utorok 12. júna 2018

Čo poteší ocina viac?


Deň Matiek máme úspešne za nami a ďalší sviatok (nemenej podstatný), ktorý nás čaká je Deň Otcov. Neviem, či to tak príde len mne, ale tento sviatok mi príde omnoho menej komunikovaný, omnoho menej sa rieši a nejak som nezaznamenala ani desiatky emailov od rôznych firiem, ktoré by mi to pripomínali. A to je inak strašná škoda :( Podľa mňa ocinovia sú rovnako dôležitá súčasť rodiny ako mamina, a aj napriek tomu, že si neprešli tou deväť mesačnou ,,čarovnou" prechádzkou tehotenstva, stále sa snažia, starajú a rovnako nás milujú ako maminy. Takže, ak svojho ocina ľúbite, nezabudnite na neho túto nedeľu, bola by to fakt škoda.

Priznám sa, že za iných okolností ocinovi  vždy kupujem na Deň Otcov niečo sladké. Alebo počkajte, možno inak aj nekupujem. Lebo môj ocino je ten najvďačnejší kozmetický prijímač na celom svete, a dovolím si povedať, že má väčšiu spotrebu ako mamina (berte ma s rezervou, len chcem naznačiť, že má kozmetiku fakt rád :) A keď som videla, že Dermacol launchol novú sadu pánskej kozmetiky hneď mi napadlo, že niečo z toho proste musí dostať! Pretože Dermacol pozná a uznáva (asi ako každý chlap v ČR a SR okolo 50tky) a pretože sú tam samé praktich veci, ktoré doma neostanú stáť na poličke :)


Teda skoro samé praktisch veci :)

Jediný výrobok, ktorý sa mi nejaví úplne praktický pre ocina je ošetrujúci olej na fúzy - ale na druhú stranu, ten zase poteší každého hipstera :) ak máte teda brata, frajera, muža s bradou podľa mňa toto je fakt cool :) na rozdiel od tých fancy šmancy olejov, ktoré sa predávajú v bratislavských ,,hip" barberstvách tento stojí okolo 8 € (videla som ho v akcii inak 11€) a podľa mňa efekt bude rovnaký :) Olej má zjemniť fúzy a bradu a prevoňať ich :) To je proste taká hipsterská cool vec :)

Čo mi príde viac ,,tatinovské" je deodorant a hlavne 3v1 sprcháč. Odhliadnuc od môjho tatina 90% všetkých ostatných podľa mňa bude preferovať, ak bude mať na poličke jeden multifunkčný sprcháč, ktorý vonia fakt pekne citrusovo/pánsky. Ako to už býva s týmito sprcháčmi človeka pekne vzpružia a nabudia.


Super machovská pánska vôňa je v žltom obale s názvom Total Freedom a tam išiel Dermacol ešte ďalej a 3v1 hecol 5v1. Aj telo, aj tvár, aj vlasy a dokonca aj holenie a hydratácia! Pšššššššššš! Tak to je fakt pre každého, kto úplne ignoruje kozmetiku a bude sa tešiť, že poličku nezapratáva blbosťami :)

No a nakoniec - dá sa launchnúť pánska líniu bez vody po holení? Všakže nie? A je tu niekto, kto ju stále nekupuje tatinovi? Inak som zvedavá, čo bude o veeeeeeeeeľa rokov moja dcéra kupovať ,,tatinovi", keď ten nepoužíva vody po holení :) Asi tie oleje na brady :)

Dermacol má toho pánskeho fakt veľa - viac nájdete na ich e-shope klik:tu alebo samozrejme, že v ich obchodíkoch. Len na tých tatinov nezabudnite :) fakt si zaslúžia ich deň :)

A čo vy? Čo kupujete tatinovi? Oslavujete doma Deň otcov? 

2 komentáre:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne