piatok 11. mája 2018

Doslova zázračná Navia


Veľakrát som to na blogu spomínala, ale dovolenka je pre mňa vždy príjemný čas, kedy sa púšťam do testovania novej kozmetiky, pretože mám na to viac času a povedzme si pravdu, aj chuti. Neviem, či je to osud alebo čo :) ale párkrát sa mi už stalo, že ma to, že som si na dovolenku brala výrobky na testovanie dosť zachránilo. Paradoxne túto dovolenku to skončilo presne tak isto, keď som si kúpila absolútne otrasné odličovacie obrúsky a jemne pripiekla tvár. So sebou som našťastie mala Navia čistiaci gél na citlivú pokožku a teda poviem vám, je to jeden brutálny výrobok.

Pôvodne som mala v pláne zbaliť si tento gél do pôrodnice, pretože má 30ml a je určený pre citlivú pokožku, ale obľúbila som si ho tak strašne, že som ho musela začať používať a viem, že keď ho miniem idem rovno do druhého balenia. 

Čo je na ňom absolútne skvelé je, že obsahuje mix olejov (mandľový, pupalkový a jojobový), ktoré sú k pokožke šetrné, chránia ju a bránia v jej vysúšaní a pnutí. Ale poďme poporiadku :)


Gél vyzerá na prvý pohľad úplne normálne a nič nenasvedčuje tomu, že bude o niečo špeciálnejší ako iné gély. Ale! Na prvé vytlačenie vás zaujme príjemná, prírodná vôňa, ktorá pôsobí ukľudňujúco a čisto. Keď si ho vytlačíte čaká vás priehľadný gél zvláštnej konzistencie. Gél sa nanáša na navhlčenú pokožku a pri styku s vodou jemne zmliečnie. A teraz ten zázrak!

Potom, ako ho nanesiete na pokožku na pleti nechá jemný film, ktorý je na prvé použitie jemne zvláštny (lebo vás to zaskočí) ale keď si na neho zvyknete je to ultimátne príjemné. Pokožka je vďaka tomu filmu totiž hydratovaná, vláčna, nepne a nie je suchá. Neviete si predstaviť tú úľavu, keď si umyjete spálenú tvár a potom vás akoby mihom prsta nič neštípe, máte len čistú, jemnú a hebkú pokožku. Na tvár potrebujete len jednu pumpičku, takže gél sa (aj napriek malému baleniu) míňa veľmi pomaly. 


Aj napriek tomu, že ja som sa do gélu zamilovala počas môjho spálenia pokožky :) vrelo ho odporúčam každému, kto má suchú pleť. Tá šetrnosť a hydratácia je výnimočná a keď k tomu pridáte ešte to, že je to slovenská prírodná značka proste nie je o čom :) Ja mám gél zo stránky https://www.krasnakazdyden.cz/, kde stál okolo 9 €. Navia tam má neskutočne veľký sortiment s veľkým množstvo čistiach gélov - takže nech už máte akýkoľvek typ pleti verím, že si nájdete to svoje pravé orechové :)

A čo vy a lokálne značky? Ktorú máte radi? Alebo ktorú ste skúšali? Dulcia? Navia? Soaphoria? Mylo?

4 komentáre:

  1. Tak tento produkt vôbec nepoznám, ale ďakujem za tip ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja používam každý večer a ráno detsky gél od Babylove, je ho 500 ml a stojí okolo 3 eur a je super. Krasne voni, vyčistí a vôbec ma po ňom nepne pokožka :) a niekedy kupujem detskú umývaciu penu od Bupi :) pre mňa sú toto top výrobky na odlúčenie, umytie a vycistenie. :) Ako posledne si cistim Biodermou a tamponik je uplne čistý ;)
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nepoznam a vsetko vyskusam! Inak ja pouzivam klasicke Bupi mydlo roky rokuce na tvar na docistenie (striedam s roznymi bahennymi, ale Bupi je vzdy vzdy vzdy doma v zasobe) radili mi to este ked som bola s akne v nemocnici a nedam na neho dopustit :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne