piatok 1. septembra 2017

Extrémne voňavý olej na vlasy


Už dlho som na blogu nespomínala nejaký šikovný výrobok na vlasy a čuduj sa svet nie kvôli tomu, že by som žiaden nepoužívala ale preto, že som žiaden nový nenašla. Oleje na vlasy používam vyslovene denne a to niekedy dokonca aj dvakrát. Používam ich len na konce a tým pádom vlasy nezaťažia, ale dodajú im lesk a výživu. Nebyť olejov mám vlasy suché ako slama, takže vďaka týmto šikovným vecičkám viem trochu zakryť farbenie, kulmovanie a žehlenie.

Dnešný olej je výnimočný najmä v dvoch veciach - absolútne DOKONALE vonia a vlasom dodá fakt krásny lesk. Keď si budete listovať Avon katalóg hľadajte názov Avon Advance Techniques Supreme Oils :) 


Olej má inak šikovné balenie - nepumpičkujete si ho, ale striekate si ho na vlasy. Je to neskutočne praktické a pohodlné, pretože olej dostanete všade, kde potrebujete bez toho, aby ste si umastili ruky. 
Ako som už spomínala vonia sladučko, vanilkovo - naozaj veľmi príjemne. Na takéto krásne vône som zvyknutá pri Matrixe, ktorý stojí zvyčajne raz toľko. Môžete ho nanášať na suché ale aj mokré vlasy. Ja ho používam oboma spôsobmi a vždy som spokojná. Vlasy sú krásne lesklé, hydratované a blond farba s olejom veľmi pekne žiari. Olej obsahuje 5 olejov - makadamiový, mandľový, hroznový, kamilkový a olej z marule. 

Ja si myslím, že je to fakt super vychytávka a keď vás ráno odrádzajú od použitia oleja mastné ruky, toto môže byť leukoplast na vašu lenivosť :)

A čo vy a oleje? Používate pravidelne? Máte nejaký obľúbený?

6 komentárov:

  1. odkedy mi prišiel tento olej, tak iný ani nepoužívam a stal sa mojou závislosťou! :) tiež som o ňom písala na blogu, ako o najlepšom vlasovom oleji v spreji, ktorý som doteraz mala :) takže môžem len súhlasiť
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne velmi sedi aj Macadamia hair sprej len ten je bohuzial 5x tak drahy. Cize tento v pomere cena kvalita nema obdobu :)

      Odstrániť
  2. Ja oleje na vlasy milujem. Používam ich namiesto kondicionera, po umyti do vlhkých vlasov. Vlasy prevonaju a daju sa aj lahko rozčesať. Z Avonu som tiež raz mala, sice iný ako tento, ale potom som objavila Baleu a použivam ten.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja na moje susiny aj olej aj masku :) ale suhlas aj Balea je super :)

      Odstrániť
  3. Konečne naňho vidím nejakú recenziu :) dostala som ho od mamky, ale ešte som ho nepoužila. Oleje na vlasy patria k mojej takmer dennej súčasti, takže som zvedavá, akým pomocníkom bude tento. Jeden od Avonu som už mala a cena vs kvalita prepadák.
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juuuuj tak supito skusat podľa mna je super :)
      A ktory ti nesedel?

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne