utorok 18. júla 2017

Kto má v Dermacole rád karamelky?


Keď mi deň pred dovolenkou došiel balíček z Dermacolu poskočila som si od radosti (medzi nami ako pri každej zásielke, ktorú mi pošlú). Samozrejme, že som sa potešila samotnej zásielke, ale úprimne, čo ma potešilo najviac bolo samotné prevedenie. Super hodiaca sa plážová taška plná dobrých vecí :)

Tašku som rovno hodila do kufra a mohlo sa letieť :) Ako som spomínala v Tureckom videu tu:klik nabalená som išla poriadne, takže nasledujúce dni uvidíte kopec plážových recenzií :)


Opaľovacie a po/opaľovacie výrobky z Dermacolu používam hádam od základnej školy, ale tentokrát som mala prvýkrát takmer kompletnú výbavu. Priznám sa, že sama si kupujem poopaľovacie mlieka sprcháče a mlieka som mala teraz po dlhej dobe. A viete čo? Bola som extrémne prekvapená.

Na rovinu vám napíšem, že som ich používala posledných 5 dní, pretože som potrebovala aby si moja pokožka zvykla na vysoké slnko (jednak kvôli alergii a jednak kvôli farbe pleti, ktorá je belšia ako biela). A teraz poďme na to, čo ma prekvapilo :)

Oni taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak voňajú! WOW WOW WOW! Opaľováky voňajú ako tie najsladšie karamelky a vy by ste ich najradšej zjedli. O tej vôni som absolútne netušila a ani neviete ako veľmi ma prekvapila a potešila :) Človek by čakal kokos, vanilku a oni majú sladký karamel :) 

Druhá skvelá vec je ich konzistencia. Nie sú to opaľovacie mlieka ale nemastné spreje, ktoré sa super nanášajú, nenechávajú fľaky a do minútky sú suché. Alergia mi neprepukla aj napriek tomu, že som posledné dni používala nelekárenský výrobok s nižším faktorom, tak trochu aj dúfam, že možno ide tá moja pokožka lepším smerom :)



Druhá šokujúca vôňa bola vôňa sprchového gélu po opaľovaní. Zase by som logicky čakala niečo super letné a ono vám to vonia ako pomarančové želé v čokoláde :) Super vôňa (zase by som ju zjedla) o tom potom, len zvláštny výber na letné obdobie. Vôňa je krásne výrazná a prevonia celú kúpeľnu ako aj vašu pokožku. Sprchový gél obsahuje aloe vera a je voči namáhanej pokožke šetrný. 


Posledná vec, ktorú som mala so sebou bol hydratačný gél po opaľovaní. Ten som mohla vyskúšať úplne v praxy - nakoľko som minula poopaľovacie mlieko, bola som jemne spálená a ešte som sa začala aj počas dovolenky šúpať. Gél pokožke naozaj uľavil a dodal jej toľko hydratácie, že som zastavila proces šúpania! Juchuuu :) Možno to teda nebola jeho robota, ale ja som si to tak vyložila. Treba povedať, že som si ho dávala večer rovno po pláži a potom ešte aj pred spaním. Čo sa konzistencie týka je to klasický gél, ktorý však pekne rýchlo schne a nelepí. 


Čo by vás ešte mohlo zaujímať sú ceny - sprcháč stojí 2,6 €, opaľováky 8€. Za mňa jednoznačne palec hore za kreatívne a neskutočne voňavé výrobky a teším sa keď pôjdem najbližšie na kupko a rozvoniam to tam :)

A čo vy a voňavé opaľováky? Tiež vás to teší? Boli ste už niekde?

11 komentárov:

  1. Já voňavé opalovací krémy zbožňuju. Většinou si je i díky krásné vůni kupuji. U mě vyhrává Hawaiian s kokosovou vůní. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten som mala len raz (keď som sa v Amerike nezvyčajne v apríli spálila) a súhlas že je úplne super!

      Odstrániť
  2. Já mám momentálně opalovací olej ve spreji z DM:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja tiez pouzivam roky rokyce opalovaky z DM a vemli dobre...aj ked teda az tak bozsky asi nevonaju - ale su kvalitne....a inak do pozornosti davam aj CIEN opalovaky z lidla - ja bych o ne nezavadila, ale uz min 2-3 roky, co to viac sledujem, vyhravaju vsetky testy opalovakov...(treba kuknut aj Dtest a pod) - ma osobne to dost prekvapilo...ale zas tie z DMky uz mam overene - a dokonca aj na alergicku pokozku...tak preco nie aj CIEN :) J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala prvýkrát alergiu keď som používala Zrovná DM výrobky a odkedy som preplakala pol dovolenky odvtedy ich asi opätovne skúšať neplánujem :) verím že môžu veľa ľuďom sedieť (a teším sa s nimi pretože ušetria veľa peňazí) ja do tej skupiny bohužiaľ nepatrím :(

      Odstrániť
  4. Ja tie srandy na opaľovanie nezvyknem používať, no milujem ich vôňu! Je dokonalá!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já otestuji teď na dovči a už se moc těším ! :)

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne