piatok 27. októbra 2017

Rýchla víkendová Dermacol GIVEAWAY


Konečne piatok! Že nie som jediná, kto sa teší? A tešiť sa môžete teda poriadne, pretože okrem toho, že nás čaká víkend plný pohody na konci tohto článku navyše nájdete aj rýchlu víkendovú giveaway o super voňavú Dermacol penu do kúpeľa :)
Čo sa samotného víkendu týka ja sa taaaaaaaaaaaaaaaak strašne tešíííím! Minulý víkend sme mali mierne prerábací tak tento bude o to viac relaxačný. Inak k tej prerábke..Už pol roka sme sa snažili objednať si pracovný stôl na mieru u nejakého stolára. Ale! Nájsť v Bratislave stolára, ktorý vám zdvihne telefón alebo nepovie, že si nájde ma vás čas v lete 2018 je v zásade nemožné. Tak sme sa nahnevali, obehali sme všetky nábytky v BA a nakoniec sme to vyriešili v IKEA. Pravdepodobne aj lacnejšie, a minimálne nám skončil stres s obháňaním ľudí pre ktorých ste s jednou malou pracovňou bezvýznamné nič.

Takže tento víkend sa chystám užiť si môj milovaný Matcha Chai (ak ste nevideli video s mojimi obľúbencami nájdete ho tu:klik) prečítať si dobrú knihu a nerobiť nič iné, ako relaxovať :) 






A že som vám v nadpise sľúbila súťaž, že? Tak tu je :) Súťaž sa bude konať na mojom blogu a facebooku tu:klik a jednému z vás pošlem v pondelok novinku od Dermacol - relaxačnú penu do kúpeľa vo vôni Limetka a Hrozno. Dermacol na jeseň opäť poriadne rozšíril svoje výrobky a mimo iných výrobkov pridal aj peny do kúpeľa. Peny majú obrovské 500ml balenia a voňajú presne ako ich sprcháče, takže každý si podľa mňa príde na svoje :) V dnešnej giveaway súťažíte o hroznovú verziu, ktorá je proti stresu, čo všetci potrebujeme :)



Jediné, čo musíte urobiť je napísať mi komentár ,,chcem" tu alebo na mojom facebooku (pod súťažnú fotku, bude pridaná poobede, určite ju spoznáte :)

Víťaza oznámim v pondelok na mojom FB, takže či už budete súťažiť tu alebo tam môj facebook sa vám oplatí sledovať :) A rovnako môj Instagram, pretože tam sa o tento penivý zázrak od Dermacolu súťažilo takto pred týždňom

7 komentárov:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne