piatok 29. decembra 2017

Posledná tohtoročná súťaž tu a na mojom Instagrame :)


Ak sledujete môj blog a facebook tak ste verím, že postrehli, že celý mesiac prebiehajú súťaže o Avon riasenky :) Mala som to šťastie, že mi Avon poslal riasenky na vyskúšanie a nielen pre mňa, ale aj pre moje čitateľky. No a nakoľko sa doslova extrééémne približuje koniec roka, máme tu poslednú súťaž tohto roku, dnes súťažíme o dve riasenky:) Zapojenie sa je veľmi jednoduché:

1, buď teraz na mojom Instagrame klik:tu - na mojej instastories momentálne prebieha súťaž

2, alebo pod týmto článkom - stačí, ak mi do komentára napíšete vašu obľúbenú riasenku :) Nech ma inšpirujete :)


Ozaj a o čo vlastne súťažíte? O riasenku s originál najkrajším balením, aké Avon má. Pekná čierna tuba s rose-gold vrchnákom. Fakt fakt fakt pekná kombinácia farieb, ktorá vynikne na poličke aj v kozmetickej taštičke. Riasenka má plastový kartáčik s malými precíznymi štetinami. Jej celý názov je Avon Supreme Length Nourishing Mascara a súhlasím jednou vecou - maskara riasy krásne predlžuje. Riasy sú predĺžené a krásne precízne oddelené. 

Nie je to ten typ riasenky, ktorá urobí ten efekt umelých rias, takže aj hľadáte skôr niečo prirodzené na každý deň toto je ona. S riasenkou sa neskutočne dobre malujú aj spodné riasy - čo je praktické a pohodlné. A asi posledná info - riasenka sa nedrolí a veľmi dobre drží celý deň :)



A teraz vám už ostáva len jedno :) Zapojiť sa  a dať mi vedieť vašu najsamobľúbenejšiu riasenku :)

7 komentárov:

  1. moja najobľúbenejšia je práve od Avonu - Supershock... :)

    reichlova.pera@zoznam.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nejoblíbenější: L'Oréal Paris False Lash Wings Sculpt prodlužující <3

    BLOG Corculum | Stepanka_T

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moja najoblubenejsia je Max Factor - 2000 Calorie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Gratulujem :) prosim posli mi mailik alebo mi tu nechaj svoj nech ti viem riasenku poslat :)

      Odstrániť
  4. Moja najoblubenejsia je od Maybellien, vodeodolna Lash Sensational
    july.velkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moje nejoblíbenější je od Rimmel rockin curves.
    email: somethingbykate@seznam.cz

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne