim do komody a tricko hodim do kose na spinave pradlo...
    A nas den zase konci vetou: Dej pusu a "neco"..

    GFC a YT:Ve Mu
    FB: Veronika Muniková
    v.e.r.d.a@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne