streda 27. decembra 2017

Viete, že Vianoce majú byť no stress, že?


Odkedy nebývam doma riadim sa pravidlom - zákaz vianočného stresu. Teraz si to prečíta moja mamina a bude ma preklínať v hlave, že aký stres som už len mala, keď som bývala doma :) Žiaden mami, naozaj žiaden, ale neverila by si, aké som mala výčitky, že si všetko robila sama, pretože s Vianocami je robota nad hlavu a ty si proste najsamšikovnejšia :) No a odkedy som teda pani domu ja, tak si aktivity naplánujem tak, aby som mala všetko pripravené v predstihu a aby som nasledujúce tri dni nemusela robiť nič iné okrem vyjedania sladkého a pozerania všetkého, čo ide na TV Doma. Okrem toho sa chodíme nachvíľu prejsť vonku, aby som mala dôvod poskúšať všetky nové malovátka, ktoré mi pribudli a doma sa hýčkam o sto šesť. Hýčkanie začalo teda už pred Vianocami,aby som bola zrelaxovaná už počas našej Štedrovečernej parády. Masky sú samozrejme nevyhnutnosť a tak vám dnes môžem napísať o jednej, s ktorou ide relax ešte ľahšie ako s TV Doma :)



Asi ju teda možno aj väčšina z vás pozná, ale pre mňa bola Freeman Anti Stress Clay Mask novinka. Teda relatívna novinka :) Pred pár rokmi ju recenzovala Dulce Candy a mne sa strašne páčila. Tá šmolkovo modrá je radosť pre oči a reálne vám zlepší náladu. Okrem toho, že je maska vizuálne pekná je určená pre prečistenie pokožky, hydratovanie a rozjasnenie.

Pocit zrelaxovania dodá aj fakt, že vonia veľmi pekne, čisto a sviežo. O a aby som nezabudla! Pomyselnou čerešničkou je neskutočne príjemná konzistencia, ktorá sa fakt dobre nanáša - po pokožke sa krásne kĺže, jemne chladí a počas toho cítite ako pleť oddychuje. Maska pôsobí 10 minút a potom ju zotrietre uteráčikom.


A výsledok? Vy ste zrelaxované (a podľa mňa aj pobavené), pleť je čistejšia, jemnučká a nafufňaná a môžete si užívať deň. Na Notino stojí čosi cez euro a radím vám mať pri sebe niekoho, keď ju budete používať. V jednom balení je jej toľko, že sa dve hravo rozdelíte.

A čo vy? Oddýchnuté? Alebo by to chceli ešte ďalšie dni na relax?

5 komentárov:

  1. Jeste by ti chtelo par dni, ale nejde to, nebot mam dnes smenu v praci. :/ vanoce utikaji neskutecne rychle, clovek objede rodinu a je po nich. Coz je velka skoda. Ja se vanocema nestresuji. Ackoliv bydlim sama.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj úplne stebou súhlasím, ja by som rovnako ešte prijala zopár dní!

      Odstrániť
  2. Jéé tuhle masku mám, ale celé balení. Moc ráda ji používám. Připadám si jako Šmoulinka a navíc maska krásně voní. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak ja som tak veľmi spokojná, že sama zvažujem celé balenie :)

      Odstrániť
  3. Momentálně bych potřebovala tak měsíc relaxu. :-) Tu masku jsem měla doma, mám tyto masky moc ráda.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne