štvrtok 9. novembra 2017

Ďalšia blond vychytávka TONI&GUY Illuminate Blond


Pred pár týždňami som bola u kaderníčky, čo znamená, že na moju poličku opäť pribudli šampóny pre farbené vlasy. Nakoľko sme ten môj vytrvalo tmavý vlas opäť jemne zosvetľovali hľadala som niečo (čo som ešte nemala) čo bude dobré na zosvetľované a melírované vlasy. Víťazom sa stal prekvapivo TONI&GUY, ktorý mal v rovnakej sérii aj šampón aj kondicionér a neobsahoval fialové pigmenty.

Šampóny s fialovými (alebo modrými) pigmenatmi sú síce fakt super pomocníci pri udržiavaní svetlej farby, ale mne po čase vlasy vcelku vysušia. Preto ich potrebujem striedať s niečím, čo podporuje lesk a zachovanie farby, ale zároveň sa o vlas aj intenzívne stará. No a takéto očakávania som mala presne od TONI&GUY a treba povedať, že som spokojná, ako sa naplnili.


Šampóny zoženiete bežne v drogériách, takže aj napriek tomu, že u nás na Slovensku má TONI&GUY taký ten posh luxusný cveng netreba sa báť. Veľmi sa mi páčia ich balenia a onedlho v jednom príspevku uvidíte ich neočakávanú multifunkčnosť :) Každopádne pekná šedá 250ml tuba, ktorá má vcelku sofistikované dávkovanie. Potlačíte vrchnák a vyskočí vám dávkovač. Nebudem klamať, že mi chvíľu trvalo, kým som na to došla, ale je to cool. 


Šampón aj kondicionér majú žltú farbu a voňajú jemne, čisto. Nie je to žiadna kikirikí presladená vôňa - skôr naozaj jemná, čistá, príjemná vôňa. Šampón brutálne pení a stačí ho naozaj máličko. Má v sebe jemné flitre, ktoré dodajú vlasom jas a pekný lesk.

Ja mám inak veľmi rada trblietavé šampóny :) zatiaľ som to vždy videla len pri tých drahších značkách a je to také pekné, keď vám steká šampón po tele a ostávajú tam tie jemné trblietky. 


Kondicionér je stredne hustý a veľmi dobre sa nanáša po vlasoch. Vďaka konzistencii ho stačí málo a pekne ho nanesiete všade, kde treba. Ja ho nechávam pôsobiť cca do 5 minút a následne sú vlasy neskutočne jemné, hebké a rozčesateľné. 

Ak si dni pred umývaním vlasov vlasy kulmujem zvyčajne mi ich urobí hladkými len nejaká lepšia maska. Tu to zvláda aj tento kondicionér takže som neskutočne šťastná a super spokojná. 


Výrobky sú určené nielen na farbené ale aj na prirodzené blond vlasy a ak máte jedno alebo druhé vrelo odporúčam. Vlasy krásne rozžiaria, naozaj vynikajúco hydratujú a urobia pekne rozčesateľnými. Výnimočne si tlieskam :) toto bol dobrý výber! 

A čo vy a TONI&GUY? Skúšali ste už niekedy niečo? S akými značkami pracuje vaša kaderníčka? Ako často chodíte ku kaderníčke?







4 komentáre:

  1. Zatiaľ som nič neskúšala od TONI&GUY, pretože zakaždým som počula, že je to taká istá vlasový kozmetika ako ostatné tak ma to odrádza a aj tá cena. Čo sa týka kaderníčky tak nie veľmi často, nakoľko sa snažím vlasy pestovať čo najdlhšie, ale ked citim, že tie vlasy sú už také suché slabé, tak na to podstrihnutie zbehnem to je všetko :D Ja momentálne na vlasy slúšam Garnier Fructis Oil Repair Intense a som milo prekvapená s výsledkami :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak o tom Garnier som uz čítala strasne veľa tak rozmýšľam ze vyskúšam :) si ma nalakala :)

      Odstrániť
  2. Vcera som okolo nich isla a nevedela som ci vyskusat alebo nie :) dakujem za tip, isto skusim :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne