streda 9. mája 2018

Investícia roka :)

Ak sledujete môj blog tak viete, že okrem parfémov som v zásade veľmi drogériový človek. Alebo ani nie, že drogériový, pretože slovenské pleťové značky nie sú moc drogériový sortiment, ale skôr, že nedávam za kozmetiku nehorázne peniaze. Podľa mňa aj za málo peňazí zoženiete fakt fakt super výrobky, takže prečo nie. Ale :) nakoľko v poslednej dobe čítam viac ,,múdrych" kníh ako by som asi mala, a aj Modrý koník by sa hodilo čítať menej :) podľa dostupných informácií budem po pôrode vyzerať zúfalo. Unavene, šedo, vyčerpane, bez energie, bez farby - proste blah. Tak som si povedala, že urobím výnimku z môjho fungovania a výnimočne si po pôrode kúpim nejaké sérum, ktoré bude drahšie. Pochopiteľne, od neho budem očakávať zázraky, lebo ak dáte za niečo 5x toľko peňazí, rozdiel by snáď mal byť vidieť. Podľa toho, čo som čítala sa rozhodujem medzi dvomi:


Lancome Energie De Vie - sa z nejakého dôvodu ešte nedostalo do slovenských časopisov, takže sa o ňom toho veľa nenačítate. Iný príbeh sú zahraničné blogy, kde ho prirovnávajú ku Kiehls, akurát efektívnejšie a pokožku viditeľnejšie rozjasní. Pokožku ževraj krásne hydratuje, rozjasňuje a čo je najlepšie, ževraj stačí jedna malá pumpička - takže produkt vydrží skoro pol roka. Mne sa páči verzia ľahkého fluidu, ktorý pekne spolupracuje s make-upom. Kiež by sa tak Black Friday presunul na september a Notino by dalo fluid do akcie :) to by sa mi rozhodovalo ľahšie. 



Druhý (ku ktorému ma to láka viac, len tá cena je ešte horšia) je Estee Lauder Advanced Night Repair. Neviem, či toto sérum treba predstavovať - pretože sa nachádza v každom možnom časopise a na skoro každom blogu, ak má blogerka nad 30 rokov :) malo by to byť zázračné sérum, ktoré vypne pokožku, hydratuje ju, rozjasní, zocelí a zjednotí farbu. Na internete nájdete stovky kladných recenzií, čo je dôvod, prečo ma toto sérum láka viacej. 

Ak máte skúsenosti s drahšími sérami na rozjasnenie, zjednotenie pokožky a hydratáciu budem rada, ak mi dáte vedieť :) Pravdepodobne budem sérum kupovať na Notino, takže kľudne raďte aj neznámejšie značky, ktoré u nás v parfumérkach nemajú. 

A čo vy? Čo bol najdrahší kozmetický kúsok, aký ste si kedy kúpili? Kúpili by ste si ho zase? 

8 komentárov:

  1. mno, vyskusane mam len od estee lauder a teda nejak si nepamatam, ze by to vobec nieco robilo, ale ano - kozmeticky je to velmi lakava vecicka v zmysle ze mas jednu flasticku (velmi vela stalic kozmetickej sceny na to prisaha)...mne sa velmi nepacil taky nejaky silikonovy film, co to zanechalo...ono v zasade, byt na tvojom mieste (ano, teraz si dovolim byt taka mudra), skor by som sa orientovala na jednotlive issues, ktore xces poriesit a podla toho by som si vyberala zlozky asi...klasika hylauron ze zaklad a na rozjasnenie a zjednotenie, nejake vit C serumm a moozno nejake peptidy k tomu ;)...na toto 'vyskladanie na mieru' je skvele the ordinary a plus - tak si tak predstavujem, ze aj peelingy ti padnu vhod - idealne tie chemical peels (netreba sa toho bat - vela z nich sa da dokonca pouzit aj pocas tehotenstva, kedze neprenikaju hlboko do pokozky - mega to ulahci penetraciu aktivnych zloziek do pokozky...ked uz do toho davas prachy, tak nech to funguje co najlepsie ;) J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ordinary mám inak doma nakúpené :) ale keďže obsahuje kyseliny tak čakám, kým porodím, kým začnem používať :) a musím ti povedať, že som aj rozmýšľala, či mi v zásade nestačí, to čo som si nakúpila u nich pretože je to presne mix hyal, C a nejakých ďalších vyživujuco rozjasňujúcich zložiek akurát dve séra za 12 € a nie 100 :)

      Odstrániť
    2. s tymi kyselinami sa nemusis bat - resp aspon ta mliecna je uplne v pohode (funguje ako skysnute mlieko, co na seba patlala uz kleopatra....rozpusta povrchve lipidy a nejde do vnutra)...ono treba cekovat aby ti nezhrubla pokozka a mechanickymi peelingami sa natahuje (=vrasky)...ale zas poznam baby co riesia aj to aj to (kombinuju) a su spokojne (myslim tehotne, ale samozrejme je to na tvojom uvazeni:)...za seba musim povedat, ze takto 'targeted' namiesane mi to vyho viac a napr o tu estee lauder uz moc ani nezakopnem...ale ano - je to ikonicke serum, za vela vela penazi :) J.

      Odstrániť
    3. inak zcela uprimne sa priznam, ze po tychto komentaroch a este co som si citala recenzie posledny tyzden na webe tak neviem, nejak mi ten kiehls aj estee pridu len marketing marketing marketing :( mam pocit, ze som hadam nenasla jednu recenziu, kde by niekto explicitne povedal, ze vidi rozdiel toboz ukazal fotky :( tak neviem, ci to stovku radsej neminiem niekde inde.

      Odstrániť
  2. Z vlastnej skusenosti. HA serum , Ordinary je fajn, niod este o chlp lepsie, + excelentny denny olej od inlight ( dostupne cez bioorganica). Ciste bio, super zlozenie, vona, ucinky. Pre mna objav ostatnych rokov. Absolutna spokojnost.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pozerala som si Niod na webe a vies mi poradit co konkretne ti od nich sadlo, ze to odporucas?

      Odstrániť
  3. Za seba môžem odporučiť Clarins Double Serum a mala som to šťastie, že som ho dostala. https://simonaderzsiova.blogspot.sk/2017/11/testovanie-pletoveho-sera-clarins.html

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne