utorok 6. marca 2018

Od Rúženky :)


Minúť očný krém je úloha hodná nejakého ocenenia, pretože tým, že ho stačí strašne máličko to zvyčajne trvá fakt dlho. Neviem ako vy, ale ja si vždy prejdem štádiami nadšenia, nenávisti a nakoniec smútku, že sa mi už krémik míňa. Inak to nebolo ani teraz, akurát ten smútok bol o čosi menší, pretože som vedela, čo ma na poličke čaká a na čo sa môžem tešiť. Z mojej obľúbenej značky Rose of Bulgaria som totiž zavetrila očný krém, ktorý jednak stál málo (okolo 6€) a jednak som bola presvedčená, že bude fakt pekne voňať. 

Krémik má od prvého pohľadu fakt pekné balenie (hlavne, keď si vezmete, že je to naozaj bulharská značka a že sú na ruže a výrobky z nich hrdý). Papierová krabička ukrýva malý plastový kelímok plný voňavého krémiku.


Vôňa Rose of Bulgaria výrobkov je naozaj prekrásna - jemná, ružová, ale ničím nerušiaca. Nie je to výrazná vôňa, skôr taká príjemná, upokojujúca. Samotný krém ma milo prekvapil od prvého vyskúšania, pretože má neskutočne príjemnú krémovito/gélovú konzistenciu. Pod očné okolie ho stačí naozaj máličko a pokožku krásne hydratuje a premastí. Vzhľadom na to, že má 25ml je mi viac ako jasné, že ho budem používať veeeeeeeeeeeeeeeeeeľmi dlho.




Ak máte radi vôňu ruže a používate očné krémiky viete, čo by sa vám mohlo páčiť. Ak sa nechystáte do Bulharska tak radím stránku https://www.bioruza.sk/, kde okrem iného ešte teraz prebiehajú akcie k MDŽ :) 

A čo vy a očné krémiky? Odkedy ich používate? Či ešte nenastal ten čas?

7 komentárov:

  1. Vypadá dobře , když jsme byli v Bulharsku , tak jsem tam přímo na tuhle značku koukala a jeden krém vzala mamce, že já trubka nevzala i sobě, ještě jsem neměla blog a tak jsem nestřídala tolik kosmetiky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hmm, tak to jsi mě na něj docela nalákala. Určitě bych ho ráda vyzkoušela.BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. za seba musim povedat, ze som bola velmi sklamana z ich kamenneho obchodu tu v BA...mala som otazky okolo vyrobneho procesu (mega dolezite, hlavne ked si pisu ze BIO), jednotlivych zloziek a pod., a pani bola asi dost pretazena, alebo nevedela odpovedat...mne to tam prislo ako reklamana/darcekova predajna, ale priamo o vyrobkoch nevedeli vela..teda okrem toho, ze je to cele mega super...btw. vona ako aroma v pletovej kozmetike je dost na zvazenie - akoze da vam to lepsi pocit ked sa natierate, ale pre vasu pokozku to vela neurobi a skor to zvysuje sancu alergickej reakcie...ani esencialne oleje sa nenatieraju priamo na pokozku tvare...za mna velke sklamanie a tomu obchodu sa vyhybam dost oblukom....a to kozmetiku milujem...J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ani nevedela, ze maju kamenny obchod! Kde? V Bulharsku bol pristup v predajniach uzasny, mile, ochotne slecny uplne nadsene z toho, co predavaju, takze aj preto pristupujem k tejto kozmetiky tak ,,srdcovo" pretoze vnimam trochu viac to pozadie a hrdost tych predavaciek. Skoda, ze sa to tu nepretavilo, ale to sa nepretavuje ani v Soaphorii v Auparku, kde je slecna vzdy viac otravena ako ochotna poradit - a to je tiez lokalny slovensky vyrobca, na ktory by mohla byt ta predavacka aspon trochu hrda.. :(

      Odstrániť
    2. obchod maju na radlinskeho, oproti staremu avionu , v tych domcekoch ako je subway (neda sa to moc minut)...ono s tymito mojimi otazkami - ono to je tazko, ked sa bavim s predavackou, co ma ako primarny ciel predat a nie vztah k znacke (sa mi uz podarilo tak rozhodit aj predavacku v chanel-e na letisku)...ta moc o ingredienciach nema tusky...ale napr v tej soaphorii by som uz cakala veru viac, kedze tak baziruju na cistych pripravnych procesoch, ingredienciach a pod...

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne