streda 13. júna 2018

Konečne nejaký box aj na Slovensku



Kto sleduje môj blog roky tak vie, že som absolútnym milovníkom mystery boxov. Presne si pamätám ako som sa kedysi tešila na Ladybox a nikdy netušila čo v ňom bude. To boli časy! Keď zazvonil poštár, podal mi tú krabičku a ja som sa tešila ako malé dieťa, koľko darčekov mi došlo. Alebo aj zaplakala, že škoda peňazí za toľko blbostí, čo mi došlo :) Od zrušenia Ladyboxov som som skúšala ešte všakovaké slovenské aj zahraničné verzie a niektoré boli horšie, iné lepšie - ale tak či onak moje nadšenie pre tieto boxíky ostalo. A ak ste náhodou ako ja, alebo máte v okolí nejakú kamošku, ktorá bude mať v tomto období nejaký sviatok tak dnes radím čítať ďalej! Pretože jeden taký box sa dá objednať aj na Notino



Nevolá sa síce Mystery Box, ale letnejšie Summer Box a nájdete v ňom vašu letnú dovolenkovú výbavu. Aspoň aj som teda našla :) a väčšina boxu so mnou bola cez víkend v Madride. Tak, ako to už býva box obsahuje mix celých výrobkov a vzoriek a celková hodnota obsahu boxu prevyšuje hodnotu boxu. Tento konkrétne stojí 18,4 € a jeho výhoda (a podľa mňa aj nevýhoda) je, že viete, čo si kupujete. Či už v tomto článku alebo na Notino stránke nájdete férovo vymenovaný celý obsah boxíku, takže si viete samé povedať, či vám za to box stojí alebo nie.


Vlastne nejdem vám to celé vymenovať - je to 17 vecí, takže by sa z tohto článku stal môj víkendový nákupný zoznam :) ale keby som vám mala vypichnúť top 5 najlepších vecí tak určite vás brutal potešia:

1, Nivea pena na kúpanie
2, Bioderma cestovná micelárka (na ktorej ma TAAAAAAK irituje, že sa nedá prepoužívať)
3, Kórejská detoxikačná plátienková maska
4, striekacie vzorky parfémov
5, ja viem, že toto vám príde asi ako blbosť - ale vzorka cestovnej pasty :) mňa to fakt strašne potešilo :) :)

A môžem ešte jednu bonusovú? Fakt dobrá vec je La Roche Posay vzorka opaľováku - na nejaký festival je to top top :)




A ešte jedna správa :) k nákupu výrobkov na stránke nad 60 € teraz dostanete zdarma ako darček túto fakt peknú letnú plážovú tašku. Priznám sa, že nie som úplne fanúšikom popísaných reklamných tašiek, ale táto má fakt pekný tvar, super veľkosť a tá hra béžovej a čiernej dáva dokopy tak peknú kombináciu, že tašku so sebou nejaký ten piatok nosím na kúpalisko a pri nejakom letnom outfite by som sa nehanbila ísť s ňou do mesta. Navyše je inak brutal priestranná. Dáte do nej deku, dve osušky, veľkú flašu pitia, snack a časopisy. Dá sa zložiť na malé rozmery, takže ak niekam cestujete nemáte absolútne problém šupnúť si ju do batožiny. Ak teraz inak neplánujete žiadne voňavkové nákupy tak nemusíte byť smutné, pretože taška sa dá kúpiť aj samostatne :)


Takže či si chcete urobiť radosť sebe, kamoške, sestre alebo mamine toto je podľa mňa fakt super vychytávka. Ja ako fanúšik boxov tlieskam a dúfam, že to nebude jednorazovka.  Vy dajte vedieť, čo si myslíte.

Mystery boxy hot or not? Mali ste niekedy nejaký? Láka vás to?

13 komentárov:

  1. no hneď to idem na Notino pozrieť :D
    si mi oživila spomienky s Ladyboxom :D to boli časy :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už som pozerala na nete tento boxik z Notina, ale príde mi, že tam je veľa vzoriek a nakoľko nie je moje hobby cestovanie, tak mi to pride pre mna zbytočné :)
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Saši, si nádherná!!! Tehuľkovanie ti neskutočne pristane :) Michaela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujeeem :) uz mozem napisat, ze si to konecne aj uzivam :)

      Odstrániť
  4. Box ma až tak veľmi nezaujal :-) Inak mám takéto boxy veľmi rada a dosť často si ich aj kupujem.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja milujem boxy, každý mesiac ich mám snáď 5 :D ktoré zahraničné si skúšala? :) nechceš spraviť článok o tom, ktoré boli fajn?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj praveze zahranicne som skusala :) ty ktore? daj tipy :)

      Odstrániť
    2. No tak ja som si prešla všetkými možnými, hlavne francúzskymi teda :D ale moji favoriti sú My little box a look fantastic :) birchbox je niekedy zaujímavý, glossybox bol kedysi lepší ale tak občas motyka vystrelí, no a blushy bag a my sweetie box sa mi až tak nepáčia... a potom som mala na skúšku aj nejaké ďalšie, ale tie ani za zmienku nestoja :D a ty si ktoré poskúšala? :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne