utorok 19. septembra 2017

Recenzia s niečím navyše :)


Neviem sa mentálne vysporiadať s tým, že na ktoré ročné obdobie sa hodí tento lak. Je jarný? Letný? Jesenný? Alebo dokonca zimný? Fakt vám na to neviem odpovedať, tak si urobte názor samé :) A potom mi dajte vedieť do komentárov, pretože som vážne zvedavá, kam by ste ho zaradili. Nech už si vyberiete ktorékoľvek ročné obdobie fakt je, že je nielen neskutočne krásny ale ešte aj brutááááálne dlho drží. Tak si ho poďme pozrieť trochu detailnejšie.

Vlastne ani neviem, čo je tam na detailnejšie pozeranie :) Čo potrebujete vedieť je to, že je to Dermacol 5 Day Stay a volá sa Snow White (01).  Ostatné uvidíte na fotke :) krásna bielo- biela farba, ktorá s prehľadom vydrží najmenej 5 dní.
Priznám sa, že k bielej farbe som mala rešpekt a aj napriek tomu, že mám doma cez 80 lakov na nechty biely sa tam doteraz nenachádzal. Úplne si totiž pamätám moje faux pas zo základnej školy, kedy sme mali zakázané nosiť laky na nechty a namiesto toho sme si lakovali nechty bielitkom. Aké cool, čo? A jeden deň sme takto štýlové sedeli na schodoch na školskom dvore a došli k nám 9-tačky, ktoré na nás s najväčším opovrhnutím pozreli a povedat ,,to je aké trápne tváriť sa, že máte na nechtoch lak a máte bielitko".

Teraz keď nad tým rozmýšľam bolo to také trápne ako táto story :) ale pointa je, že odvtedy som nemala na nechtoch biely lak :) Až teraz teda a teraz nepretržite :)



Po tom pútavom príbehu vám k tomu vlastne už ani nemám čo povedať, len to, že ten lak je fakt prekrásny, fakt drží veľmi veľa dní a fakt ho musíte vyskúšať :)

A čo vy a zážitky zo základnej? Dajte nejaký nech mi teraz nie je tak trápne :) Nosíte biele laky?

8 komentárov:

  1. Ty si prosím ťa kam chodila na zakladku ? Ja mam tiez 27 a chodila som na Mierovu v Prievoze a vobec nemam take zazitky, ze by sme sa nemohli maľovať alebo si lakovat nechty :)
    Bielitko som skúšala aj ja, to asi každá baba, ale nikdy sa mi biela farba na mojich nechtoch nepacila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na kuliskovu :)vidis relativne blizko od seba a mentalne na hory vzdialene :)

      Odstrániť
  2. Ja biely lak nosím len v lete a najviac sa mi páči ku opálenej pokožke, ale po tomto článku sa nad tým asi zamyslím a možno ho vyskúšam aj v inom ročnom období. :) Inak žiadny lak od Dermacolu ešte nemám takže určite vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juuuuj to isto vyskúšaj! Podla mna su momentálne fakt neprekonatelne :)

      Odstrániť
  3. Ja mám biele laky veľmi v obľube :) tento vyzerá super, určite vyskúšam :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som si biely lak nikdy nevedela naniesť tak, aby som ho mala naneseny rovnomerne, preto som ho vzdy pouzivala iba ako ozdobny lak a robila som si s nim rozne pruzky, bodky a pod. na farebny lak.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa ozdobné nechty strašne páčia ale som na to strašný kripel :(

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne