streda 1. novembra 2017

Dokonalý pleťový základ s Avonom


V novembri a decembri plánujem natočiť niekoľko líčiacich videí a dala som si za záväzok, že vám nemôžem stále ukazovať tie isté make-upové kúsky. Ono je to ale také ťažké! Keď niečo máte radi, používate to predsa stále a najradšej! Ale, aby video malo aj inú výpovednú hodnotu ako moje polhodinové sa rozprávanie samej so sebou :) zakázala som si všetko, čo poznáte a skúšam teraz veľa nových vecí. Niektoré sú aj staré, len rokmi (alebo mesiacmi) zabudnuté a niektoré sú ultra novinky, ktoré som videla v časopisoch alebo na blogoch. Novinkou isto nie je Avon True Colour Flawless Liquid Foundation. Teda ako pre koho..Pre mňa to novinka bola a posledné týždne gúľam očami pokaždé, keď si ho rána vyberám z poličky. Prečo? Pretože je to ultimátny objav roku 2017 a neviem, prečo mi o ňom doteraz nikto nepovedal. 


K skúšaniu ma popravde nabudil pekný flakón (tvrdé sklo a mierna podoba so Chanelom :). Popisok to byť nemohol, pretože na make-upu sa píše ,,tekutý make-up" :) To je, aby výrobca aút napísal ,,má to 4 kolesá" :) Každopádne make-up som chytila a s malou dušičkou vyskúšala (mám odtieň Natural Beige čo je o odtieň viac ako zvyčajne). 

Konzistencia sa mi páčila na prvú pumpičku (stredne hustá, veľmi dobre sa nanášajúca) a potom sa začali diať tie divy - make-up brutálne kryje. Aj napriek tomu, že má vysoké krytie nepôsobí ako maska a viete s ním nádherne a kľudne aj pomaly pracovať. Viete si ho dodatočne naniesť tam, kam potrebujete a krásne ho zapracujete so zvyškom tváre, kde napríklad stačí len jedna vrstva. 
Make-up necháva na pokožke brutálny glow, aký som videla len u Armaniho na youtube videách. Počas dňa drží ako prikovaný a vyzerá naozaj krásne. Neotláča sa, nemizne, nerobí suché miesta, neoxiduje. Jediné čo robí je vás krajšiu :) vážne!

Odtieň je ok, potom čo nanesiem svetlý púder, ale ak ste bledé ako ja vezmite si o odtieň svetlejší. Viete čo ma na ňom baví úplne najviac? Že nepotrebujem korektor. Aj napriek tomu, že posledný mesiac spím priemerne 5 hodín make-up prekryje úplne všetko. Fakt, nemám slov. Je to úplná pecka!




A keď sme už pri make-upe ukážem vám ešte dve moje Avon vychytávky :) Tie patria do kategórie staro-nové lásky, pretože oboje som už doma mala, takže som vedela, že to bude stávka na istotu. Prvým sú ultra jesenné líčka Avon True Colour v odtieni Warm Flush. Prekrásna ružovo/tehlová farba s krásnymi zlatými odleskami. Podľa mňa farba, ktorá sa hodí všetkým brunetkám, pretože im dodá krásnu farbu a jas do líc. 
Líčka sú veľmi dobre pigmentované a namleté, takže len trocha farby a vyzeráte ako keby ste boli plné energie a života. 



A ak sledujete môj blog a videá tak viete, že čerešničkou v každom mojom líčení musí byť rozjasňovač :) Tieto rozjasňujúce guličky sú stará dobrá klasika, ktorá sa neminie ani za 10 rokov a má fakt krásny efekt. Ak sa nemýlim tak rozjasňujúce sú len v jednom prevedení - Illuminating Face Pearls a je to krásny mix vanilkových, marhuľových a bronzových guličiek. Tak, ako pri líčkach stačí jemný šmah štetcom a na lícach vám ostane nádherný lesk, ktorý vydrží celý deň. 


Takto nejak vyzerá moja pleťová rutina posledné týždne a som neskutočne spokojná. So všetkými výrobkami sa pracuje veľmi dobre a rýchlo a vydržia celý deň. Make-up zaručene uvidíte najbližšie v nejakom videu a pochopíte ešte viac, prečo som z neho tak puf! A viete čo? Možno tam uvidíte všetky tri výrobky :)

A ja vás teraz prosííííííím! Dajte mi vedieť - čo ešte z Avonu prehliadam? Čo je fakt super len o tom neviem? Čo sú  vaše top obľúbené výrobky?

9 komentárov:

  1. Ja Avon ultimátne zbožňujem, pretože snáď nemajú nič, čo by bolo vyslovene zlé :) akurát ich make-upy som nikdy neskúšala, pretože sa bojím výberu odtieňa - tak ako ten tvoj mi na teba príde na fotke príliš oranžový, vidno to na krku. Celkovo najradšej mám väčšinou produkty, čo spomínaš (laky, rúže, guličky), ale milujem aj ich fixačný sprej na make-up - je rovnakej kvality ako ten od Urban Decay (lenže ten stojí okolo 30 eur) - keď mám fakt že 16h deň / alebo je otrasné teplo a niekde cestujem a viem, že báza stačiť nebude, tak ho použijem a make-up sa ani nepohne. Jediná jeho chyba je, že ho nemajú v každom katalógu, ale keď uvidíš, tak ber, je to deal desaťročia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj ako som pisala zniesla by som o odtieň svetlejší, ale keď je niečo tak dobré niekedy má človek (ja) tendenciu prižmúriť oči :) navyše! kúpila som si z NYX nejaký rozrieďovač či vybieľovač make-upu tak vyskúšam, či to náhodou nepomôže :) bolo by to fajn :)
      Inak ja som ten sprej aj doma niekde tuším mám - a vážne je tak dobrý? nemusím sa báť, že sa mi potom zgrcne make-up? (taký čierny?)

      Odstrániť
    2. áno, sprej je čierny, a nikdy sa mi s make-upom nič nestalo (okrem toho že vydržal nadmieru dobre a aj v noci vyzeral ako by som ho práve naniesla) - ono možno nebude vyhovovať všetkým, lebo podľa mňa fixuje hlavne púder, čiže ak si niekto nanáša make-up bez púdru a chce taký ten väčší glow tak to pre nich asi nebude, ale myslím, že ty púder používaš, tak by sa ti mohol páčiť :)

      Odstrániť
    3. uuuuu tak to ho budem určite skúšať viac! dakujem už dlho ma nič tak nenavnadilo :)

      Odstrániť
  2. Mala som dve vzorky tých úplne prvých odtieňov a bola to čistá katastrofa :( Mám normal až suchú a bolo mi vidieť úplne všetky vyražky, odtiene boli moc dooranžova a priam ho bolo vidno na mojej pleti :( A to som sa naň tak tešila, veľké sklamanie. Teraz pokukujem na INFALLIBLE Total Cover Foundation od Lorealu tak som zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To nemyslis vazne? :))))))))) normalne mi teraz pride homorne, lebo to je ako keby sme kazda mala iny produkt :) ja sa ho praveze neviem nabazit s tymi vyrazkami :) lebo mi ich brutalne prekryje :( A ten Loreal som videla minuly tyzden v drogerke a tiez ma neskutocne zaujal :) cakam na nejake dobre recenzie niekde a ked bude fajn objednavam :)

      Odstrániť
  3. Ako vážne :D ja ked som sa uvidela aká som oranžová no mala som dosť :D a to vôbec tak nevyzeral :D ja už som videla recenzie a teda som veľmi milo prekvapená :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj. Make-up je v Avone v ponuke už dosť dlho, len sa mení trošku zloženie a názov. Sama som o ňom písala recenziu už pred štyrmi rokmi: http://lifeismystyle.blogspot.sk/2013/02/oblubeny-make-up-puder-z-avonu.html
    Teraz opäť zmenil zloženie a mal by obsahovať modré pigmenty, vďaka čomu sa odtieň lepšie prispôsobí pleti. Petra :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne