piatok 28. júla 2017

Voňavé Soaphoria kráľovstvo

Soaphoriu absolútne MILUJEM! Nemala som doma hádam ani jeden výrobok, ktorý by mi nesadol, alebo ktorého by som sa presýtila. Na ich výrobkoch zbožňujem nielen kvalitný obsah, ale aj pekné balenie, ktoré dotvára celý ten super pocit z použitia. Dnes mám pre vás jeden, ktorý je na leto akoby stvorený!


Skúšanie sprchového gelu bolo pre mňa ,,tenkrát poprvé" pretože z ich portfólia je to v zásade najnudnejší výrobok. Keď si vezmete, že majú šumivé kocky, suflé, super masky, tak sprcháč viete v zásade poriešiť aj v drogérii za dve eurá a nemusíte nič riešiť.

Dôvod, prečo som však riešila a riešim je môj manžel s neskutočne citlivou pokožkou, ktorý potrebuje organické a prírodné zložky. A taká presne Soaphoria je. Je  to kvalitná slovenská značka, ktorá nejde s cenami do výšin, ale za tú kvalitu dostanete relatívne rozumnú cenu. Keď som na https://www.krasnakazdyden.cz/ videla tento sprcháč, vedela som, že to bude niečo extra super na leto. 

Sprcháč sa volá Oceanizer a vonia trochu inak akoby ste si predstavili. Ja som si myslela, že bude voňať jemne, sviežo a čisto ale vonia práveže krásne výrazne - citrusovo. Veľmi svieža vôňa, ktorá vás brutálne nabudí, osvieži a krásne prevonia pokožku. 


Pravda je taká, že sprcháč si kradnem, pretože je extra super aj pre nás baby! Obsahuje totiž jednu špeciálnu riasu, ktorá sa nachádza vo wellnes, ktorá obsahuje vitamíny, ktoré spevňujú pokožku a bojujú proti striám. No super nie? Čo viac si v lete priať. Keď si k tomu pridáte super kvalitné zloženie, krásnu vôňu tak máte výrobok leta :)

Sprcháč stojí cca 7€ a ak máte chuť na sviežu bombu, viete, kde ho nájdete :) Na stránke inak momentálne prebieha akcia na moju obľúbenú Naviu - z ktorej som recenzovala mätovú vodu (klik:tu). 

Ozaj, čo dnes plánujete robiť? Alebo cez víkend? Máte obľúbený Soaphoria výrobok? Alebo ste ju nebodaj ešte neskúšali?

6 komentárov:

  1. Tuto pečující kosmetiku mám taky velmi ráda! Už jsem od nich vyzkoušela pár produktů a pokaždé jsem byla velmi spokojená. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mna platí presne to iste :) nie je jeden produkt ktorý by mi nevyhovoval :)

      Odstrániť
  2. Ta vůně musí být pecka. Já od nich měla masku na obličej, takovou brčálovou :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ktorá to bola? Aj keď viem že brčálova asi nie je pozitívne mne sa to pozdáva :)

      Odstrániť
  3. Ještě jsem nezkoušela.:) Včera jsem byla v Rakousku a dneska snad inline a večer přítel.:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juuuj vidíš to mi pripomenulo že aj ja by som mohla ísť na korčule :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne