nedeľa 19. novembra 2017

Video: Recenzia Loreal True Match make-upu



Oficiálne najlepší make-up, aký som kedy za mojich takmer 28 rokov mala je Loreal True Match. Je to síce veľmi odvážne tvrdenie, ale doteraz ma žiaden make-up nepresvedčil o tom, že by tomu malo byť inak. Ak by ešte existoval Dermacol lanýžový make-up, možno by sa o toto prvenstvo bil, ale keďže už nie je, neostáva mi nič iné ako odovzdať pomyselnú korunku Lorealu. 

Pretože má skvelú farbu, pretože je neskutočne ľahký a viete ho neskutočne dobre vrstviť a dosiahnuť vysoké krytie, pretože drží celý deň či vonku praží, prší alebo fúka, pretože drží od rána do večera, pretože dodá pleti ten najkrajší jas a preto, že je to drogériový produkt, ktorý si vie väčšina ľudí dovoliť. 

Ak som vás doteraz nepresvedčila, pozrite si video, kde ho uvidíte live a verím, že vás hneď nadchnem :)



Dúfam, že čakanie stálo za to :) ale viete, ako sa to hovorí - na dobre sa dlho čaká :) Ak ste mi ešte nedali vedieť, či chcete vidieť vlog z Harry Potter štúdií dnes je ten správny čas :)

A teraz je rad na vás? Keby ste mi mali odporučiť jeden make-up, ktorý by to bol?

10 komentárov:

  1. Ocakavania boli vacsie, ale ohladne videa. Cakala som, ze ho budes testovat cely den a ukazovat nam ako vyzera. To iste by som si pozrela aj napriklad s tymi Dermacol leskami :)
    Ale aj z toho mala vyzera dobre a pôjdem skúsiť odtien pre mna :) inak v 101 drogerii som uz videla v akcii aj za 8 eur... Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ze celodenne testovanie? Vidis to mi ani nenapadlo :( ale! Dobre vediet ze by sa ti to takto páčilo viacej tak ak budem nabuduce testovat nejaky nový make up urobím to takto :)
    A v ktorej drogerii bol za 8? Dokupim do zasoby:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiez uz idem kupovat tretie balenie a tento makeup je nalepsiii aaa na notine ho maju tiez v zlave tak sup mrkni tam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Také jsem si make-up koupila. Je strašně příjemný, dělá opravdu hezké krytí, ale prostě nezůstanu s ním příliš dlouho matná :/ Ale z drogerkových make-upů ho mám na 2. místě za Catrice HD liquid :)
    Veronique beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten Catrice je vážne taký dobrý? Aj som o ňom niekde čítala, ale nevedela som, či ho skúšať alebo nie :) takže vyskúšam :)

      Odstrániť
  5. V dm-ke stoji momentalne 11,90 eur, ale za 20 bodov sa da zobrat 25% zľava, takze vyjde kus na 9 eur :)
    Ja som dnes skúšala odtiene, ale nie som este rozhodnuta ci mi sedel viac ten tvoj alebo n1 ivory tuším... takze asi pojdem skusit znova zajtra.
    Ale za to som kupila Alverde make-up za 2 eura a trend it up puder za 1 euro :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Akoze ja som ho bola v dm skusat asi 3x ;)ale v kazdej dm mali ine odtiene a uplne ine ako na webe takze som si povedala ze kaslem na to a skusim ist podla webovych swatchov ;)
      A v dm su nejake vypredaje? Pojdem pozriet :) dakujem za tip :)

      Odstrániť
    2. Neviem ci vypredaje, asi som len mala šťastie v mojej obľúbenej dm. Teraz ked ju napisem, tam mozno zacne chodit viac ludi, ale risknem to, Mileticova ;)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne