štvrtok 27. júla 2017

Keď sa mi nechce používať rúže ani lesky :)


V úvode tohto článku som chcela moju leskovo/rúžovú lenivosť zhodiť na niečo, ale pravda je vlastne taká, že mi nič nenapadá. Dôvod, prečo sa mi nechce používať je len jeden - keby som si mala momentálne vybrať, čo sa mi na perách páči najviac bol by to matný efekt ako robí NYX Lingerie, ale nakoľko mám doma len jeden a to ešte v jemne Mortišovskej farbe, každý deň by som s tým nepochodila :) 

Zistila som, že vcelku podobný efekt, resp. efekt, ktorý sa mi páči a ešte aj dlho vydrží viem urobiť aj s klasickou ceruzkou na pery. Tak dnes vám o tomto objave napíšem, a čo vy viete, možno sa tiež inšpirujete :)


Ceruzka, ktorá ma momentálne baví najviac (akoby Dara Rollins povedala :) je NYX Suede v odtieni 29 Sao Paulo. Jej základná výhoda je, že je matná, takže vďaka nej docielim jemne podobný efekt ako robia NYX Lingerie lesky :) Celkovo matné rúže, lesky to je teraz moje. Neviem prečo, ale je to podľa mňa šmrncovnejšie a páči sa mi to omnoho viac.


Čo treba hneď na začiatok povedať je, že ceruzky nepoužívam na orámovanie pier ale reálne ich používam ako rúž alebo pod rúž či lesk. Ceruzkou orámujem pery a následne ich celé vyplním farbou. Je to pre mňa len iný nástroj na líčenie pier. Neviem prečo, ale používaž ceruzku čisto ako kontúrku ma nikdy nechytilo - aj keď som celý život pozerala na to, ako to robí moja mamka. 

No a poďme k samotnej ceruzke :) Ako možno vidíte má krásnu ružovú farbu, ktorá sa podľa mňa hodí skoro každému a hlavne skoro ku každému líčeniu. Nie je to baby pink ružová, ale skôr ružovo/červená - akoby šťavnatá malina. Na perách vyzerá ,,ako krajšia farba pier" takže pekne prirodzene. 

Z hladiska tvrdosti je to klasická kajalka - takže nie je mäkká ako vysúvacie ceruzky. Na perách však drží hodiny a to či jete alebo pijete. Počas dňa pery jemne vysuší, takže treba aspoň raz naniesť aj s balzamom, potom sa dajú dokopy. 

Alebo používať ako kajalku :) potom pekne orámuje a dodá perám tvar :)



Mne sa tento spôsob ,,rúžovania" v poslednej dobe fakt páči a možno sa bude aj vám :) Najväčšia výhoda je určite dlhá výdrž, čo ocení v tomto teple určite nejedna z vás!

Ak by ste chceli vedieť ako som si vytvorila modro/šedé ombre video nájdete tu:klik :) A ak máte chuť vyskúšať nejaký NYX výrobok na pery tu:klik nájdete malého sprievodcu :)

A čo vy? Používate ceruzky na pery? Na ohraničenie alebo ako rúž? Ktorú značku máte najradšej?

6 komentárov:

  1. Tužku mám od Trend it up. :) Dokonce podobný odstín.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale praveze myslim ze mame...resp znacku ako taku...v DM (mozno sa bavime o konkretnom odtieni - to sa potom ospravedlnujem)...inak maju superne obockove produkty, long lasting trblietave tiene a linky na oko...vsetko waterproof a dobra kvalita.J.

      Odstrániť
    2. Ja som myslela odtieň :) lebo čo som videla bolo veľa černých a take hnedasté :(
      A obockove veci som si nevšimla musím nápravit :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne