streda 6. decembra 2017

Ikonická Mikulášovská


Šťastného Mikuláša! Ak ste počas roka poslúchali tak verím, že si dnes užijete deň plný kalórií a najsamchutných sladkostí :) A ak ste neposlúchali, tak aspoň máte prílohu k sobotnému obedu (zemiaky) :) Ja mám tento rok prvýkrát bezsladkostného Mikuláša, pretože tým, že manžel 99% sladkostí nemôže povedala som si, že budem ohľaduplná a vymyslíme to trochu inak. Doma sme sa zásobili netradičnejšími adventnými kalendármi (sladkosti, nesladkosti odpočítavať sa musí :) a my dvaja pôjdeme na dobrú sladkú večeru. 

Okrem toho, že som vám dnes chcela zaželať krásneho Mikuláša vám chcem dať tip na jeden z mojich lacných objavov (ktorý asi väčšina z vás pozná). Objavila som nádherný červený rúž, ktorý sa nenormálne hodí na Vianočné párty, Silvester alebo aj samotné Vianoce. 


Mojím objavom nie je nikto iný ako Kate Moss by Rimmel v peknom a ľahko zapamätateľnom odtieni 111 - Kiss of Life. Brutálne krásna červená, ktorá pôsobí neskutočne elegantne a oslavne. Je to taká tá ideálna červená - ani nie do ružova, ani nie do hneda - proste ten klasický hollywoodsky glam!
Rúže Kate Moss sú nielen super lacné (na Elnino okolo 4€) ale majú veľmi vysokú pigmentáciu, skvelo držia a nevysušujú pery. Je to určite to najlepšie, čo drogérie ponúkajú a ak sa vám nechce investovať do rúžov toto je určite riešenie. Aj by som napísala, že je to zlatá, stredná cesta, ale neplatilo by to - sú to rúže bez kompromisu - pretože fakt robia, čo majú.

Keď sa mi podarí zlúpať všetky lepky, ktoré na rúži sú tak rúž bude mať aj pekné balenie :)




Tak si ešte užite dnešok :) neprejedzte sa, nech sa vám nesníva o hadoch a myslite na to, že už len 18 dníííí a sú tu Vianoce! Juchuuu!

Inak kedy ste dostávali adventné kalendáre? Na Mikuláša či 1.12? Máte doma nejaký adventný kalendár? Idete na nejakú Vianočnú párty alebo Vianočný večierok? Máte doma nejaký Kate Moss rúž?

8 komentárov:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne