utorok 17. októbra 2017

Najsamdivnejšia maskara - Maybelline The Falsies Push-up Angel


Keď chodíte do nemeckých rezortov máte veľkú šancu, že tam natrafíte na veľké množstvo dobrých nemeckých časopisov. Ja som veru v Turecku na celkom veľkú kopu v lete natrafila a tak som sa okrem mojej čitateľskej klasiky (Emma, Eva, Marie Claire) mohla trochu potešiť z Harpers Bazaarov, Elle a Vogue. Všetky tieto zahraničné časopisy mali spoločné jedno - hádam viac ako polovičný podiel reklamy a navyše tej iste reklamy. Takže som bola celé dva týždne z časopisov masírovaná reklamou na Maybelline The Falsies Push up Angel maskarou. Tvárou kampane bola Gigi Hadid, u ktorej som sa nerozhodla, či mi vadí, alebo nevadí :) ale každopádne riasenka ma zaujala. Podľa obalu. A reklamy :)


 Už si nepamätám, či na tých fotkách bola len ona a jej riasy idúce do neba, alebo tam bol odfotený aj kartáčik riasenky. Prisahala by som, že ten tam nebol - povedzme si pravdu, pretože keby bol určite ju nechcem. Tak či onak riasenka skončila u mňa doma a ja som mohla testovať či budem mať riasy ako Gigi :) 
Čo ma doma nepotešilo ako prvé bolo, že riasenka vyzerala ako obojstranná. Ja viem, že obojstranné riasenky robia brutálne riasy, ale mne sa s nimi ráno jednoducho nechce vyhrávať sa. Takže som z toho bola mierne smutná a odsunula riasenku na druhú kolaj. 

Každé riasenkové zásoby sa raz minú a nakoľko sa minuli minulý týždeň aj mne, musela som vytiahnuť túto. O to väčšie bolo moje prekvapenie, keď som zistila, že riasenka nie je obojstranná! Na druhú stranu, keď som videla, ako vyzerá ten kartáčik tak som si želala, aby bola :)



No pozrite sa ako vyzerá. Ako riasenkový hrebeň z roku 1800 :) Takto si predstavujem prvé riasenky, ktoré boli kedy vytvorené. Juuuj no taká som bola smutná! Ale potom som si povedala, že jednak aj tak inú doma nemám a jednak raz mal Loreal jednu riasenku, ktorá vyzerala ako granát a veľmi veľa ľuďom brutálne vyhovovala. Takže som dala predsudky bokom a začala nanášať.


A tak som naniesla jednu vrstvu a cítila som sa zaujato. Potom druhú vrstvu a povedala som si, že toto je teda ten druhý Loreal. Vizuálne neskutočne odrádzajúca riasenka, ktorá však robí v 2 vrstvách brutálne mihalnice. Riasenka sa neskutočne dobre a jednoducho nanáša. Jednoducho len nadvihnete riasy a nanesiete. Aj napriek tomu, že vyzerá komplikovane opak je vážne pravdou. 

Po niekoľkých dňoch používania navyše môžem dodať, že sa nedrolí, drží krásne celý deň a ide neskutočne ľahko odlíčiť - so všetkým. 

Pozrite na to samé :)


1 vrstva

2 vrstvy



1 vrstva

2 vrstvy


Takže v konečnom dôsledku super! Aj keď som sa nezmenila na Gigi som neskutočne nadšená a naozaj veľmi prekvapená! Je to celkom nečakaný objav takže mám veľkú radosť :)

A čo vy? Trúfli by ste si?

3 komentáre:

  1. Taky ji mám, ale musím říct, že se mi po 2 měsících už dost drolí a to je podle mě i tak na řasenku malá výdrž :/. Většinou mi řasenku vydrží půlroku, takže jak jsem nejdřív byla nadšená, už tak dovařená nejsem (nehledě na to, že se přeorientovávám na netestovanou kosmetiku).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mohla by si ju pouzit v liceni vo videu. K.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne