nedeľa 26. novembra 2017

Video: Zábavný víkend v Londýne :) Harry Potter štúdiá a kopec detí :)


Ak sledujete môj Instagram (klik:tu) tak možno viete, že som bola minulý týždeň v Londýne. Ak ho nesledujete nevadí (teda vadí a mohli by ste :) dnes sa všetko podstatné dozviete :) Prvotným cieľom nášho víkendu bolo efektívne využiť novembrový sviatok a samozrejme čo najviac sa zabaviť. Nakoľko s manželom nie sme úplný draci klubovej zóny vedeli sme, že zábavu budeme musieť riešiť trochu inak :) a tak výber padol mimo iného na Harry Potter štúdiá. Ako víkend dopadol sa dozviete v dnešnom videu a keďže nie som informačný strýko držgroš tak aj v tomto príspevku.


Čo musím povedať hneď ako prvé je, že sme objavili fakt brutálne dobré ubytko. V Londýne sme boli už viackrát a ubytovanie bola vždy najväčšia položka. Tentokrát to síce platilo rovnako :) ale v pomere cena kvalita to bol určite brutálny deal. Ak sa teda niekedy budete chystať do Londýna vrelo vám odporúčam The Hub by Premier Inn pri Tower Bridge. Hotel má jednak fakt super polohu (metro The Monument) jednak je neskutočne čistý, brutálne odhlučnený (garantujem vám spánok vášho života), veľmi pekný a má kopec malých detailov, ktoré urobia váš pobyt ešte lepší. 


Videli sme toho straaaaaaaaaaašne veľa, ale! Čo vám môžem poradiť sú tri veci - choďte niekedy do Londýna v novembri a odstriehnite si, kedy sa tam koná Winter Wonderland. Sú to v zásade vianočné trhy len nenormálnych rozmerov. Kolotoče, jedlo, strelnice, super atmosféra, svetielka - proste nezabudnuteľný zážitok. 
My sme o tom nevedeli a našli sme ich v zásade omylom a bol to určite najväčší highlight celého výletu. Vstupné je zdarma, ale pripravte sa na vyššie sumy jedla a pitia. A veeeeeeeeeeeeeeľa ľudí!


O a tie Harry Potter štúdiá :) Aké boli? To sa fakt dozviete vo videu. A okrem toho ešte aj to, čo som si nakúpila :) a že to stojí podľa mňa za to :) A keď už si budete pozerať to video nezabudnite sa prihlásiť na odber nech vás moje videá spamujú každú nedeľu. A rovno vám poviem, že budúci víkend bude jedno fakt fajn video!


Super víkend to bol :) aj zábava bola, aj dobré jedlo (ak sa chystáte do Británie nezabudnite vyskúšať Nandos, úžasná mozambicko/portugalská kuchyňa, ktorá rozpáli všetky vaše chuťové bunky. A rozpáli doslova, s chilli to tam vedia) a aj nákupy. Môžete sa tešiť na zásobu neslovenských značiek za dobré aj nedobré ceny. 

A čo vy a Londýn? Boli ste? Páči sa vám tam? Čo je vaša najobľúbenejšia časť? A priznajte sa, kto je tu Harry Potter fanúšik? Kam by vás zatriedol klobúk?

4 komentáre:

  1. Uuuu, paráda! Do Londýna sa chystáme s drahým a kamarátmi v apríli. Oni inú na koncert a my sme presne plánovali HP štúdia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O tom winter wonderlandu slyším poprvé. A Harry Potter studio bych ráda navštívila, ale napřed musím navštívit Velkou Británii celkově :-D

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podla mna o tom nevie strasne vela ludi, co je skoda, pretoze uz len kvoli tomu sa tam realne oplati ist :) a Britania je uzasna! Vrelo radim :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne