štvrtok 22. februára 2018

Oooooomnoho lepšie ako čokoláda!



Našťastie nepatrím k tým ľuďom, ktorých dostane do kolien čokoláda. Nikdy v živote sa mi nestalo, že by som zjedla celú čokoládu naraz - po 4 kúskov mám vcelku dosť. Na druhú vždy ma dostane do kolien, keď vidím novú hnedú paletku. A dosť mám, keď ju mám u seba doma na poličke :) A ak nastane kombinácia, že paletka je lacná a od značky, ktorú poznám a uznávam uhuhuuuu to sa kliká objednávka rýchlejšie ako jem tie 4 kúsky čokolády. 

Takže vás potom asi neprekvapuje, že do mojej zbierky 100 shades of brown :) pribudol nový, tentoraz vyslovene chutný kúsok z dielne Make-up revolution - Naked chocolate paletka. Vlastne, aj by vás to trochu prekvapiť mohlo - prečo som ju nemala už dávno doma.


Tá paletka je totiž ultimátny skvost! Vyzerá ako tablička bielej čokolády, čo je fakt neprehliadnuteľné, či už na e-shope alebo na mojej poličke. Strašne pekné dizajnové balenie, ktoré je nielen oku lahodiace ale ja byteľné na cesty. Fakt kvalitný plast, ktorý niečo vydrží (na rozdiel od raz tak drahého Sleeku, grrrr).

A to to najväčšie kúzlo ešte len príde! Otvoríte paletku a jednak vás čaká brutálne veľké zrkadlo a jednak 16 skvostných tieňov. Paletka mixuje matné tiene, lesklé tiene, rozjasňovače - všetko v absolútne skvostnom pomere. 

Kvalita tieňov je dokonalá (ale to som vedela, pretože je to moja 6 Make-up revolution paletka). Tiene sú brutálne pigmentované, mastné a krásne držia celý deň. Je jedno či ich nanášate syntetickými štetcami, hubičkovytými štetcami alebo prstom - krásny výsledok máte zaručený tak či onak. Ak ste tiene od Make-up Revolution nemali je to fakt neskutočná chyba - sú to najlepšie tiene v pomere cena kvalita, aké nájdete. Naozaj radím odvážiť sa a začať kľudne touto prekrásnou paletkou. Stavím sa s vami, že nikto nebudete ľutovať.

Ozaj a ešte jedna čerešnička k paletke! Ona fakt vonia! Naozaj vonia jemne ako biela čokoláda! Čo už je viac cool?




A poďme na jednotlivé tiene:


0, Smoothly
1, Divine
2, Mocha Lover
3, Dipped
4, Choc- fest


5, Adorable
6, Buttons
7, Frosted Choc
8, Delight
9, Sweet Shop
10, Sugar



11, Double Dip
12, Tob-le-rone
13, Wonka
14, Milky
15, Way

Za mňa je to teda naozaj oooooooooooooomnoho lepšie ako čokoláda! Ak by boli Vianoce poradila by som vám, nech paletku kúpite každej kamoške vo vašom okolí a teraz vám poradím - kúpte ju sebe :) 100% budete brutal nadšené, pretože je to naozaj pecka v prekrásnom obale. Na https://www.parfemy-elnino.sk/ stojí okolo 8€ - čo je fakt super cena za 16 absolútne skvostných tieňov. Na zahodenie inak nie je ani ten aplikátor :) tak to berte ako čerešničku navyše :)

Čo vás naposledy v kozmetike brutálne zaujalo? Čo ste si naposledy kúpili? Páči sa vám táto paletka?

6 komentárov:

  1. Už po nej pokukujem asi rok-dva a stále som sa nerozhýbala ku kúpe :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Uplne suhlasim! Mala som verziu "horka cokolada" ;-) a bola uzasna.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tuto paletu by som naozaj prijala radšej ako čokoládu, vyzerá veľmi dobre:)
    Krásne farby

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne