nedeľa 23. júla 2017

Video: a recenzia Loreal Colorista Wash-out



Či vyskúšať tieto farby alebo nie bola moja dilema už niekoľko mesiacov. Presne si pamätám ako som bola po dňoch BA v nejakej drogérii stála pri regále a rozhodovala som sa, ktorú farbu vyskúšam. Potom som však išla ku kaderníčke, ktorá ma od toho odhovorila a mala som na pár týždňov v hlave pokoj. Ale potom to prišlo zase :) V uliciach som si začala všímať modré, šedé, fialové ombré, ktoré boli podľa mňa výsledkom niečoho takéhoto. A tak som si povedala, je to predsa farba, ktorá sa vymyje za pár umytí, keď to bude zlé budem to vymývať ako blázon :)

Finálne odhodlanie som urobila začiatkom júna :) ale v drogérii som zase zazmätkovala a odišla som domov s jedno-dennými sprejmi :) Ale po dovolenke, kde malo koooopec ľudí ombre som si povedala, že dosť! Idem na to :) A tak vás tu dnes čaká super fresh video, ktoré som točila včera poobede a môžete si pozrieť ako to dopadlo :) A keď sa vám to náhodou nechce pozerať, tak vám to tu aj rozpíšem :)



Ja som skúšala pastelovú farbu v odtieni Blue Hair, ktorá vyzerala ako najlepšia voľba vzhľadom na to, že chodím do roboty :) Farba je totiž niečo medzi modrou a striebornou, takže taká zlatá stredná cesta.
Mierne modré vlasy sa mi niekedy podaria aj keď si nechám dlhšie pôsobiť strieborný šampón, takže od tohto som čakala maximálne výraznejšiu verziu. Farba má pekné balenie (to ma lákalo od začiatku na kúpu), super nafotený obal s modelkami, ktoré majú fakt cool nastajlované vlasy. Balenie ukrýva samotný gél, návod a 2! páry rukavíc. 

Aj keď mi tie 2 páry rukavíc prišli celkom smiešne, teraz sa z toho celkom teším, lebo vo videu som minula len pol tuby, čiže druhá polka mi ešte ostáva.

Ozaj, nechce sa vám to radšej fakt pozrieť? :) kvôli videu som si farbila vlasy v obývačke na krémovej sedačke, čiže mohli by ste si ho fakt kuknúúúúúúť. Klik klik klik hore :)





Postup je fakt jednoduchý:
1, nanášať na umyté, suché vlasy (v ideálnom stave)
2, učesať vlasy na stred
3, poriadne rozčesať
4, naniesť - podľa požadovaného výsledku (môžete si ich farbiť celé, alebo iba ombré alebo ako melír)
5, nechať pôsobiť 15-30 minút (podľa typu farby)
6, umyť
7, nastajlovať :)


Ja som chcela vyskúšať ombré, takže vlasy som poriadne rozčesala, rozdelila na stred a následne nanášala od končekov smerom k ušiam. Alebo aj nie :) ale ak chcete vedieť prečo nie, musíte si kliknúť video :)

Farba na začiatku nevoňala vôbec a neskôr voňala jemne, príjemne. Nanášanie bolo naozaj extrémne jednoduché a absolútne nešpinivé. Farby je v tube naozaj veľmi veľa, takže mne vystačí ešte na jedno použitie. Čo ma prekvapilo bolo, že nešpinivé bolo aj umývanie farby. Kým môj strieborný šampón narobí v sprche úplnú paseku táto farba dokopy nič nepúšťala. 



Vlasy pred:

Vlasy tesne po halabala vyfúkaní:


Vo videu ich vidíte jemne natočené a ja sa neviem dočkať, keď ich budem cez týždeň zapletať. Podľa mňa farebné vlasy ukážu pri vrkočoch najkrajšie - ten vrkoč vtedy nadobudne úplne iný level :)

Teraz keď mám ,,potom" by som povedala, že strachovanie bolo zbytočné a teším sa. Určite vyskúšam ešte nejakú farbu, ale až keď sa nasýtim tejto. Ako som spomínala mám doma aj spreje, tak keby ste chceli vidieť recenziu dajte vedieť :)

Čo hovoríte na Loreal Colorista Wash-out? Láka vás to? Alebo vôbec? Skúšali ste niečo podobné?

14 komentárov:

  1. Pekne ti to chytilo :) ono to je urcene na minimalne dve použitia, tak preto su tam dvoje rukavice :)
    Inak tip na video mohla by si natočiť moja ranna rutina a aj moja vecerna rutina, teraz to mala youtuberka tinanate :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sú moje najobľúbenejšie videá inak :) keď ich robia youtuberky :) takze je to určite cieľom :) a ďakujem že si mi dala vedieť takto, sa do toho aj skôr dokopem ;)

      Odstrániť
  2. Mně se tenhle nový trend moc líbí a viděla jsem nějaké fotky na Pinterestu a kolikrát jen zírám. Určitě bych nějaký look vyzkoušela. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A ostalo ti z tej farby este na dalsie pouzitie alebo si minula vsetko? Tiez som rozmyslala nad tou farbou no ruzovou ked vidim ze tebe to pekne chytilo na ombre co mam aj ja tak asi si pribalim na dovolenku a vyskusam

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mna mi ostala viac ako polovica takze určite ešte zopakujem :) nad ružovou som inak dumala aj ja, ta vyzerá tiež krásne :)

      Odstrániť
  4. Na Tvojich blond vlasoch to vyzerá super. Ja som mala v čiernych vlasoch modrý peek-a-boo melír a skúsila som túto farbu na jeho oživenie, ale efekt sa, žiaľ, nedostavil =(
    Oveľa krajšie mi chytil ten jednorazový sprej.
    Skúsila som aj tú permatnentnú modro-čiernu z tejto série, ale výsledkom sú obyčajné čierne vlasy. Takže sklamanie... a radšej si nepredstavujem, čo mi povie kaderníčka, keď prídem, aby mi znovu stiahla vlasy na blond a vyrobila ten modrý melír :-O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ono mi to chytilo reálne najkrajšie, kde mám tie najsvetlejšie konce, takže si viem predstaviť, že na čiernej to neurobilo nič :( Inak jednak ten pohľad kaderníčky, keď jej povieš, že chceš ísť na svetlo a potom ešte aj to zaplakanie peňaženky ://

      Odstrániť
  5. velmi ti ladi ten odtien s tvojou pokozkou...mi prides ako chladnejsi typ podla toho :) uplne ta to rozziarilo... J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeeej ďakujem :) to sa moc teším :) mne sa to fakt strašne páči a o to viac že je to fakt ľahko urobitelne doma :)

      Odstrániť
  6. Ja som použila tyrkys farbu a drží mi doteraz :D (cca mesiac).. fakt super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Neotiera sa tá farba na oblečenie ? mám skúsenosti len s farbou vo spreji a tá si otierala o oblečenie, hlavne o to biele

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne