utorok 25. júla 2017

Absolútne prelomový La Roche Posay Athelios osviežujúci sprej


Aj napriek tomu, že som mala na svojej letnej dovolenke kilá kozmetiky som sa nechovala úplne racionálne. Brala som to tak, že prvé dni budem používať moje overené stálice (nech si pokožka zvykne) a potom sa dostanem k testovaniu. A teraz tá neracionálna časť – moja overená stálica pleťový opaľovák, ma dráždil od dňa 1.


Aj napriek tomu, že som mala úplne nové balenie po každom nanesení ma neskutočne svrbela tvár. Z nejakého pre mňa nepochopiteľného dôvodu som ,,svrbenie“ dávala za chybu sebe – lebo som sa zle odlíčila, lebo som na veľkom slnku, lebo som bola predtým v mori. Fakt mešuge. Na 4 deň som si už povedala, že to fakt nedávam a prestala som používať opaľovák na tvár. Nos sa mi spiekol ako alkoholikovi v 50tke, načo mi manžel povedal, že čo keby som zalovila do mojej kúzelnej testovacej tašky a vylovila niečo na testovanie tam.  


Jasné, že som niečo zbalené mala a nebola to žiadna drogérková sranda ale rovno Anthelios od La Roche Posay. Klasický krémový Anthelios som mala na dovolenke pred dvoma rokmi a bol super, takže neviem, prečo som mierne ignorovala tento. Asi ma prekvapilo to sprejové balenie a nevedela som, či ide o osviežujúcu vodu alebo opaľovák.
A ono to bolo vlastne 2v1!

Sprej je určený pre pokožku, ktorá má tendenciu k slnečnej alergii, pretože obsahuje širokospektrálnu UVA/UVB SPF 50 ochranu. A teraz poďme na tú pecku J Konzistenciu to má ako klasická osviežujúca voda (obsahuje to termálnu vodu, ktorá pleť ukľudňuje) akurát a to je fakt fakt veľká vec – to v nanosekunde zaschne to matna a ani sa to nikde nepohne.


Reálne chytíte ten sprej, dáte si ho 15cm od tváre, nastriekate na tvár a on je v sekunde matný, suchý a vaša pokožka je chránená. Žiadne dlhočízne zasychanie, žiadny presun po pokožke, žiadna mastná pokožka. Fakt nič také. V sekunde matná, suchá a chránená. Po 4 dňoch konštatného boja so svrbením, mastnotou, tým, ako sa mi krém v bazéne šúchal do očí to bolo ako balzam na dušu. A na moju tvár.

Ak by som vám mala povedať, o jednom výrobku, ktorý mi zjednodušil a skomfortnil život toto je ono. Už nikdy žiadne krém na tvár, toto je praktické, jednoduché a vážne revolučné. Cenovo sa navyšej pohybuje ako ostatné pleťové opaľováky (+-12 €) tak byť vami idem s dobou vpred. Je to fakt absolútna pecka J


A čo vy? Čo bol super prevratný výrobok, ktorý ste kedy objavili? Používate špeciálne opaľováky na tvár? Od ktorej značky?

15 komentárov:

  1. do matna? To je dost zmena oproti kremom, a znie dost lakavo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá dost dobře :) Já používám celkem obyčejné opalováky. Nic převratného, vtšinou to, co koupí rodina.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som to kedysi aj ja robila :) čo nakúpila mamka to bolo :)

      Odstrániť
  3. Tento sprej som mala i ja a bola som s ním veľmi spokojná a určite si ho kúpim znovu :) Inak používam na tvár krém s SPF 30 od Mary Kay a najnovšie som si kúpila s SPF 40 od Clinique.
    Klaudy´s enjoyment

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Clinique som počula veľmi veľa chvály :) musím vyskúšať :)

      Odstrániť
  4. Miluju ho ! Víc není potřeba dodávat ! :)

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Od této značky ještě nic nevlastním :) Tohle může být ale dobrá věcička na léto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja mám BB cream s SPF42 a funguje to pre mňa lepšie než krém + make up (menej vrstiev :) )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež nosila rok predtým BB ale keď som vyšla z mora mala som fľaky :(

      Odstrániť
  7. takýto podobný je teraz aj od Vichy, s faktorom 50 a takejto konzistencie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pre moju mastnú pleť by bol úplne vyhovujúci :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne