štvrtok 28. decembra 2017

Ako efektívne minúť obálku od Ježiška :)


Myslím si, že nejeden z nás môže po Vianociach povedať, že Ježiško mu nedoniesol pyžamo ani ponožky, ale obálku, ktorá mu možno v konečnom dôsledku urobí ešte väčšiu radosť. Ak aj vy patríte medzi obálkových šťastlivcov, tak tu mám pre vás jeden tip na ULTIMATÍVNY darček, ktorý obsahuje môj najsamobľúbenejší kozmetický kúsok. A pozor! Nie jeden, ale rovno 30 kusov!



Ak sledujete NYX tak viete, že pred Vianocami dráždia zmysli nejedného ich fanúšika. Aby som uviedla veci na pravú mieru - mňa NYX predajňa dráždi celoročne, pretože nie je miesto, ktoré má pokope viac kvalitných a relatívne dostupných výrobkov. Ich matné výrobky nemajú konkurenciu a stále žasnem nad výberom odtieňov, ktoré reálne nikde inde nie sú. No a keď sme pri matných výrobkoch a skvostných farbách tramtadatá dostávame sa k jadru dnešného článku - NYX Lingerie Vault! NYX dal dokopy všetky matné Lingerie lesky a pridal k nim 6 nových exluzívnych farieb, zabalil ich do jednej veľkej krabice a zminiatúrnil, aby nás to nezruinovalo. A výsledok je absolútny skvostný a ja sa ho neviem nabažiť.



Tým, že matné lesky používam denne a Lingerie je môj obľúbený rad od NYX je toto podľa mňa ideálny darček pre seba, alebo nejakú kozmetickú maniačku. Inak videla som na nete zopár videí, kde si to kúpilo viacero dievčat dokopy, lesky si rozdelili a aj koza bola celá aj vlk sýty, či ako sa to hovorí :) (cena celého balenia je totiž okolo 70 € a cena jedného Lip Lingerie lesku je okolo 7 €) Aby som len netrepala o tom, aké je to super, poďte si pozrieť detalnejšie odtiene jednotlivých leskov.


1 Honey Moon
2 Embellishment
3 Lace Detail
4 Ruffle Trim
5 Beauty Mark
6 Push up
7 Satin Ribbon
8 Bedtime
9 Corset
10 Teddy


11 Baby Doll
12 Exotic
13 Scandalous
14 Confident
15 Bustier
16 Cheekies
17 Seduction
18 Cashmere Silk
19 Dusk to Dawn
20 French Maid


21 Delicate Lust
22 Silk Indulgent
23 After Hours
24 Cabaret Show
26 Tainted
27 Lie to me
28 Mersmerizing
29 Mi Amor
30 Our Ready
31 Raw Emotion


Ak ste náhodou moje články o NYX leskoch nevideli, tak len v krátkosti zopakujem, prečo sú Lingerie podľa mňa najlepšie lesky - držia hodiny!!!!  nevysušujú pery, veľmi jednoducho sa nanášajú a nazaliezajú do obrysov pier. Ideálne kombo na to, aby ste sa cítili pekne a mali s produktom čo najmenej roboty. 

A ak by ste chceli vidieť naživo, ako pekne NYX Lingerie lesky chytajú, akú majú pigmentáciu odporúčam pozrieť si moje video klik:tu, kde som porovnávala viacero druhov leskov. 

A čo vy? Ako ste dopadli? Obálka alebo darčeky? Ak obálka, čo sa chystáte kúpiť si?

8 komentárov:

  1. Asi by som sa zbláznila, mať toto doma :D
    už teraz mám hrozne veľa rúžov a vecí na pery a toto by ma tak dorazilo :D
    moje peniaze putovali do pokladničky a bude kabelka ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. uuuu kabelka to je super darček :) už vieš aj aká?

      Odstrániť
    2. Áno! Bola som na košickom fashion weeku a na prehliadke Dajany Rodriguez, takže jeden z jej vyšívaných shopperov, buď Kim alebo Lily :)

      Odstrániť
    3. omg wow!!!!!!!!!! pozerala som na nich na webe asi pred dvoma tyzdnami tak teraz slintama zavidim!

      Odstrániť
  2. matematicky mi cena za jeden ruz nesedi:) 70 e je cena za desaťkusové balenie alebo za tridsaťkusové balenie? :) Vďaka a pekný zvyšok sviatkoooov

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. toto veľké balenie stojí 70 :) a krásne sviatky aj tebe :) Ale videla som, že sú teraz v NYX zľavy, takže nevylučujem, že cena je ešte nižšia :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne