utorok 10. apríla 2018

Pozor pozor, zdanie klame :)


Ja sa taaaaaaaaaaaaaaaak teším, že už vám tu nemusím písať polopravdy :) a konečne vám môžem napísať, že nechodím na kozmetiku preto, že tá na ktorú som chodila má kontraindikácie s tehotenstvom, takže sa musím pekne krásne ,,kozmetikovať" doma sama. Takže skúšam rôzne masky, peelingy a snažím sa o pleť starať najlepšie ako viem. Ako ste si mohli všimnúť najlepšie sa mi testujú jednorazové masky, pretože to človek vyskúša a zistí, či mu to vyhovuje alebo nie. Ja si vždy tieto eurové Freeman masky prihodím pri nákupe na Notino a potom sa doma vytešujem ako malá. Inak väčšinou ich so mnou musí trpieť aj manžel, nakoľko majú masky vcelku veľké balenie a uznajte, bola by škoda vyhodiť polovicu :)



Posledná maska, ktorú som si objednala bola Čistiaca ílová maska s kaolínom a medom. Čistenia pre mňa teraz nikdy nie je dosť a povedala som si, že med aspoň pekne hydratuje a upokojí pokožku. Keď som masku rozbalila bola som trochu sklamaná, pretože mi na prvý pohľad prišla ako taká tá klasická hydratačná maska - a ja som popravde išla najmä po tom prečistení. Maska ešte aj voňala jemne, čisto medovo tak ja že aaaaaaaaaaaaaaaaaaach potom si budem musieť ešte niečím dočisťovať pokožku.



Alebo teda aj nie :) masku som naniesla na tvár v hrubej vrstve (polovica balenia fakt ostala) a čakala. Neprešli ani tri minútky a začala som cítiť pnutie. Vydržala som to 10 minút, ale to už som vážne nedokázala ani len otvoriť ústa ani používať mimiku. Masku som umyla navlhčeným uteráčikom a čuduj sa svet spokojne som na seba zažmurkala v zrkadle. Pokožka bola brutal prečistená, póry čisté, pleť jemná, hladká.

Takže nie, žiadna slabotina sa určite nekonala a s istotou vám poviem, že táto Freeman maska je jednoznačne najúčinnejšia v prečisťujúcej oblasti. Kto dá viac ako 10 minút je úplný macho :)

A čo vy a Freeman masky? Je tu niekto, kto si ich tiež prihadzuje k nákupu? Ktorú máte najradšej?

4 komentáre:

  1. Ja som ešte tieto Freeman masky neskúšala, ale už doma na mňa čakajú dve. :-D No nejak ešte stále neprišiel ich čas na vyskúšanie. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jj Freeman miluji. :) Kterou mám nejraději asi říct nedokážu.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne